- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Valaki irta, hogy akkuido noveleshez kernelcsere a megoldas. Milyen kernelt ajanlanatok a legutolso gyari romhoz? (xwlsw)
-
havri1
félisten
-
rootkiller
őstag
Mióta kész lett a telefonom és ez a Baltic ROM van rajta sokszor veszem észre hogy fut a háttérbe a Google Play Zene. Hogy lehet ezt kiírtani?
Artengo TR 990 Pro
-
havri1
félisten
válasz rootkiller #25803 üzenetére
Greenfy, pont az előbb linkeltem
Vagy Titanium Backuppal fagyasztod végleg.havri
-
havri1
félisten
-
D-Phrag
senior tag
válasz polomaa #25800 üzenetére
Nekem is újraindulások voltak v1.3-ról v1.4-re váltással. Én csak ráhúztam (javasolt Apolo kernel telepítése után) és csináltam a végén egy szokásos wipe cache/dalvik-ot. Aztán jöttek a random újraindulások.. Ment vissza a v1.3, szerintem sok érdemi változás nincs, mert minden maradt ugyanazon alapokon (baseband, radio).
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok! Hogy lehetne megoldani hogy a hátsó Led-et zseblámpának tudjam használni? JB van rajta.
-
wdx
őstag
Lehet, hogy 1.3-ra full wipe nélkül jól megy, de önmagában, másik ROM-ra telepítve... szerintem bizonytalan.
Azért írtam, mert ez a tapasztalatom, véleményem.
Más ROM-nál nem észleltem ilyen hibát, ergo nem stabil az 1.4.
1.3-al is minden ok volt. Azért wipe-oltam, mert tisza lappal akartam indulni, minden ext4fs-el.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
st3
csendes tag
válasz polomaa #25800 üzenetére
[Itt] megnézheted az infóban.
Mivel én más romoknál nem használtam az Apolo kernelt, ezért azt mondom, ez az összeállítás akkumlátor időben elfogadható, itt mindig az a kérdés, ki mire használja a készüléket.
Hosszabb üzemidőt, esetleg a [Greenpower] beállításával lehet növelni.
Nálam, folyamatos wifi-2g/3g átlagos használat, jó pár telefon mellett, este 74% volt az 1650 mah akkuval, nekem ez elfogadható.
Természetesen más az, amikor valaki 5 órán keresztül nézi a kijelzőt. -
etooo
senior tag
Pdf olvasónak egész jó a telefon
[link] [link] [link]Azért komolyan nem kell venni ezt az adatot, mert ennek a ~80%-a tényleg csak pdf olvasás volt (valamint ~15% operamini, és ~5% egyéb).
Viszont az érdekes lehet belőle, hogy a pdf által többnyire a fehér dominált a kijelzőn, mégis alig fogyasztott.
[ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
-
havri1
félisten
válasz Burt1793 #25822 üzenetére
FB messengert tud csak kezelni, de le is tiltottam, mert az összes concatcom látja, hogy online vagyok, és ha kell ha nem írnak, hogy helló, mizu stb. Na pont erre nincs szükségem.
Aztán második indításnál hibát írt ki, így megadtam a FB accnak a végső döfést
A fogyasztást majd megírom, bár nekem most már nem S2-n van.havri
-
anonym1s
őstag
válasz havri1 #25802 üzenetére
Kossz!
Megtalaltam, van lsw-hez is, mar le is toltottem, csak azt nem tudom melyik kell nekem. A signed vagy a masik? Mi a kulonbseg a ketto kozott?Ja, nem tudom ismeritek e, a framaroot nevu root-olo programot, en kiprobaltam, hibatlanul mukodik a legutolso lsw rommal az 1.4.2 verzio
Nem kell hozza semmi mas, csak egy kattintas ebben a programban, aztan ha vissza akarod csinalni csak az unroot-ra kell nyomni es kesz. Ket masodperc az egesz, szerintem fasza[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
ma végleg búcsút vettem a kis drágámtól, így gondoltam tőletek is leköszönök. Köszönök mindenkinek mindent az elmúlt két évben. További kellemes S2 használatot és jó ROMolgatást
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
muratomi1
senior tag
Miert irja ki folyton hogy voice command error?
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Locutus
veterán
Hali
Ez mi a tosz lehet?
Asszony S2-je reggel óta 10 percenként kidobja ezt a hibaüzenetet, pedig nem fut semmi lényegében...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
pzstm
titán
válasz Locutus #25829 üzenetére
ácsi...még egy pillanatra visszatérnék, kolleganőm öt perce hozta ide ezzel a hibaüzenettel a masináját
havril1: még januárban "kaptam" egy HTC 8X-et, pofátlanul olcsón
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Locutus
veterán
válasz havri1 #25831 üzenetére
Nem hiszem, mert látod eggyel felettem is ugyanezt a hibát irja valaki... ezt ma kezdte csinálni csak, ha nem nyomsz semmit rajta, akkor is jön...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
hcs57
őstag
válasz maggi1886076 #25837 üzenetére
Nekem is csinálta ma reggel, független 4.0.3, de már kuss van.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
D-Phrag
senior tag
WanamLite v14.6-os ROM-mot használja valaki? Vélemény róla? Egyszer már feltettem, de nem győzött meg eléggé, viszont az utolsó changelog alapján nem tűnik rossznak, illetve úgy látom foglalkoznak a finomításával folyamatosan..
Szóval milyen? Korábbi verziós Wanam nem érdekel, konkrétan ez.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest