Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
A 2. Vesztes
senior tag
Legmélyebb tiszteletem mindenkinek.
38 hónapnyi S20Ultrázás után upgradeltem magam "téglára". Ma jött meg, éppen végeztem a switcheléssl. Sikerült. Nagy megkönnyebbülés.8/256 alapgép, és zöld. Zöld. És a szín bár nem annyira fontos egy olyan kemény férfijúnak mint amilyen én vagyok - lásd az avatarom -, de amikor a kezembe vettem ezt a nehézsúlyú vercenyzőt és gyakorlatilag először tapasztaltam meg a jelenlétét, hát meg kellett állapítanom, hogy ez a legszebb telefon, amit valaha mancsban tartottam.
De komolyan, fáj tokba rakni. Eltakarja!!!No mindegy, majd megszokom. Vettem hozzá egy átlátszó szilikontokot munkába, meg egy gyönyörő banra bőrt az ünnepnapokra.
Éppen most frissítgeti a softwaret felfelé... Tüzel közben rendesen, de nem ez lesz rá a jellemző. Kéne rá keresni valami fóliát vagymit, mert nem kéne ennek a gyönyörű kijelzőnek megbántódnia...
Szép estét mindenkinek!
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
félisten
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Plazmacucci #14456 üzenetére
De milyen szíp is az!!
Amúgy a töltés eleinte lassú? És majd idővel gyorsul be? A szupergyors töltés bekapcsolva...
Vuff?
-
Monstersnake
tag
válasz A 2. Vesztes #14453 üzenetére
A legszebb szin a zöld ,ha nem az lenne akkor is benne van az első négyben .
Nekem is ilyen zubbonyzöld van .KRB
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Monstersnake #14458 üzenetére
Hát persze hogy zöld van, hisz kiváló az ízlésed. 👌
Érdekes, hogy az S20U-ban 12 RAM volt, míg ebbe elég a 8 is. De ha nem dexelek agyba főbe, akkor talán nem lesz kevés...
Vuff!Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
balintka
addikt
válasz Monstersnake #14458 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a zöld, örülök hogy azt vettem.
-
belashx
senior tag
válasz A 2. Vesztes #14459 üzenetére
Sokan vagyunk így. Ha nem lett volna a zöld, akkor még az S20+-t használnám.
A töltés az elejénn a leggyorsabb, aztán veszi vissza. Van rendes kábeled, töltőd? A gyári madzaggal csak 25 W a max töltés.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz belashx #14461 üzenetére
Köszi.
Még az előző telótól maradt meg a samsung gyorstöltő, azt használom. De úgy tűnik, hogy lassabban tölt a 23. Arra gondoltam, hogy ez talán azért lehet, mert most még optimalizálja magát a gépszörny és pár töltés után áll rá majd a maximális energiafelvételre.
Vagy rosszul gondolom?
-
félisten
válasz A 2. Vesztes #14462 üzenetére
Hát azt azért jó lenne tudni milyen töltő. Usb C? Vagy régebbi? 15-25W nem mindegy.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
belashx
senior tag
Nem, már legelső töltésnél is úgy működik, ahogy kell. Ha ezeket valamelyikét írja ki töltéskor, akkor jó vagy:
Szupergyors töltés 2.0 (45W)
Szupergyors töltés (25W)A fentiek között nincs nagy különbség a teljes töltési idő tekintetében. Van lassabb töltési mód is. Beállítások között lehet állítani, hogy menjen-e a gyorstöltés.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Monstersnake
tag
Az előző telefonod akkuja nem volt kisebb ? Ha igen akkor az hamarabb megtelik.
KRB
-
arcitec
addikt
Apropó! Sokan írják, hogy az S24U mintha fakóbb lenne pl az S23U-hoz képest, ami túlszaturált. Nos, vettem vissza a fényerőn - többnyire zárt térben van használva -
és hát lehet állítani az élénk és a természetes módok közt. Valamint a színhőmérsékletet is. Lazán olyanra állítom amilyenre akarom. Hamis értékelés az, hogy túlszaturált a színekben, az csak akkor, ha "erősre" van állítva. Ami valahol az alap is, hogy élénkebb
a beállítása. Tehát sok minden panasz egyben user error is, úgy pl a kamera használatában is, hiszen ott is rengeteg féle beállítással lehet operálni....Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
félisten
-
jeni
félisten
válasz arcitec #14469 üzenetére
Sokan megveszik és automatán használják. Semmi manuális állítást nem vesznek igénybe. Ez alapján mondanak véleményt és a tesztek is általában így futnak le. Abban hisznek és azt várják el,hogy a gyári beállítás rendben van és úgy kell használni. Én se szoktam még fotózás alatt egyéb ficsörökkel foglalkozni.
Röviden:
Összekaparod a pénzt erre-megveszed-boldogság- kibont-használod-megunnod-eladod. -
Capella
senior tag
válasz migabi24 #14468 üzenetére
Valami olyasmit olvastam, hogy a OneUI 6.1-ben van egy olyan bug, hogy nem vált át élénk módra, hanem marad a természetes beállításon, (vagy aközelin), és azért fakóbb az S24U kijelzője.
Ha így lenne, akkor még javítható szoftveresen.
Nem tudom ez mennyire fedi a valóságot, hogy bug vagy direkt ilyen, nincs S24U-m. De a aki az élénket szokta meg, annak pofáraesés. Elsőre biztosan. -
-Maci-
addikt
"De komolyan, fáj tokba rakni. Eltakarja!!"
Én ezt tettem rá: [link]
Kb van is rajta tok, meg nincs is :-)
Nyilván leejtésnél nem sokat ér. Inkább csak óvja a hátlapot a karcoktól. Viszont kecses marad a teló.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
arcitec
addikt
válasz Capella #14474 üzenetére
Bullshit, hogy fakó lenne. Egyszerűen egy nagy baromság. Mert nem fakó.
Azon túl az S23U-n is épp hogy látszik a váltás(mámint átállításkor a teszt képen), azt is erősen nézni kell. Szóval nem a kákán is a szőrszálat kell betegesen keresni, hanem egyszerűen használni. Aki meg játékszernek vette az úgy járt, már ha fakó neki. Vegyen mást játszani ...Csak mert nem kell baromságokat terjeszteni ..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
migabi24
nagyúr
válasz arcitec #14477 üzenetére
Ha esetleg nem olvastad volna el a cikket.
"Ugyanakkor műszeres mérésekkel már többen alátámasztották, hogy az sRGB színtér lefedése most is csaknem tökéletes, a DCI-P3 lefedettség azonban csak 80% körüli, míg az elődök ezt is közel 100%-ra hozták."
"A probléma összetettségének ismeretében (alapvetően csak egy szoftveres hiba) valószínűsíthető, hogy hamarosan érkezik majd a javítás is."
Tehát hiába hajtogatod a baromságaidat, ez egy létező probléma.
-
arcitec
addikt
válasz migabi24 #14479 üzenetére
Baromság az amiken TE lovagolsz. Azok csak számadatok semmit nem számít a szemnek ha van is benne valami. Na meg minden szar írást nem olvasok el. Szóval állítsad már le magad mert elsősorban nem neked írom azt amit..
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Mobilfoxos tokokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata. Pár éve vett a feleségem egyet. Nem voltam hasra esve tőle. Nem tudom most mi a helyzet velük. Elég sok negatív véleményt olvastam.
-
rjg
őstag
válasz klaya86 #14483 üzenetére
A feleségemnek kb két éve vettem két darabot. Főleg az egyiket használta, de azt folyamatosan. Túl élt jó néhány leesést benne a készülék, fotel karfáról, kád széléről, stb. A telefont megvédte. Most kellett lecserélnie a második tokra, mert az első hátlapja elkezdett kikopni, kilyukadni.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Pug
veterán
válasz migabi24 #14482 üzenetére
Here you go....
Meanwhile: Samsung Spain denies a change to Galaxy S24 vivid mode is coming
"We have adjusted the colors and brightness of Galaxy S24 series products to provide more accurate and comfortable viewing during use. Some changes have been made to the display technology to provide a more natural viewing experience, so users may notice differences in color depth compared to older devices.
This display behavior is an intentional color adjustment and is not a product defect, so it is safe to use.
To provide our customers with the best possible experience, we value your feedback and continuously improve our software (UX) as the market and consumer interests evolve. – Samsung Spain statement"
Attol, hogy a DCI-P3 coverage nem 100%-ra van huzva, az nem feltetlenul jelenti azt, hogy az egy "hiba"[ Szerkesztve ]
-
Trolee
aktív tag
Valaki cseréltetett ReGalaxy-val kijelzőt?
Milyen összeget irtak rá?
Köszi -
milkabrams
őstag
Tartott vagy 2 napig megszokni azt a színvilágot.
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
tms+
tag
válasz milkabrams #14492 üzenetére
Nekem sima S24 lett az S23U mellé, valóban kicsit fakóbbak a színek, de szerintem sokkal élethűbb, mint az S23U színei. Szerintem is simán meg lehet szokni, mert még így sem fakó, csak a korábbiakhoz képest.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
arcitec
addikt
Az S23U-t még fakóbbra is be lehet állítani. Na meg egyébként sem fakó(szerintem).
Hogy honnan jönnek ezek a csacskaságok?
U.I: Persze ha mindkettő csutkára van húzva lehet van különbség, na de ki használja úgy?[ Szerkesztve ]
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hát eddig teljesen le vagyok nyűgözve.
Amik egyértelműen jobbak az S20U-nál:
- arcfelismerő
- újlenyomat szenzor
- üzemidő
- masszív kialakítás
- zöld színAmik jobbak, de nem ilyen kimagaslóan:
- Zoom kamera
- mindegyik kameraAmi rosszabb:
- bár az előző nagyobb volt, ezt nehezebb egy kézzel kezelni, valszeg a kialakitasa miatt.
Bocsi, nekem még új a cucc, így lelkes vagyok
-
bacus
őstag
válasz A 2. Vesztes #14498 üzenetére
Nekem most már sokadjára van, hogy a teljesen automata beállítások mellett a beltéri fényképek mind rosszak. Amit a képernyőn látok, teljesen becsapós, olyan, mintha lenne bőven fény, aztán katt, katt, katt majd megnézem a végeredményt, és az emberek mind bemozdulnak. A statikus tárgyak a képen, bútorok, asztalon lévő cuccok még elmennek, de ami mozogni tud, az mind be is mozdul.
Nyilván nincs elég fény, a bajom az, hogy a képernyőn látottak alapján olyan mintha lenne..., azaz átver. Próbálok majd figyelni erre a jövőben. A note9 nél már láttam a képernyőn, hogy na itt kell valami +világítás.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest