Aktív témák
-
cserkosz
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy itt többen írtátok nem jó KIES.el frissíteni.
Mit ajánlotok helyette???? -
Sógi
addikt
Lehet az ügyfélszolgálatos a GS1-re (vagy arra sincs még?) gondolt, amennyire ezek képben vannak általában
De ne legyen igazam és aki nem szeret/tud buherálni annak majd megteszi a kies! Éljen Kies-Éljen Kies!(#10553) cserkosz: Egy odin nevezetű program, sokat kéne olvasgatnod itt vagy pdafanclub.com-on, ott minden le van írva...
Állítólag a kies lefagyos és nem egy telefont vágott már gajra (GS-eket)... Nekem ebben nincs tapasztalatom, mert nem sokszor használtam, de azt is egy wave-el....Badában nem tett kárt az a két frissítés...[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz KillerKollar #10552 üzenetére
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3456.0
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
LBandi
aktív tag
Tud valaki ajánlani olyan programot amivel min 1000 soros panoráma képet lehet csinálni?
A PhotoStitch és a Photaf 3D Panorama (Free)-t próbáltam, de mindkettő nagyon kicsit készít. 300-400 soros képnek mi az értelme?"Az igazi EMO-s halva születik."
-
HardRic
addikt
válasz cserkosz #10562 üzenetére
Bocsi, de mire való a két szép szemed és a 10 kicsi ujjacskád? Keress, olvass.
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3409.0[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
Igen néztem azt is, de a leírásban csak HD mode van ami ugye 720 sorak felel meg.
Ráadásul először ha van lehetőség kipróbálnék egy ingyenes progit is.
Amúgy nekem nagyok az elvárásaim ha azt szeretném hogy a telóval készített 8 megás képeket rakja láncba egymás mellé."Az igazi EMO-s halva születik."
-
HardRic
addikt
Én Legenden hónapokig használtam LauncherPro-t az egész jó, de már rá se tudok nézni úgy meguntam. Jelen pillanatban imádom a TouchWizt, simán jobb mint a régebbi Sense, amit imádtam.
Mellesleg ha valakinek lenne olyan gondja TouchWizzel, hogy azért nem tetszik, mert az appok összevissza vannak a launcherben, akkor javaslom az AppZorter nevű ABC sorrendbe rendező appot, már működik 2.3.4 alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz LBandi #10568 üzenetére
Ennél többet nem tudok segíteni, de reméljük jön vki aki foglalkozott már ilyennel bővebben és nagy fényképész...
(#10569) HardRic: Kösz, holnap rálesek pár launcherre, bár még mindig szeretem az spb-t, csak az alkalmazásoknál nem lehet testre szabni...
Tényleg: lehet egy telepített appot gyorsan keresni a telefonban? Már van egy rakás mappám, de egy csomó minden nincs kitéve és inkább használnék keresőt...[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Sziasztok srácok!
Mondjuk úgy, hogy "visszatértem", frissítettem a témámat 2.3.4-es Lite'ning és Cognition ROM-okra!
Egyéb romokra is elérhető lesz, fő cél a romkitchen lenne, de jelezzétek, ha olyan romot használtok, amin nem elérhető. Lesz terveim szerint VillainROM-ra is...
Összegezve:Muveszur Black Theme 3.2C & 3.2L for Cognition & Lite'ning 2.3.4 ROMs
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
Richard!
addikt
vmi jó kis billentyűzetet igazán ajánlhatnátok.csak ne a any fos keyboardot.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
legenda
válasz KillerKollar #10573 üzenetére
azonnal frissíteni kf3 vagy kg1 verziósra!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Sógi
addikt
Aki szeretne fekete kemény hátsó tokot (amit már teszteltem és jó is) és nem tud vagy nem mer rendelni, az dobjon nekem PÜ-t, mert holnap rendelek magamnak és akkor lehet két legyet ütni egy csapásra:
[link] -
Flashhh
tag
válasz dancsuri #10591 üzenetére
A proginak konkretan olyan komoly menuje van hogy alul megjelenik 3 gomb. "Sort" "Fill Gaps" "Settings" a settingsbe semmi erdekes nincs, a fill gaps re lett 6 oldalam, a sort ra meg 8 alapbol meg 4 volt... tehat most eleg ótvarul nez ki az egesz pedig pont az ellenkezojet kellett volna csinalnia
-
Horsee
csendes tag
Sziasztok!
Ma megkaptam én is a telefont, nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a belső memória (nem SD kártya) tartalmát számítógépen is megnézni (mint mondjuk egy pendrive)? Mert nekem ez nem jött össze. A Windows 7 azt írja, hogy módosítsak a biztonsági beállításokon. De ott annyi lehetőség van. Tudna valaki segíteni?
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!!
Hivatalosan támogatott már a 2.3.4?Vagy mikorra várható?
Nexus 5
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest