Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
válasz Nándi123 #4252 üzenetére
Gyári fekete bőr tokot használok.
Felrakni nem raktam még, egy ideig (amíg a mostani fólia bírja) nem is fogom.
De rápróbáltam a kijelzőre, ezzel a tokkal simán elfér, még marad is egy kis hely, szerintem jó lehet, de pitaka tokom nem volt még.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Zsoltg4s
tag
válasz Nándi123 #5113 üzenetére
Galaxy store-ban fent van a Huawei Health.
Onnan letöltöttem és gond nélkül csatlakozott a Watch Gt2.
Viszont az óra menüjéből eltűnt a fotózás lehetősége. Így marad távolról az időzítés, vagy az S Pen.
Mielőtt használatba vettem Samsung telefonnal, előtte eltávolítottam a Huawei P30 proról.[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz Nándi123 #5257 üzenetére
Figyelj, az emberek egy része egy rajzzal bizonygatta hogy ott van egy lyuk és mikrofon, én fotóval és videóval cáfoltam hogy nincs ott sem lyuk se sem mikrofon.
Páran jelezték hogy nem látnak ott semmit (pedig nézd meg mekkora lyuk van alul és felül). Volt aki mikroszkóppal sem tudta biztosra mondani hogy mi az.Itt van egy mikrofon teszt eredménye:
Samsung members alkalmazásban lévő teszt program. Az én készülékemben nincs 3. mikrofon így nálam sem a lencsevédő, sem a tok nem fogja befolyásolni a 3. (nem létező) mikrofon hangját.
Egyébként a teszt során mutatja hogy hova kell beszélni
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest