- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, galaxy s2- re 4,3-as rom a slim romon és a CyanogenMod romon kívül milyen van?
-
banuszzs79
tag
Na húzok vissza a gyári cuccra ez a cm 10.2 nagyon nem jött be... super lightra valami brutál kernel van amit ajánlotok itt volt szó egy apollo kernelről az előbb azt erre rá lehet tolni vagy az másik romra jó csak?
-
logarithm
őstag
válasz Eclips21 #35703 üzenetére
Nekem tetszik a G2 keményebb mint az s4.
(#35704) banuszzs79
Rá lehet rakni, támogatja az android verziókat köztük a gyárit is, a leírásában megtalálod, vagy a letöltő oldalon is egyértelmű.(#35702) Peter.70
Hirtelen más nem jut eszembe, de ezek a leghasználhatóbbak szerintem. xda-n nézz szét.(#35706) emiki6
Mindegyik jó, amelyik jobban tetszik, aztán lehet egyik sem fog, ezért nem tudok helyetted dönteni[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz logarithm #35701 üzenetére
A kaméleonra.
Az legyen vagy a neatrom (vagy mondták még a CM-et meg a Vk-t)?
Sokfajta van. Nekem eddig a gyári volt fenn. Nem akarok többet kipróbálni, leginkább azért, mert ha felrakok egyet, akkor azt már nem akarom lecserélni.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz logarithm #35705 üzenetére
Melyik romnak mi a különlegessége, a főbb jellemzője, ami miatt érdemes az adott romot választani? (ha egyáltalán van ilyen)
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
logarithm
őstag
válasz emiki6 #35708 üzenetére
Nem nagyon tudom neked leírni, viszont annyit tudok tanácsolni, hogy az adott romok főoldalán általában leírják mit várhatsz a romtól, és szoktak videót is csinálni, amit vagy oda biggyesztenek vagy youtube-on kereséssel előcsalogatható, és akkor némi körképet összetudsz alkotni magadnak.
De ha csak használni akarod, és nem kell semmi extra, akkor stock 3+1 file-os xwlss magyar rom, megteszi az alap feltételeknek haverom is csak ennyire használja a telót, el éldegél vele, pedig többször próbáltam rávenni a tunningra
-
emiki6
veterán
válasz logarithm #35709 üzenetére
Ja, hogy ti tuningoltok is... Na erre nem is gondoltam, mondjuk nem is nagyon foglalkoztat.
Erre szoktam használni: Netezés, FB, FB messenger, telefonálás, Sms küdés, ébresztés, fényképezés, zenehallgatás, néha valami játék, szóval nincsenek nagy igényeim, ha erre az általad említett a legjobb, akkor tudnál adni egy linket?
Azért jó, ha keveset fogyaszt, jól néz ki és rendesen testreszabható.[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz emiki6 #35710 üzenetére
Hát a tuningot most a gyári rom lecserélésére értettem
Amiket leírtál, szerintem érdemes gyári romot tenni, nem lesz vele sok gondod fentebb linkeltem már a romot a 3+1file-os magyar xwlss xeh. De ha nem akarsz odinnal bajlódni erre alkalmas a neatrom is.(#35711) tresh
Apolo v4.13 regular, aztán apolo configurator-ban tudod állítani lejjebb a mV extremekre ha telefonod bírja.[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Látom jó az apolo kernel? 4.4 slimbean alá is felmehet? Linket tudtok adni?
We live in a simulated world...
-
logarithm
őstag
Apolo kernel -> [link]
Még béta kernelek úgy mond, a béta szekcióban lesz, nem tudom melyik fog menni slim alatt, elképzelhető, hogy a cm verziós és a maliv3, azt tudni kéne, hogy maliv3 van e a romodban, ha slimsaber, akkor igen, bár cm11 integrálta a maliv3-mat szerintem a slim is így tett.Bár a kis betűs részben leírja, olvasd el azért amiket irkáltak. "For SLIMKAT 4.4.2 ROMs you should use Apolo beta2b for CM."
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
wifi direkt működik valamelyik ne gyári romban?
-
logarithm
őstag
válasz banuszzs79 #35717 üzenetére
Nem tudom, nekem a legújabb is hozza ami nekem kell amúgy honnan vetted az infót?
-
logarithm
őstag
válasz banuszzs79 #35720 üzenetére
Aha, hát lehet így van, én azért nem mennék vissza 4.10re.
Előbb mindig a rom, mert az is tartalmaz saját kernelt, és utána a kívánt kernel, amit cserélni szeretnél.(#35721) noxon
Na örülök, nincs mit, cfq, de bfq-t akartam de valahogy nem volt az igazi szóval maradt.[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Dori kernelnél előfordult másnál is, hogy az STweaks-ben beállított dolgokat újraindítás után elfelejtette?
Most vettem észre először....
Még egyszer próba, most nem felejtette el. Ez valami random dolog lehetett?Az Appolo-val lehet hangerőt növelni mint a Dori-val? Már nem emlékszem....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Apolo 4.xx és a Dori 8.xx nem érzékel semmit a headphone amplifier huzásánál...csak ha a master volumet húzom...viszont azzal meg minden hang huzodik. Valami megoldás hogy a headset ampli működjön? Mindegyik verzional ilyen
-
noxon
őstag
Nem tud valaki flip tokot 2000 mah aksihoz? Mert van simához, de azzal ugye nem jó
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
oba
addikt
válasz banuszzs79 #35731 üzenetére
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
logarithm
őstag
-
Burt1793
veterán
válasz bAtt001 #35735 üzenetére
Legalább nagy élmény volt az a plusz pár decibel ezen a minőségi hanglikon?
Ez arra emlékeztet, amikor a falu gyermeke bemegy a mami swiftjével a városba, felcsavarja a dobozhangszórókat, 10 másodpercig élvezi a zenét, azután csak tömény recsegés jön szegény szuziból...
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
NeatROM v5.5 va fent. A Galéria nem nyílik meg, hanem "Nincs elég hely. Törölje a felesleges..." hibaüzenettel leáll. Mi lehet a baj? (Természetesen tárhely van.)
-
petiwr
senior tag
Tudnátok ajánlani egy 2000mAh feletti aksit ami nem olyan hogy csak rá írva van?
-
Burt1793
veterán
válasz Andrewhouse #35744 üzenetére
Szebbnek szebb (szerintem), de azért messze nincs olyan jó az S2, mint az S3... (főleg, ha s3 LTE-ről beszélünk).
-
nyervi
aktív tag
sziasztok!
valaki nem tud véletlenül egy másik letöltési linket a neatrom v5.6 aromára? már 3 napja próbálom letölteni az xda-ról, de a felénél mindig megakad a letöltés
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.