- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckj12
csendes tag
Sziasztok!
Már írtam a problémáról hogy nem érnek el mer azt mondja hogy a szám nem elérhető.
Ez egyre rosszabb... Teli térerővel se tudnak el érni 5ből 3-szor legalább. Mi lehet a baj?
Telekom szolgáltató. Valami beállítás? Gyári visszaállítás mi segíthetne? Vagy küldjem vissza garira a telot?Fingani vicces!
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Ha minden igaz, Sestoréből holnap érkezik a kicsike. Note 2 volt az utolsó Samsung a kezemben, kíváncsi vagyok, mit hegesztettek össze azóta.
Clear view covernak van értelme/hasznos kiegészítő? Csiki csuki nem tudom mennyire jönne be az az igazság.
Illetve valami protektorfólián gondolkodom még, létezik a teljes hátlapra? Csak kijelző+ kamera lencse védelmére találtam.
Remélem, semmi banyeg nem lesz vele :)[ Szerkesztve ]
-
-
-
t.imi
addikt
Nagyon köszönöm
Note 2 volt az utolsó Samu kezeim között, még tippelni sem tudtam. -
natë
nagyúr
Vettem egy Chrome Bookot. iPhone-nal simán megy a mobilnet megosztása, de az FE jelét eldobálja a CB. Mi lehet az oka? HILFE HELP
-
ShadowLac
addikt
Ha valkinek kellene egy kb 2 hetes inkább csak próbálgatott s20 fe, snapis, SES vásárlás, írjon privátba.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
leslien
nagyúr
lehet,h szeptember 8. án lesz bemutatója a S21 FE nek ?
[link][ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Dilikutya
félisten
Nem mondhatnám, hogy a specifikációt látva megbántam, hogy múlt hónapban megvettem a Snapdragon procis S20FE-t. Így elsőre csak az SoC-ben tűnik eltérőnek, csak épp a Snapdragon 888 megint egy kazán hírében álló chip. Valós használat során meg nem hinném, hogy sok különbség van egy tavalyi és egy idei csúcs SoC között. Kamera leírás alapján hasonló, ha a szenzor is ugyanaz, akkor nem nagy előrelépés. Gondolom, a kezdőár nem fog beleférni itthon a 250 ezerbe.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
leslien
nagyúr
sőt lehet ,h mégis csak igazam lesz.. már.megint...
S21 FE Exynos verza....Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
Akkor várok Lehet elsőnek Exyf..-al jön, aztán megint rájönnek mekkora barmok, és kiadják jövőre SD-vel is. Bár már megvan nekem az utódjelöltem más márkánál
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Isten ments hogy arra váltsak, nem szeretném elhulatni a maradék 3 szál hajamat
Maradok a "kémek" csapatánál (Honor Magic 3) kameraképességek és kiváló üzemidő erős érv mellette, annak ellenére is hogy látom és tapasztalom milyen remek teló ez.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
leslien
nagyúr
ha váltasz akkor mindenképp SD 888 verzára ... pl . fotósban inkább jól megszokott minőséget látnám továbbra is...
szerk:
láttam ... a kis cukiról pláne csak SD verza vagy iPhone vagy Pixel...[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
5G ,szeptemberi frissítés kint van...
-
pavika
tag
Sziasztok!
A media markt-ból bolti átvétellel rendeletem egy snapdragon-os verziót. Visszaolvastam itt a topikban, de nem találtam így elsőre választ. Az volna a kérdésem, hogy átvételkor miképpen tudom ellenőrizni, hogy valóban snapdragonos. Rá van írva a dobozra, vagy valamilyen betűvel jelölik esetleg más a típusszáma.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic V2 fél év után
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest