- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz sajp63 #16830 üzenetére
A téma nem 1 file, hanem sok file összessége, gyakorlatilag amiben változtatni akarsz, az mind bele tartozik.
Szanaszét vannak, system / app, system / frameworks, stb. Mint mondtam, függvénye annak min akarsz változtatni.
Root természetesen elengedhetetlen, és winrar-al praktikus ki-be pakolgatni. De ha visszakeresel, valahova leírtam mindent. -
ERPY
őstag
Gyári böngészőben sehol sem találom, hogy lehetne desktop módba tenni. Vagyis nem lehet. Pár oldalban tudnátok segíteni, ami közvetlen desktop módban nyitná meg az oldalt?
- origo
- rtlklub hírek -
ERPY
őstag
válasz ForRedGlory #16860 üzenetére
THX!
Hogy a redva rohadna rájuk, hogy ez egy menüpontba nem fért volna el![ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
a szövegfelolvasónál be volt kapcsolva a vezetési mód
Ma kezdődik életed háralévő része
-
ERPY
őstag
válasz 72mviktor #16863 üzenetére
Ezt én is észrevettem, bár hihetetlen mi?
De ha már valakinek kell az Origó közvetlen desktop linkje:
http://aktiv.origo.hu/index.html[ Szerkesztve ]
-
nvaderqt
csendes tag
kérdés. Normális az ha ennyit merül a telefon? Streamet néztem mobilnettel gyári böngészőben picivel több mint egy óráig. nem tudom, hogy ez a displayben benne van-e.
criskelo v10 rom
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 / S3 | Lenovo Y570
-
Laraxior
titán
30%al érdemes nekivágnom a holnapi napnak? kb délután 2ig kihuzza? egyenletesen merül? vagy csak fogja és pittyen egyet? Anno az LGm se szó se beszéd nélkül kikapcsolt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
2x20 perc zenehallgatás, adatkapcsolat letiltva. kb ennyi. direkt nem akarok töltőt vinni, megnézném az akksi végét,de ha mondjuk 8kor várható hogy hello, akkor vinnék.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rgeorge
addikt
Ismét felteszem a kérdést: a Vodafone-s példányok simlock-osok? Igen, kapható náluk, igen, borzasztó drágán (mint minden). De nem ez érdekel, hanem a kérdésre a válasz, ha valakinek mégis van ilyen.
Egyébként ez a fórum csak a romokról szól? Magáról az eszközről nem?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Motyi
senior tag
válasz ForRedGlory #16836 üzenetére
ha jól tudom akkor a LeoMar v2.4 is ilyen és nagyon elégedettek vele akik kipróbálták, főleg az hozzá készült kifőzdével
-
dancsuri
veterán
válasz ForRedGlory #16877 üzenetére
a progik közt van egy "Theme Settings" app, azzal még vagy 10 funkciót adhatsz a Power gombhoz (alapbol 4)(#16878) rgeorge
és ha Simlokos akkor az minek a hátránya? semminek.[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Motyi
senior tag
válasz rgeorge #16878 üzenetére
Az eszközről sokat nem tudunk beszélni, van róla teszt, a jelenlegi csúcsot képviseli az androidos okostelók piacán, nem tudunk ismert gyártási hibáról/problémáról, minden "szinte" tökéletes benne.
Ami nem azon meg nem lehet segíteni pl. aksi bírhatná 1 hétig is hc használat mellett, de nem bírja, ez nem a gyártó hibája, hanem a jelenlegi technológia korlátja (a megfizethető kategóriát nézve).
A burkolat készülhetett volna titánium és kevlár felhasználásával is, de nem így történt, a megoldás egy jó tok -
zsomle98
csendes tag
A fólia amit a samsung boltban vettem hozá nagyon ramaty volt nem tud esetleg valaki fóliát lehetőleg nem két meg hároim ezerért?
-
F-ECT$
titán
válasz ForRedGlory #16877 üzenetére
Még az is lehet, hogy ez lesz az első főzött, amit én is kipróbálok
Dive ever, work never.
-
Motyi
senior tag
És még valami, ez mindenkinek szól:
Mostanában kellett a családba 2 teló és ezért beleástam magam több telefon topicjába is (pl. Defy, LG x2,stb.,Galaxy Ace) és meglepődve tapasztaltam, hogy az ottani hozzászólások nem arról szólnak mint nálunk, hogy ki milyen custom romot tesz fel, milyen kernelt frisít stb.
Ott arról szól a dolog, hogy fagyások és újraindulások vannak gyári softal, nem működik, nincs friss gyári soft, a főzöttek neccesek, nyikorog a hátlap, HW hibák (hangszóró,kijelző,stb).
Tehát sok más helyen többnyire problémák miatt pörög a fórum, míg nálunk a legnagyobb gond az, hogy melyik szinte hibátlan gyári romot toljuk fel, vagy kibróbáljunk egy jónak mondott custom romot abból a sokból, ami szintén jónak mondható.
ebből is látszik, hogy nagyon jó dulgunk van és néha nem tudjuk mit is kezdjünk ezzel a drágaszággalui. tudom hogy a példaként említett telefonok nem ebben a kategóriában versenyeznek (kivéve lg ami egy szégyen az lg-re nézve), nem is azért hoztam példának őket, hogy fikázzak (defy lett véve apuéknak), csak a saját véleményem írtam le, ami eltérhet másokétól.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
ForRedGlory: nekem is ez tünt fel elsőre...
hogy baromi gyors és hogy 8-10-12 óra után nyugalmi helyzetben SZINTE semmit se fogyasztanno nyugalmi helyzetben drasztikusabb volt a csökkenés a grafikonon... most batistával azért jelentősebb a javulás
íme:
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Varszegig
veterán
válasz norbert999 #16892 üzenetére
a feleségem ace-re felraktam a legutolsó samfirmwares romot, azóta hibátlan. Viszont a sok helyen (pl. nokiaprogramok) linkelt 2.3.4-es gány rom egy nagy rakás szar.
(#16837) Laraxior: azért mert ezek az okos apn off programok nem tudják kikapcsolni a netet. csak átírni az apn-t. aztán ha átírta, és valami gebasz van, vagy úgy szeded le, akkor úgy marad. Az én szememben szarok ezek...
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
-
Motyi
senior tag
-
rjg
őstag
válasz norbert999 #16892 üzenetére
Írnál egy pár szót az Ace bajairól? Most gondolkozom egy vásárlásán a feleségemnek, ez segítene a döntésben.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.