- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz maggi1886076 #24019 üzenetére
Már van hozzá magyaritás is.Pár dolog német benne de a másik fórumon valaki leforditotta.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
adodaniel
őstag
Fájó szívvel, de túladtam ma az S2-mön. Köszönöm a sok hasznos infot, segítségnyújtást amit ez a topic nyújtott az elmúlt közel 2 évben. Többet olvastam, mint írtam ide, de jó lenne, ha minden telós topic ilyen tudásbázissal rendelkezne.
[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
válasz laszlolczka #24051 üzenetére
Bocs ,kevertem a Goával.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Ismerősöm független készülékén 4.0.3 van, a telefonon belül a szoftver frissítésnél azt írja nincs frissebb. Elképzelhető hogy olyan régióba tartozik, amire nincs?
-
Weeman1
veterán
-
havri1
félisten
-
sombrio
tag
Még soha nemprobálkoztam ilyenekkel, teljesen kezdö vagyok, de olvasgattam, hogy sokan használják.
Fizetös, de megéri? Lehet nekem is egy frissitéskéne, amiért nem ismeri fel a gép a telot, csak tölt vele, semmi másra nem reagál.Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
huby80
senior tag
Üdv:
Hogy lehet kikapcsolni hogy ne karattyoljon ha képernyöt váltok?
-
resist
tag
Hopp, az előbb csak úgy újraindult a telefon. Gyári soft, nincs rajta semmi mókolás. Szerintetek mi történhetett
-
Riuko
senior tag
válasz adodaniel #24055 üzenetére
Szerintem jó döntés, nekem is S2-öm van de nem hoz lázba az S3,S4 persze ingyen kellene, de mivel az S2 már elég jó teló ahhoz, hogy ne akadozzanak rajta az alapvető funkciók, nem vágyok legyőzhetetlenül az újabb tesókra. Használd egészséggel
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
cozmo
őstag
Nesze neked HTC One: csak tönkre ne menjen!
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
D-Phrag
senior tag
Volt a kezemben, de annyiért nem kellene, meg tényleg nagy, meg félnék, hogy leesik, ellopják stb.
Meg valahogy nekem kicsit ilyen hatásvadásznak tűnik az egész ami körülötte van, meg amivel el akarják adni.. Ez is tud minden fontos dolgot, amire a hétköznapokban szükségem van, talán még többet is.. -
Riuko
senior tag
Én írtam is, hogy ha ingyen lenne az ok. Nem egy óvodás méretű vagyok, de az S4 nekem már nagy, az s2-öt is alig alig tudtam megszokni, illetve van, hogy bizonyos helyekre nem viszem magammal, nehogy törjön, sérüljön.
Írd le légyszíves, hogy egy átlagos felhasználónak, és ez a lényeges szó a mondatban, mi az amivel többet nyújt az S4, persze figyelembe véve a két és fél szeres árkülönbséget?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ha váltok, Nexus 4 lesz az utódja.
-
oba
addikt
az átlagos felhasználó is szereti ha gyorsan és simán fut a rendszer (max nem érdekli hogy hány mag meg hány ghz meg mennyi a ram), szeret komolyabb játékokkal is játszani nem csak angry birds -el, szereti a nagyobb kijelzőt mert a mai világ a médiafogyasztásból áll, az okostelefon userek nagy többsége ezért használ okostelefont, nem a telefonálás miatt (akkor venne egy olcsó szart , az átlagfelhasználó is szereti a nagy felbontást, és azt, hogy esetleg 3-4 évet is simán kihúzhat nála a készülék, szereti a jobb kamerát a nagyobb akkut/üzemidőt, szereti a szebb/más designt
azt nem mondom, hogy ez mindenkinek megér 2,5x árat ill. nem mindenki engedheti meg magának
de azért az látható, hogy az S4 mennyivel jobb telefon mint az S2 (egyéni ízlés persze befolyásolhatja a megítélést)egy S4 -et én is elfogadnék, de azt tegyük hozzá, hogy nem engedhetem meg magamnak... majd ha az S6 is kifutóban lesz lassan akkor veszek egy S4 -et használtan olyan áron mint most az S2 -őt
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
chipi-85
senior tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnám megnézni, hogy miért van ébren éjszaka a telefonom?
este 55-60% lerakom, majd reggelre 13% fogad, szinte minden második reggelre!
Az akku státuszban folyamatos ébrenlét van! Ki akarom deríteni, hogy mi az! -
hdman
őstag
A setcpu es a voltage control kivetelevel milyen progival lehet a cpu sebesseget es feszultseget allitani? Eddig 4.0.3 volt es max 800 mhz-ig engedtem, ezen kivul eleg jol alul volt feszelve
Sopron city :)
-
Sokka
aktív tag
válasz sombrio #24049 üzenetére
Nem használtam ics-t soha, mert GB-ről egyből JB-re váltottam, ezért nem tudom, hogy ott melyik beállítási lehetőség van, de GB-nél asszem a Fejlesztői beállítások menü alatt, JB-nél pedig az egyéb beállításoknál van egy olyan, hogy tárhely csatlakoztatása. Valami ilyesmit kellene keresned, és onnantól úgy tudod használni a külső és belső kártyát is, mint egy pendrive-ot. Ha nem jól írtam volna, akkor valaki javítson ki!!!
[ Szerkesztve ]
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
-
Riuko
senior tag
Akkor így kérdezem, hogy érthetőbb legyen Mi az amit az amit az S4-el meg tudok csinálni és az S2-vel nem?
Teszt és játék nem játszik mert "normális" embert hosszútávon, ekkora kijelzőkőn nem érdekel.-Nekem, gyorsan és simán fut az S2-öm, persze lehet hogy van köztük 1tized másodperc......
Nézd meg a teszteket S2-röl amikor kijött, laggolt? akadt? Tán mostanra belassult?
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Miért vesz az ember jobb modernebb tv -t a régi helyett? Azokon is lehet nézni az adást. Miért veszünk gyorsabb autót? A régiekkel is el lehet jutni a -ból b -be...stb. Lehetne sorolni a példákat napestig
Az hogy neked ezek a dolgok nem annyira fontosak mint másnak azért nem kéne általánosságokat megfogalmazni Ok, te csak emaileket nézel a telefonodon meg böngészel és ilyesmi, semmi processzor igényes dolog. Na de nyilván azért van többszázezer app a playen, mert az emberek csak erre akarnak használni egy okostelefont Mondom még egyszer... ez már nem telefon, hanem multimédiás tartalom fogyasztására alkalmas szórakoztató eszköz. És igen, valakinek számít a fullhd felbontás, a nagyobb kijelző és a sokkal gyorsabb cpu, gpu és több ram. _Neked_ ezek nem fontosak, _másnak_ fontosak. Mert más a felhasználási igényük mint neked. Ezt olyan nehéz felfogni?
-
hcs57
őstag
Az S2-nek pocsék a hangja (iPhone-ról váltottam...), az S4-nek van olyan hangja flac lejátszásakor, hogy újra a zenét élvezzem? Kétlem... akkor minek a csere?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
oba
addikt
és akkor nem beszéltünk az akkumulátorról... S2 üzemideje botrányosan pocsék... az S4 quad- (vagy octo-) core cpuja ugyanannyit, vagy kevesebbet eszik mint az S2 dualcore cpuja... köszönhető a 2-3 év alatt bekövetkezett technológia fejlődésnek a mobil cpu gyártásban... a kijelzője sem eszik többet pedig többszöröse a felbontása és a mérete...
a kameráról... van akinek ez is fontos ám
a szoftvertámogatásról... S2 -re most jött ki a 4.1, S4 eleve magasabb verziójú androiddal jött ki és S4 -re még mindig jönni fog ki az új verzió mikor az S2 már rég nem lesz támogatott eszköz, hivatalosan (mókolni persze lehet...)
ezek olyan dolgok amiért igenis hajlandóak fizetni azok akik megtehetik
persze vannak kivételek, akik csak villogni akarnak az aktuális csúcskészülékkel, de nem ők a mérvadóak
szerk.: és sorolhatnám elég hosszan azokat a szoftveres és hardveres plusszokat amiket az S4 tud az S2 meg nem... mondom, neked nem fontosak, valakinek tetszenek és fizetnek érte több pénzt... a saját pénzük azt csinálnak vele amit akarnak
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
kihangosítva vagy fülesen keresztül? nem mindegy
amúgy meg egy jóféle zenelejátszó program kell és mindent szépen be lehet állítani androidon is... meg hát egy minőségi füles
ajánlom a poweramp fizetős verzióját és egy Sennheiser fülest példáulKézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
tresh
veterán
válasz maggi1886076 #24096 üzenetére
+1
-
oba
addikt
válasz maggi1886076 #24096 üzenetére
persze ezt tudom de azért lehet javítani a helyzeten olyan szinten hogy egy átlagusernek bőven tökéletes legyen a hangzás
vájt fülűek hátrányban
-
nggabi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest