Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz dancsuri #15575 üzenetére
Szerintem Flashhh azért linkelte, mert arról "beszéltünk", hogy ilyen típusú kernel tenné lehetővé a (menü és vissza) ledek használatát elmulasztott események jelzésére. Ha még sz@r, akkor nem kell feltenni, de ha megcsinálják, akkor a telefon tudása plusz egy funkcióval bővülhet.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
George Jung
csendes tag
válasz George Jung #15569 üzenetére
Még mindig bajban vagyok az itthoni router megtalálásával,ha valaki segítene privátban azt megköszönném!
-
Flashhh
tag
válasz dancsuri #15591 üzenetére
azt vagom h a setcpu proci buheralo, hasznalom is rendesen, profilokra fesz allitas meg neha oc. azon lepodtem meg h az altalad hasznalt romban le van butitva a proci nem is kicsit. de ha mindennapi hasznalatban nem laggol akkor vegulis jo mert legalabb tovabb birja az akksi.
a bln es cuccot meg valoban azert linkeltem be amit rjg is emlitett.
most is dolgozok addig tudok irni amig eljutunk egyik cimrol a masikra tegnap is igy olvasgattam a forumot nem nyitottam meg minden linket es valoban lehetseges h igy elkerulte a figyelmem.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz George Jung #15605 üzenetére
nem nagyon vágom, de a rooterbe engedélyezve van a Rádió?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
killerjohn
addikt
válasz dancsuri #15580 üzenetére
a kernelben, amit használ ki vannak kapcsolva a cpu statok (SuperMod/17) ezért nem setcpu kompatibilis!
szerk: akkor sem szedem le ezt a romot ha külditek a kommandót :-) UV/OC/screen off profilok NÉLKÜL (mivel a setcpu nem megy), azaz állandó auto 200-1200-on ez a rom mindent üt!
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz DarkByte #15611 üzenetére
rendszerszinten hihetetlen mennyiségü FC (de most azért nem teszem vissza hogy leírjam, mert a képernyőmentés szintén FC)
#15609: WiFi-n át másolgatni azért eléggé nyugdíjas kocsi feeling, arra figyelj
akkor te nem használtad még a "Samba"-t, semmivel sem lassabb a fájlkezelése wifin mint kábelenköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz F-ECT$ #15609 üzenetére
Attól függ mennyit szánsz rá.
Nem sajátom, illetve nem sokat használom az alábbi mezei routert: TP-LINK TL-WR340GD 54Mbps Wireless Router (megtalálható 4000 ft alatt). Amit tudok mondani róla, hogy rendben van, hatótávolság ok.Ha komolyabb routert szeretnél azért pengetni kell
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
dancsuri
veterán
válasz kecsetihunor #15613 üzenetére
Router vásárlás 1 fontos szempont van "N" tipusu legyen
-
Millerchris
tag
Sziasztok!
Widget problémám van. Az unlock nem működik mit kell csinálni, vagy hova kell bemásolni??? Help Me!
Köszi!
A holnap mèg messze van!
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz dancsuri #15614 üzenetére
Attól függ mire kell neki. Ha már befektet, akkor érdemes egy drágább routert venni. A g-s az max 54mbps netet tud átküldeni, az n-es kb 600, természetesen 2x akkora hatótávolsággal.
Lassan egy 100 mbps-os router sem elég, úgy hogy abban is lehet gondolkodni, hogy bár egy 300mpbs-os routert kell venni.[ Szerkesztve ]
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
zeroo5ux
aktív tag
Lightening 5.0
02/08/2011 (Lite'ning Rom v5.0)
rebased on offical XXKG6
stock browser working @ full speed
speedmod kernel K1-T17
added call recording
added go launcher
added better battery stats
added adFree host
removed logsprovider
removed overscroll glow
no RTL support for nowdancsuri: a setcpu az új speedmod kernel miatt "hülyült" meg, mindenki áttért erre ugyanis...
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz F-ECT$ #15609 üzenetére
TP-Link TL-WR841N pl. bruttó 6.000 körül van. G-s van olcsóbban is (4 körül), de én N-eset vennék, nagyobb a hatótávolsága, és a sebessége. A GS2 meg támogatja az N-es wifit, tehát szeretnék egymást. (Megjegyzem, nem használtam ilyen routert, csak szétnéztem, ha van valakinek tapasztalata vele, vagy tud jobbat szóljon, én drayteket használok, de az egy más árkategória, de az céges security okokból kellett.)
DarkByte: nem hinném, hogy lassú lenne wifin, egy n-es router 300 mbit/s-ot tud, ha jól tévedek az usb 2.0 meg 500 mbit/s-ot, az már szinte tökmindegy
[ Szerkesztve ]
-
Millerchris
tag
Beautiful meg FAncy. De a beautiful widget midnig valami frissítést kér amit nem tölt le egy óra alatt se,
A holnap mèg messze van!
-
happy555
aktív tag
Akkor ezek szerint a 15 megás netemet nem is tudom kihasználni a b/g-s linsys wifimmel?
Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
sippet
senior tag
-
dancsuri
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz happy555 #15624 üzenetére
15 mbitet simán. A gondok 50 felett kezdődnek. Azonban egy G-s wifinél 54 mbitről indul a sebesség maximális jelerősségnél. Ez radikálisan zuhan, ahogy gyengül a jel. N-esnél egyrészt 300-ról indul, másrészt a hatósugara jelentősen nagyobb, kisebb a jelesés.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
-
zeroo5ux
aktív tag
-
dancsuri
veterán
válasz zeroo5ux #15635 üzenetére
azért egy hsz szerkesztés is elég lett volna dancsuri
ez a nagy izgalom
Criskelo V9 jó volt eddig.... de most a Lite'ning van soron (nekem a kedvencem)#15610) killerjohn
a KG6 kernellel más gondok is vannak, nálam PL. nincs PC-röl töltés
felraktam KG3 kernelt azzal minden OK[ Szerkesztve ]
-
nvaderqt
csendes tag
na nekem fennt az új lite most bootol :x
Samsung Galaxy S2 / S3 | Lenovo Y570
-
DarkByte
addikt
válasz dancsuri #15612 üzenetére
Viszont a WiFi fizikai sebesség korlátján megnézem hogyan is fog a Samba átlépni? Igaz nekem nem n-es WiFi-m van, de az USB még mindig gyorsabb, főleg mikor gigákat kell másolni. Apropó a célra egy FTP szerver is bőven megteheti. Nem tudom mennyire van automatizálva az általad említett Android-os Samba konfigja, de Linux-on nem triviális dolog beállítani. Nekem egy órát simán sikerült elszenvednem vele mire a Win7-em úgy látta a Home server-emet mintha normál Windows-os gép lenne hálózati megosztásokkal.
A vanilla ROM akkor még jól sejtettem hogy várhat
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Szóval feltettem Odinnal a Lite'Ning Rom V 5.0-t
Hibátlanul felment, újraindul. Bejön ,hogy Galaxy S2 , lemegy a Samsung Logo is, tölt egy kicsit és újraindul...ezt megcsinálta már 10x
Nem tölti be a rendszert, Mi a hiba?Vannak dolgok...
-
nvaderqt
csendes tag
válasz ricshard444 #15644 üzenetére
detto ugyanez van :
nekem megy vissza a gyári
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 / S3 | Lenovo Y570
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Gondolom néhányan SGS 1-ről váltottatok SGS 2-re.
Szerintetek megéri váltani, mert 70.000-Ft-ot kellen ráfizetni az SGS 2-re....
Van akkora különbség normál felhasználásban ami indokolná a költségetAzaz megéri cserélni ?
Laca
-
Sógi
addikt
válasz Gizmo94 #15643 üzenetére
Egyébíránt semmi gond ezzel a kernellel, pörög minden, mint egy álom és cf bench nem igazán megy ez alá: 11570/3480/6716
Tehát minden csocsi, csak a kíváncsiság...viszont ott a másik oldal, h miért nem azt tette bele? Eddig az volt benne...
Jah, a jigecske itt csücsül, még sosem használtam, de lehet nem is fogom, mert Kjó ez a telefon -
Drbonci
aktív tag
KG6-on megy valakinek a fancy widget időjárás része ? nálam azt irja hogy az előrejelzés pillanatnyilag nem elérhető , most criskelo v9 van fent de a gyári kg6 se ment már nálam .
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest