- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
pedig valahol ott kell lennie, ha a galéria app látja a képeket róla...
esetleg /sdcard vagy /extSdcard mappa? talán /mnt/ -ben valahol?
szerk: rakd fel a playről a Total Commandert és azzal látni fogod szerintem normálisan
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Ha az Odinos lehetőséggel root olom a készüléket akkor lesz sárga háromszög?
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
D-Phrag
senior tag
válasz logarithm #24468 üzenetére
Megvettem ezt a voodoo louder-t, mert gondoltam egyszerűbb és jobb, mint szenvedni az AC!D-el. (Nomeg nekem nem kell sallang, tudja a hangerő boostert) + a Noozxoide-dal együtt tegye a dolgát.
Azért nem először veszem észre, hogy az 1 euro a végére 600HUF lett.. Annyiba kerül a tranzakciós díj, mint maga a program? Hogy van ez? -
logarithm
őstag
válasz D-Phrag #25409 üzenetére
Nem tudom, nekem nem került többe mint amennyi oda van írva, ezt lehet a bankoddal kell rendezni.
Google wallet -et be kell állítani, már csak úgy enged vásárolni, ugye, vissza néztem nekem mibe került, kereken 1euró se több se kevesebb.(#25372) D-Phrag
Lehetséges, attól függ mi történt, lehet össze akad valamivel azért fagy meg. pl: musicfx-el nem tudom pontosan. Illetve ha úgy raktad fel, ahogy az acid telepítési útmutatóban van, akkor igen lehetséges, hogy ezt produkálja, az a leírás szerintem nem jó.(#25377) Plazmacucci
Ez szerintem a safe headset funkció lesz a gyári romok, illetve már nem csak a gyári romokban lehet ezt ki be kapcsolni, ami védi a füled a hirtelen hangos pl: zene indulástól ezért veszi vissza normál értékekre beállításokban kapcsolhatod ki-be. (szerintem).(#25381) edgelaszlo
Köszi az infót, hát pedig nagyon tetszik, minden funkció benne van ami kellhet, ez lehet akár kernel cserével rendbe jön, mert ficetos kernel van benne ami nem nagyon ismert nekem i9100-en. Majd azért lehet adok neki egy esélyt.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz begrimisu #25413 üzenetére
Amikor felraktam pár napja a gyári ICS-t, mert behalt a mobilom, akkor eltűnt. Miután rootoltam visszajött. Szóval, ha garizni viszed, szerintem elég, ha visszaraksz egy gyári nem rootolt romor. Addig maradhat a háromszög, nekem legalább is kifejezetten tetszik!
(#25415) begrimisu: A rootot is egy ilyen rootmentes rommal a legkönnyebb eltávolítani.
Odinnal felrakod és pipa! ;-)[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
válasz logarithm #25412 üzenetére
Na normalizálódott. A netbank szerint először 597 Ft volt zárolva, most már "csak" 297. Át akartak b.szni!?
Még azt áruld el hogyan tudod összehangolni Poweramp-ban. Beállítások/Audió/Trükkök hozzáértőknek/ MusicFX mellől vegyem ki a pipát gondolom, de hogy tudom megadni neki, hogy a Noozxoide-t használja?
MusicFX törölve lett a system/app könyvtárból és újraindítottam már, tehát csak a "hangolás" lenne. Bár így is marhára jól szól. A Voodoo Loud beépített hangszóró használatkor is teszi a dolgát? Mert kihúzott fülesnél se ikon se változás..
-
Barto
aktív tag
válasz zoltan77 #25410 üzenetére
Igen láttam, de hiába nyomtam a belső fájlkezelő felső sorában az sdcard0-ra nem tudtam előcsalni az 1-est, akárhogy erőltettem. Köszönöm szépen, vizsgálni fogom a rendszert, mert az ICS-hez képest más. Most el kell mennem, de du-n tervezek egy nagyobb tesztelést, és választok egy JB-t a sok közül. Neked a Chameleon adja?
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
logarithm
őstag
válasz D-Phrag #25417 üzenetére
Lehet , de szerintem valami a rendszerben történő elmezavar fogjuk erre. (de jobb figyelni azért )
Ha törölve van a music fx, az jó, a powerampban meg úgy tudod össze hangolni ha be kapcsolod a "music fx" néven futó opciót, így automatán a noozxoide-ot fogja neked alapértelmezetten engedélyezni, amit a poweramp második "eq" menüjében (a stereo x mellett) tudod bekapcsolni és hangolni is akár.
Voodoo louder csak headset-et tud szabályozni.
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
válasz logarithm #25419 üzenetére
Köszönöm. Úgy tűnt ment is a Noozxoide, de jó azért, hogy most tisztán látom. Ha hosszan megnyomom a Music FX-et akkor elő is hozza a Noozxoide menüjét. (Azért nem minden effekt vagy beállítás érzékelhető a fülesen keresztül, pedig nem 2000Ft-ossal használom..)
[ Szerkesztve ]
-
zoltan77
aktív tag
Nekem nagyon tetszik mert AOKP kinézetű mégis a samsung gyári romjára épül. Saját kernelével is használhatod,én most PhilZ kernelt használok hozzá. Van aki az Apolo-t használja. Tesztelgetni kell.
Ui: Nagyon gyors, valamint filmek lejátszásához használd az mx player-t.
[ Szerkesztve ]
Samsung A55 8/128Gb
-
kekkola
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Van egy rendkívül idegesítő probléma a készülékemmel. Gyári ICS rom. A telefon nyomkodása után a "home" gomb EGYSZERI megnyomásával szeretnék a kezdőképernyőre ugrani, erre az a dúvad az esetek 1/3-ában elindítja a "voice talk"-ot (és kérdezi: "what would u like to do" konstans nyomom már rá: "földhöz b...ni legszívesebben), mintha 2x nyomtam volna meg... hiába túrom a menüt, nem tudom ezt a f...t kikapcsolni benne. van erre egyáltalán lehetőség root nélkül hogy a voice talkot valahogy kiiktassam? ICS gyári független 4.0.3.
Segítséget előre is köszönömO+8T
-
Burt1793
veterán
válasz kekkola #25426 üzenetére
Jb-vel a voice beállításai között van egy olyan opció, hogy home gomb dupla nyomására előjöjjön vagy sem. Nem tudom, hogy ez ICS-n van-e. Ráadásul, ha nincs kikapcsolva ez a funkció, akkor egyszeri megnyomásnál is várakozik, hogy megnyomod-e mégegyszer, olyan mintha lassú lenne a teló...
-
kekkola
senior tag
válasz csabám #25427 üzenetére
Ja... Akkor várok holnapig, úgyis jön a XEH JB
Burt1793: nem találok ilyet sajnos a beállítások között, lehet láma vagyok, de sztem nincs
Ez a legnagyobb bajom a telefonnal meg a wifi beragadás... amúgy szeretem, készülékváltogatós vagyok, de ez mindent tud amire kell nekem[ Szerkesztve ]
O+8T
-
logarithm
őstag
Dorimanx helyett még ez a jó kernel alternatíva cm10.1-re Siyah/CM based kernel with Maliv2/r3p1 video drivers mint ahogyan azt korábban is írtam.
Annyi a teendő, hogy kernel wipe-ot kell futtatni ha a két kernel között ugrálunk.
STweaksben, hogy megjegyezze reboot után is a beállításainkat, kell nyomni egy backup-ot a backup/restore fül alatt.
Szerk.:
Kedv csináló
Már az új cm nightly-kal minden rendben van egyébként, az utolsót használom gond mentesen.
változások mindig itt lesznek/[link] -> xda topik cm10.1
Gapps-ok
Témák a romhoz[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
Lehet olyan mentést készíteni, hogy ha mondjuk odinozás után függővé válik a telefon, akkor vissza tudom állítani a jelenlegi állapotot? Újan vettem, és elvileg gyári független (XEU), de félek(bár nem látom jelét) hogy mégis függetlenített a cucc és "PIN Unlock" képernyő vár odin után! Vagy EFS mappa mentés erre is jó?
[ Szerkesztve ]
-
mivan80
aktív tag
válasz kekkola #25424 üzenetére
Szia!
Itt a fórumon olvtam korábban egy megoldást erre, nálam 4.0.3 alatt be is vált.
Pontosan már nem emlékszek minden lépésre, de szerintem a keresővel meg tudod találni. Úgy emlékszem hogy a GO Launchert fel kellett hozzá telepíteni, és a launchert alkalmazva a Voice Talk ikonjának nyomvatartása esetén feljött egy menü, ami felkínálta az eltávolítást. Valahogy így lehetett root nélkül eltávolítani.
Na, meg is találtam: (#7109) vrgkrisztian válasza slimshady (#7108) üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Aki Neatrom hasznal es kicsit valtoztatni akar kulsojen azt itt megteheti.
Ha mar volt bocsi, aki mar tudta attol elnezest! -
D-Phrag
senior tag
Talán más hasonló alapon nyugvó romon is működik..
Nade nekem pl. ez az árnyékos noti ikon nagyon fura. A statusbar oké, de a térerőikonból nekem a hegyes jön be. (Személyes vélemény volt.)Próbálta már valaki a múltkor belinkelt ROMs4-et? Eszméletlenül jól kezeli a rom - az alapból integrált- apolo kernellel az akkuidőt. Lehet más romnál is, de így egyben van nagyon. Ha már mod, az Omega v23-as statusbart feltoltam rá a transzparens helyett, mert a stock "lehúzom jobbra úszik" nem tecc.
[ Szerkesztve ]
-
Daemos
tag
Hello!
Egy sima kérdést szeretnék feltenni maiét lehet meg is köveztek!
Gyári romot használok és ebbe szeretném azt amit a Cyanogenrom-ba van hogy ha hívok valakit és csengés után ha felveszi rezegjen egyet....!!! (ez nagyon tetszett de az alapba sajnos nincs)
Valami megoldás vagy program van hozzá ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest