- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Tele van az internet ghost touch problémával, főleg a snapdragon verzión, kell ettől félni? Most vennénk a másodikat, az elsővel nincs gond.
Let the Zone take me if I am.
-
Hallosz
senior tag
Sziasztok!
Tavaly októberben az e-digiben, megjelenéskor vettem egy Exynos procis 4G-s készüléket a páromnak.
A "ghost touch" probléma nem jelentkezett, szereti használni. Igaz szereti a töltőt is, főleg játék megy rajta.
Én hossza vívódás után, idén áprilisban vettem egy Snapis 5G verziót. Belaktam és összebarátkoztunk a készülékkel. Első sorban napi 2-3 órányi telefonálás, navi, Messenger videó konferencia, Zoom meeting, ingatlan fotózás, diktafon, este Telekom tvgo.
Soha nem akadt meg, nem fagyott le, nem dadog, nem kért töltőt délután.
Reggel feltöltöm 90%-ra és másnap reggel 22-35% között szokott lenni.
Amikor nem hajtom, hét végén bő két napig simán bírja.
Ennyire összhangba jönni egy telefonnal még sosem sikerült, ez nagyon kiszolgál.
Egyedül a mérete amit nem igazán kedvelek, hordozni túl nagy, TV-t, nézni azonban már jó.
-
Badboys
őstag
Az enyém 2021.05.21 én nem látom azt a hibát.
Ma volt frissítés 408 MB ami valószínűleg biztonsági volt június 1 re változott. Hiába nyomkobtam a linket nem tudtam megnyitni így nem tudom megnézni mit frissítettek.[ Szerkesztve ]
-
Doma88
tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom a csoporthoz egy SD-s S20 FE-vel. Tegnap jött meg, Telenortól, KÉK (nagyon fontos ) és működik benne a Telekomos kártyám.
Első dolgom az volt, hogy teszteljem a kijelzőt a Touch Screen Test nevű appal, ghost touch problémát nem tapasztaltam viszont egy olyan "problémám" lenne, hogy swipe technikával írtam a régi S7-emen úgyhogy itt is szerettem volna használni viszont azt vettem észre, hogy sokszor megszakad a húzás, így gyakorlatilag nem tudom leírni a szót amit szeretnék. Ha lassan húzom akkor nincs gond viszont ha gyorsabban akarnám akkor már megszakad a "flow". A TST appot használva azt figyeltem meg, hogyha gyorsabban húzok akkor mintha nem érzékelne rendesen:
Balról-jobbra: lassú, közepes, gyors húzás
A gyorsnál látszik, hogy nem folyamatos a vonal hanem szakadozik.
Ugyanezt a jelenséget vettem észre a MediaMarktban kiállított készüléken is. (nem tudom, hogy az Exynos vagy Snapdragon volt-e)
Megnéztem mikori gyártású: FR Cal: 2021.06.10
Bármi ötlet? Esetleg küldjem vissza és kérjek egy újat?
-
natë
nagyúr
Jövök én is 1 kék SD-os Telenorossal (őszig, akkor jön a 13 ).
Android fronton hibátlan ajánlat, igen jó vétel. Üzemidőben mondjuk szerintem az i12 is simán tudta ezt, talán még többet is, de arra fogom, hogy még csak 1 napja van meg.
Hol tudom letiltani a háttérben futó alkalmazásokat, mint ios-en?Doma88: nem dot mode-ban vagy? Nekem is ugyanaz a batch és hibátlan a telefon kijelzője (is). Nem hiszem, hogy a 4G-s szériában benne hagyták volna ezt a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Doma88
tag
Ezt nem értem.
natë: Mi az dot mode?
Valaki talált már jó megoldást az értesítő LED helyettesítésére? Próbáltam a LED Me Know nevű appot de sajnos az akkor is jelez ha a Facebook Messenger buborék a főképernyőn van de közben nem is jött új üzenet. A beépített értesítő meg csak 1x felvillan ha új üzenet jött de ha épp nem oda figyel az ember akkor észre se veszi.
[ Szerkesztve ]
-
Doma88
tag
És-és? A Telenoros 2000Ft-al olcsóbb volt.
-
Doma88
tag
Nincs rajta előre telepített, törölhetetlen Telenor alkalmazás úgyhogy nem lehet megmondani, hogy melyik szolgáltatótól van.
-
Badboys
őstag
Nem tudom, de a napokban olvastam valamelyik samu oldalon, hogy valaki feltette a telekomos telefonra a független romot indítás után vissza ált. Nem tudom mert sosem romoltam samut.
-
natë
nagyúr
Üzemidővel ti hogy álltok? iPhone 12-höz képest siralmas. Jó, ha a 4 óra összejön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest