- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Tegnap feltettem végre a 4.1.2 JB-t Odin3-al! Mivel függetlenre ugye még nincs hivatalos magyar régiós így a nordic féle verziót tettem fel! Nagyon tetszik jól működik,de az akksiidő az nagyon legyengült úgy vettem észre! Reggel 7-kor vettem le töltőről és már csak 51% jár az akksi,pedig nem igazán nyúztam! Wifi+3G egy kevés! Már a szeretett élő háttérképemet is lecseréltem mondom hátha az (mondjuk az ICS-nél nem volt baj)!
Valaki valami ötlet?
-
BloodRay
veterán
válasz muratomi1 #25734 üzenetére
Én is gondolkozok cserén(Win 8-on is csak kíváncsiságból) és pont tegnap állítottam be após új Lumia 620-át. Pofás kis dög szerintem, de főleg idősebbeknek, totál laikusoknak lehet jó. Szépen gyorsan teszi a dolgát, de jóval kevesebbet tud cserébe mint egy androidos készülék.
Fényképezőgépe egyébként gyengébb mint az S2-é és nem, nem csak az adatok alapján. Eddig kb egyik Lumia sem tud normális nappali képeket készíteni, max nappali olajfestmények mennek egyelőre. S2-vel meg meglepően korrekt alkotásokat lehet készíteni.
Kijelzőre is kategóriájában jó a 620-as, de az S2-vel köszönőviszonyban sincs, ezt szintén tapasztalhattam tegnap."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
muratomi1
senior tag
válasz BloodRay #25752 üzenetére
Koszi hogy megosztottad a velemenyed.
Mara belattam hogy tevedes lenne. Viszont a tesomnak egy Xperia Sola telefonja van.
Na az kategoriaban ugyanaz, de meg a frnykepezogepe is hasonlo.
Tesomnak folyton lefagy, neki az ikonok kicsik es nem sokaig birja az akksi sem viszont nagyon szeret zenet hallgatni amit a 620as 61 orajaval jol megoldana (konkretan csak arra hasznalja a solat nem is megy el egy nyamvadt jatek se rajta az 512mb ram miatt). Szerinte es szerintem is megeri. A telenoros megkotes miatt ugyse tud normalis romot felrakni + jb se lesz ra igy mar kezdi unni.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
BloodRay
veterán
válasz muratomi1 #25753 üzenetére
Sola-t már megérheti lecserélni 620-ra, ha tetszik neki a rendszer.
Azért az ilyen "61 óra" zenehallgatást úgy számoljátok, hogy: semmi mást nem használtok a telefonon, repülő mód és kikapcsolt kijelző."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
muratomi1
senior tag
válasz BloodRay #25754 üzenetére
Nagyon tetszik neki (foleg nekem ugyhogy lesz mivel huznom az agyat ). Azt sejtettem nem is 61 orat hallgatna zenet de azert a 8 gigas tarhelyen annyi zenet tehet ra amennyit akar. Sajnos az s2 nem ad annyit (jo azert nem keves a 10 giga) hogy fullHD filmeket meg zeneket jatszak le vagy csinaljak pluszba 5000 kepet. Ez neki pontosan megfelelne a gyengebb jatekok is mennek rajta, nincs szaggatas csak nem menne pl dead space de azt ugyis gyuloli az idiotaja.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
BloodRay
veterán
válasz muratomi1 #25755 üzenetére
"azert a 8 gigas tarhelyen annyi zenet tehet ra amennyit akar. Sajnos az s2 nem ad annyit" -> ??? Ezt nem értem igazán. A 16 GB-os belső tárhelyet kevésnek találod a 620 8-ához képest? Pláne, hogy bármelyik bővíthető micro SD kártyával??
(#25756) Burt1793 -> Azt kifelejtettem.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
polomaa
aktív tag
Tölthető már ROM s4_v1.4 ha valakit érdekel.Azt hiszem tőlem is fog kapni a napokban egy esélyt.
-
muratomi1
senior tag
válasz BloodRay #25757 üzenetére
Nekem csak 10 gigat lat. Es abbol elmegy 5 jatek, 10 video hd video, es 500 kep utan. Nem talalom kevesebbnek csak a tesomnak pont eleg 8 giga a zenekre, videokra ha nem jatszik es nem fenykepez le minden kis szart.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
BloodRay
veterán
-
lajbi101
tag
válasz Reddevil84 #25751 üzenetére
Ugyanígy jártam én is! Feltettem tegnap odinnal a 4.1.2 androidot és azóta megugrott az aksi fogyasztásom
-
-
wdx
őstag
válasz polomaa #25758 üzenetére
Felejtős a roms4_1.4
Full wipe--al indítottam, de így is állandóan újraindult.
Kalap fos.Más:
Kernel tesztek eredménye antutuban:
PhilZ: ~7800
Siyah-DorimanX: ~8300
Apolo: 9916Mindegyiken alap beállítással.
Aki kernel cserében gondolkodik, annak egyértelmű legyen...
Mellesleg messze a legkevesebbet az Apolo eszik.[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
Jaj, még vmi: le ne töltsétek a 3dmark-ot!
Iszonyat lehúzza a kedvetek.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
őstag
Pár napja vettem észre, hogy 'beszőrösödtek' a kijelzőmön az ikonok és a felíratok. Más ikonkészlettel és a gyáriakkal is. (Jó lenne valami e-borotva ) Nem ilyen volt. Mi lehet a probléma? Eddig olyanok voltak az ikonok, mint egy matrica, most meg mint egy bélyeg
Vagy az egyik CM frissítés állított el valamit
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Hát igen, de stock ICS-vel egyébként simán megugrotta a 10ezret antutuban, Jb-vel meg nagyon nem...
Na mindegy, nem benchmarkolgatok, mert lemerül. Olyan szép üzemidőket csinálok mostanában, stabil 50%-os fényerővel, hogy öröm nézni. Most is 78%-nál tartok, 1 óra 22 perc kijelzővel. Wifi+mobiladat, FB+Email. Tehát a szokásos. -
logarithm
őstag
válasz Braddock #25776 üzenetére
Én csak a viber ikon-on vettem észre a többi rendben van.
A két update-nek köszönhető ->
"skia: exynos4: add support for fimg2d3x"
"exynos4: fimg2d acceleration" & "exynos4412: update fimg4x"Az-az -> "what is FIMG2D in the experimental build from "todays-nightly" ?
a quick search on the web, i found this:
"FIMG-2D is a 2D graphics accelerator that supports three types of primitive drawings: Line/Point Drawing, Bit
Block Transfer (BitBLT) and Color Expansion (Text Drawing)"something related to Exynos and 2D graphics ... ?!"
Gpu accelerated fonts!! Yeahh -
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Jó múltkorába írtam,hogy rendeltem a vágott szemüektől i9100 kijelzőt komplett+ház+hátlap 18000-ért.Két hét volt mire megjött.Összeraktam jó lett! Csak voltak itt szkeptikusok őnekik írom. Viszont ez a telefon már az enyém.Valószínü jövök majd erre az oldalra mert a kamera hol működik hol nem .JB 4.1.2 van rajt.Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
muratomi1
senior tag
válasz havri1 #25788 üzenetére
Oke koszi. Fel is tettem jo sok szart ki is lottem viszont csak 1.2ig huzhato a proci. Nem tudtam de majd felteszek egy masikat is. Valaki tud mondani valamit a Supernexus rom-rol? Eleg egyszerunek tunik felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
Most hogy mindenki ki-Apollózta magát, vélemények?
Nekem a V1 teljesített legjobban, de V0 hajszállal marad el mögötte. a V2 lett a harmadik, az viszont kicsivel volt jobb, mondhatni inkább hasonlo mint a Regular. Több napig teszteltem mindegyiket, de mint tudjuk készülék függő kinek melyik Vx széria jön be. -
raven12
senior tag
Hali!
Melyik böngésző eszi a legkisebb adatforgalmat? Kevés a mobilnet keretem, a legtöbbet szeretném belőle kihozni.
-
st3
csendes tag
Nem értem miért írsz ilyet hogy felejtős a rom.
Igaz hogy mikor a roms4_1.3 felraktam, még belső sd –t is formáztam.
Az 1.4 –nél, wipe cache és dalvik cache volt, tökéletesen működik.
Nálad valami más oka van ezek szerint az újraindulásnak,
nem vitatkozni akartam, csak más is kipróbálhatja szerintem. -
polomaa
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest