Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz bajnokpityu #14052 üzenetére
akkor rakjuk be ide azt is
https://a.aliexpress.com/_Ezjzp45 -
HardRic
addikt
-
Gardaai
senior tag
válasz gyuri81 #14057 üzenetére
Pedig elég egyértelmű aki benne van a témában.
Egyébként aki látatlanban rendelne S24U Titánszürke színt, azt tanácsolom először nézze meg élőben. Nekem is az a szín volt tervben, de ahogy megláttam élőben, el is ment a kedvem tőle. Számomra nagyon csajos. Szürkéhez sok köze nem volt benti fényviszonyok között, inkább csillogó sárgás/arany színű volt.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Kamarásss
junior tag
Azért az váratlan, hogy mèg a "minőségi" S23U ára is bedőlt. KB.20%- os a veszteség annak, aki most adna el. Csak remélni tudom, hogy kicsit normalizálódik később.....
-
félisten
-
Kamarásss
junior tag
válasz Plazmacucci #14070 üzenetére
Ez igaz
-
félisten
-
Gardaai
senior tag
válasz Plazmacucci #14075 üzenetére
Ha néztél róla videót, láthattad, hogy szinte iPhone szint, ami igen, szinte 0. Ha pedig a Balanced vagy Minimal opcióra kapcsolod, akkor igen csak fürgén lövi a fotókat. A végeredmény meg ki tudja milyen. Még nem teszteltem.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Pug
veterán
-
félisten
válasz Gardaai #14076 üzenetére
Bocs, de a videóból, hogy állapítottad meg, hogy másik telefonhoz képest mikor történt a keprögzítés? Kijött a DXO tesztje? Ők csináltak egyedül olyat, hogy gyengén világított szobában egyszerre lőttek képet mozgó emberről és a samsung kb fél másodperc késésben volt minden máshoz képest. Miért változna ez most? Szerinted eddig a Snapi gen2 volt hozzá kevés? Ugye nem gondolod komolyan.
Igen lehet állítani a felvétel sebességét de ezzel arányosan egyre kevesebb elemből áll össze a végtermék és már félhomályban szénné fognak égni a megvilágított objektumok és zajosabb a kép. Ki akar ilyen képeket?
Hiszem ha látom.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Balazsss
csendes tag
Üdv,
Egy kis tapasztalati segítség kellene S21 - S23 szériák kapcsán: van e információja, tapsztalata valakinek arról, hogy a ReGalaxy-val beépített új alkatrészek minőségben tényleg egyenértékűek a készülékbe, a gyártósoron beépítettel. Gondolok itt kamerára, képernyőre, gombokra, stb?
Gondolkodom egy ReGalaxyban, de nem szeretném "gyengébb" minőségben visszakapni, mint most, mikor még minden eredeti, nem volt szétszedve.
Van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm! -
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
válasz Plazmacucci #14078 üzenetére
Bemész egy Samsung üzletbe és leteszteled magad. Bár iPhone 15 Pro nem biztos, hogy lesz a zsebben, de az S23U-hoz össze tudod hasonlítani.
Egyébként itt ebben a videóban is jól szemlélteti: [link]↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
félisten
-
Tin
veterán
válasz Plazmacucci #14078 üzenetére
A tesztekből, tessék nézd meg magadnak: [link]Amúgy engem nem zavar, hogy valakik megpróbálják megmagyarázni, hogy nem is jobb az S24U, de ez már a sokadik hozzászólás, amikor valaki úgy érvel, hogy közben utána sem néz, csak beböfög valamit. Amúgy sem értem, miért problémás vagy hihetetlen, hogy a következő verzió jobb az előzőnél... ez így természetes. Ez semmit nem von le az S23U érdemeiből, sőt.#14083 Gardaai: úgy látszik, egyszerre néztük a videót, én is pont most jutottam el eddig
[ Szerkesztve ]
-
Balazsss
csendes tag
Migabi24 és Gardaai - Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!
-
félisten
-
bordi10
senior tag
válasz Szellem. #14065 üzenetére
Nem, nem tűnt fel. Sajna pont a linkednél lett elegem a sok S24-es linkelgetésből. Nem összehasonlító videó az S23U-val. Tehettél volna off-ba egy Nokia 3310-es akksi tesztjét is. Nem releváns ebbe a topikba. Ott az Unpackedes cikk, az alá lehet linkelgedni az S24et. Peace.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
-
Kamarásss
junior tag
válasz bajnokpityu #14079 üzenetére
Itt a hardveren.folyamatosan figyelem. Gyakorlatilag 315 felett, mèg samsung.com-ost sem lehet eladni.
-
Gardaai
senior tag
válasz Kamarásss #14089 üzenetére
Ez főként a kuponakciók, ÁFA mentes vásárlások és a neppereknek köszönhető.
Nyilván nem reális egy új korában, listáron 512/12-es modell 650.000 Ft-os árból 1 év alatt 300e. Ft lesz. Ha br. 420-ért vetted, már reálisabb lehet, vagy nt. 300e. Ft körül meg főleg.Ez egy időszak, amikor kettő telefon nem kell, de már jön az új modell. Nálam dobom tovább a családban, de mindig figyelgetem a piacot és ha nem is sokat, de feljebb szokott menni amikor lecseng ez az egész. Sajnos ha elér egy szintet, akkor indokolatlan, hogy feljebb menjen.
-
Tin
veterán
válasz Plazmacucci #14087 üzenetére
Szakmai topikban baromságot mondani utánanézés nélkül, majd nekiállni személyeskedéssel vádolni azt, aki felhívja rá a figyelmed, majd mondani egy még nagyobb hülyeséget (és nem, nem a legoptimálisabbra gondolok, annak a melléknévnek ugyanis nincs felsőfoka). Túl sok hozzászólásod van túl kevés idő alatt, esetleg tölthetted volna azt az időt tanulással is.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Kérlek srácok ezt a vitát most engedjük el! Beszéljétek meg a nézeteltérést privátban.
Köszönöm! Peace!
(törölni fogom a későbbiekben az ehhez kapcsolódó hozzászólásaitokat)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gippazoid
senior tag
Jól leült a topic. Mindenki elment 24-es szériát venni?
Gippazoid Novelties Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest