Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
tag
válasz haligali72 #14848 üzenetére
Egyik sem normális jelenség. Simán lehet, hogy nem gyári akku van benne, vagy új az akku, de régóta állt a polcon a boltban.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Pug
veterán
En mult majusban csereltem Note 9ben gyari uj akkut, az is elegge gatya lett kb 3-4 honap utan
-
arcitec
addikt
A következő telefonom ettől lesz és mehet a fenébe az akku dajkálása: [link]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
félisten
Az exynos verzió belőle lényegesen szarabb a Note 10+ nál. Akku idő nálad szerintem elírás, de tény hogy az is trágya, ahogy túl tud melegedni bármilyen helyzetben, s ilyenkor bezárja az appokat. A kijelző problémát passzolnám, olyan nincs, hogy érzékel mindenhol de nem duplakoppol mindenhol, vagy ezt sem fogom fel rendesen. Nézd meg, hogy jó e a touch, tárcsázóba; *#0*#
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
veterán
válasz arcitec #14856 üzenetére
A gond az, hogy most is több hónapos, éves akksikat adnak el újként a polcról, amik kapacitása már régen nem újkori. A másik, hogy majd jól megkérik az akksik árát. Hogy meglegyen az a bevétel kiesés, amit az okoz, hogy az emberek már nem vesznek majd új telefont az akksi kapacitás csökkenése miatt, hanem akkumulátort cserélnek.
-
Kleroo
veterán
válasz arcitec #14856 üzenetére
Pfej.
Nem látom manapság értelmét. Én 2 telómban cseréltem 20év alatt valaha, hisz kb úgyis csereérett lesz mire megkotlik az egész szett. És egyébként mindkettő hivatalos forrásból vett eredeti 0km-es.... de közelében sem voltak az eredetinek, kidobott pénz volt szinte.
A másik aspektus érdekes lehet, hogy AZONNAL kell egy fullos akksi és így pótakksival járkál az ember, vagy ha napokra off the grid az ember. Viszont egyrészt már nem 3-4óra SOTot tudnak, másrészt mindenkinek akad powerbank ilyen esetekre. Ha nincs, akkor meg lesz, nem drágább verzió.
Valamint nem nagy tétel cseréltetni ma sem, szétkapható nagy hercehurca nélkül, felára sem vészes.
Egy olyan dologba tenyerel bele az egyre marginálisabb EU ismét, ami miatt max látszatban járunk jobban.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz rothfb #14860 üzenetére
A szétszedhetőségnek ára van. Mindig. Egy sokkal masszívabb, optimalizált telót lehet gyártani ha nem szétszedhető. Üveg így pl nem hiszem hogy lehet a háta. Egy komoly redesign kell mindenre. NFC, wireless chargeot sem látom megoldhatónak leszedhető háttal. Szóval ennek megoldása (lenyílik az alja és ott jön ki ) mindenképpen valaminek a kárára megy. Vagy kínai gyártók ahol 2db fizikai akksi van az extrémgyors töltés miatt. Nagy fejvakarás...már megszűnt igényekre, aminek a vége kisebb akksi, lassabb töltés, vastagabb ház, stb
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
arcitec
addikt
válasz Kleroo #14859 üzenetére
Ez is szempont, de az is tényszerű, hogy azért cserélnek sokan telefont mert szar lett az akksi és ha lehet pikk pakk új akkut belerakni akkor nem.
Szóval neked nem, sokaknak meg igen ..
U.I: Ráadásul ha visszaolvasol, bizony vannak jelzések, hogy akik ütik vágják akku szempontból, azoknak már akár 2-3 év után kotlik meg. Az más kérdés, hogy telefont cserélnek...[ Szerkesztve ]
-
haligali72
aktív tag
válasz Plazmacucci #14857 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Próbáltam a *#0# de minden ok. Hülyeség de a dupla koppot a képernyő közepén tényleg nem érzékeli, a szervízben sem láttak még ilyet. Érthetetlen voltam lehet, Note20 ultráról van szó. Viszem vissza akkucserére...
-
jeni
félisten
válasz haligali72 #14864 üzenetére
Ha van számla a javításról akkor az aksira 6 hó garanciát adnak.
-
Kleroo
veterán
válasz arcitec #14863 üzenetére
Ürügy. Szinte semmivel sem nagyobb macera manapság egy akkucsere, jobb gsm boltban, vagy szakinál leadod, bevásárolsz, és át is veszed. A díja pedig nem különösebben sok. Ha ez nem fér bele, akkor igazából amúgyis cserélni akar az ember. De nem mondom hogy nincs benne ráció, legalább az összes vásárló 0.5%-a lehet
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Béká
csendes újonc
Sziasztok!
Tegnap lettem tulaja egy S23 Ultranak (256GB). (Telekom, szolgáltatóhoz képest egész jó online kedvezmény van most)
Note 10+ hoz szokva kicsit furcsa a bal oldali stylus elhelyezés illetve olvastam másnál is hogy "szaga" van a tollnak, ezt én is észrevettem.
A telo szuper eddig, akkuidő nagy megváltás (S22 után). UAG Monarch Pro tokot kapott az is egy szép darab. Mágneses kiegészítőm még nincs hozzá, youtube-on más magsafe tokoknál feldobták a hűtőre a telót ami ott is maradt, ennél a toknál ilyesmi nincs, remélem majd tapad hozzá a kiegészítő. -
Rise17
tag
Sziasztok! Arra a problémára mi a megoldás,hogy hiába kapcsolom be hogy mutassa az értesítések tartalmát záróképernyőn,csak 1 kis ikont mutat és ha rákoppintok csak akkor mutassa pl az üzeneteket.Iphone után ez nagyon idegesítő,ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
válasz arcitec #14863 üzenetére
Szerintem ha egy majd 3 éves telóban cseréled a nagyon gatya akkut, akkor lehet jobb lesz egy másfél éve polcon álló "új" akku is. De amit írtak fentebb, ez egy hátrány hogy szerintem nagyon nehéz lesz találni gyári új akkut olyat amit pár hónapja gyártottak és azt tudod majd belerakni. Pont ezzel fognak csalni a gyártók. Hogy azért se legyél tökéletesen elégedett az új akksis régóta szeretett telóddal. Oké el leszel vele még félévet vagy egyet, de a vége az lesz hogy cseréled új készülékre.
Ezt csak az nem érti vagy látja előre aki nem akarja.
Utángyártott akksikból lehet lesz olyan ami esetleg frissebb gyártású, de az sem lesz ugyanolyan minőségbeli különbségek miatt.S2-S4 időszakra visszagondolva, én is cseréltem akksit, sőt még el hittem azt is a jó marketingnek köszönhetően hogy szinte ugyanakkora mérettel többet tud 1000mha-val az utángyártott tuning akku.
Azóta úgy vagyok vele ha nem döglik meg valami, nem lesz csereérett, addig használni kell. Ha más teendő nincs, akkor szerviz vagy ha pénztárca engedi, akkor új teló.
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
arcitec
addikt
válasz DeFence #14877 üzenetére
Csak azt nem értem ennek mi az alapja? Ha nincs használva az nem is degradálódik.(Úgy semmiképp mint ahogy használatban van.) Sok éves külső akksim van több is és tökéletesen működnek. 5-10 évesek. Alkalomszerű használatra, van hogy 3-4 havonta direkte le vannak merítve. Azon túl az S4 még cserélhető akksis volt abban cseréltem is
mondhatni tovább bírta mint a gyári(az is gyári volt). Azon túl minden írás csak hirtelen felindulásból , mindenféle tudományos mérnöki mérésektől hiányzó, már elnézést károgás. Hangsújyozom 10 évvel ezelőttig minden telefonon cserélhető volt.
A környezeti terhelésről meg ne is beszéjünk. Mert lehet TE és tárasaid eldobják pár év után, ÉN NEM. Hogy azt ne is említsem az s24U-ra hány év terméktámogatás jár?
UFF, oszt mindenki azt tesz amit akar, az a néhány negatív vélemény semmit nem számít a jövőre nézve.[ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
válasz arcitec #14878 üzenetére
Nyilván több nézőpontból lehet ezt megközelíteni, nekem egyik táborral sincs semmi bajom. Van aki így gondolkozik, van aki úgy. Többségre szerintem vonatkozik hogy 3 év után cseréli a telefont. Vannak kivételek mindig, láttuk itt is hogy van aki 1 év után cseréli újabbra, mert megteheti és szeretné megtenni és van aki hosszú évekre vette a telót. Ebből adódóan van akinek lényeges lesz az akksi könnyű cserélhetősége.
-
arcitec
addikt
válasz DeFence #14879 üzenetére
Már elnézést, de a többség nem itt van. Szerintem. Az, hogy itt pár ember cserél 1-3 évente az egyáltalán nem reprezentativ. A többség nem jómódú. Sajna talán még ez is igaz.
Azon túl az micsoda hamis hivatkozás(lásd alant), hogy nem lesz vadi új a cserélhető akku! Na és amit a szervízbe cserélnek hőlégfúvóval, raggasztóval(ez is egy vicc)
az mitől lesz vadi új? És még rájön a csere díja!
U.I: Azon túl léteznek kültéri készülékek - nyilván vízállóak és simán lehet bennük akkut cserélni és még csavarhúzóval szét is lehet szedni és kutya baja.
Ha már itt tart a technológia ahol, oldják meg, hogy ne kelljen ragasztó sem![ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
válasz arcitec #14880 üzenetére
Rosszul olvastad amit írtam...
Pont azt írtam hogy a többség nem cseréli le a "600 ezres" telefon 3 éven belül...Én például úgy terveztem, ha anyagilag is úgy állok akkor jövő nyárra leváltom a 23u-t valamire, lehetőleg nem samsungra.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
DeFence
tag
válasz Plazmacucci #14882 üzenetére
Én nem magyar oldalon láttam erről egy szavazást, elég sokan szavaztak ahhoz hogy nagyjából lehessen látni mennyi ideig ragaszkodnak az emberek a választott telefonhoz. Keress rá ha érdekel. Biztos volt már ilyen szavazás magyar oldalon is.
-
félisten
-
fahrii
őstag
válasz Plazmacucci #14887 üzenetére
Az S23U aprón elpasszolt ára és az új S24U ára között ~40-50k diffi volt, amiből kijött egy vezeték nélküli töltő, tok és fólia az új készülékre.
-
Topikgazda
Ha félévvel korábban eladod, akkor lehet... Sajnos most a béka segge alatt van az S23U ára. Tehát nem jön ki a matekod most.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
dragon1993
őstag
Kognitív disszonancia redukció.
Nézz be az új autós topicba, ott is mindenkinek 4L-t fogyaszt 170 utazóba és szuper csendes. Nekem ugyan azzal az autóval üres autópályán nem sikerül 130km/h tempómattal 5,6L alá bevinnem. A különbség, hogy mivel az enyém céges nem kell meggyőznöm magam, hogy a világ legjobb vétele volt.
Sajnos nehéz elfogadni, hogyha valamin rohadt nagyot bukunk, illetve ha anyagi lehetőségeinkhez képest sok pénzért vett valami közel sem tökéletes.
-
csubííí
senior tag
-
Kleroo
veterán
válasz dragon1993 #14891 üzenetére
Próbáld ki 180-al, logika szerint 4l alatt fog fogyasztaniHodor. Hodor? Hodooor!
-
félisten
-
fahrii
őstag
válasz dragon1993 #14891 üzenetére
Oké, de ez hogy jött ide?
-
veterán
válasz dragon1993 #14898 üzenetére
Ő az a fórumtárs... Akinek írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest