Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Halyátok gyengék, ugyebár az újabb telók már mind USB type C-sek. Nem úgy volt, hogy az EU-ban kötelező minden telefont micro usb töltővel/csatlakozóval árusítani?
    Amúgy meg én ebben az USB C-ben némi huncutságot vélek felfedezni. Ugyanis ami eddig a kezembe került, azon kábelek másik vége USB 2.0 volt mind. Na már most ha így is USB 2.0, minek a C? ;]
    Értem én, hogy fejlődni kell, de még évekig alig lesz elterjedve, így meg a fragmentáció miatt hol a micro usb, hol a C a hiánycikk az ismerősi körben. A másik, én még telefonon pár száz MB-nál többet nem másoltam gépre, az meg wifin is kibírható köridővel teljesül, így eszembe nem jutna kábelezni. A C pedig úgy lenne értelmes, hogy a kábel mindkét vége, plusz a géped is C-s. Asszony laposán van egy árva C aljzat és a házban le is tudtuk ezt a fajta nunit. Ellenben van összesen 8 db kék USB 3.0, meg összesen 14 db USB 2.0. Tehát a "régi" fajta nunikból sokkal több van.

    Nem lehetne valahogy visszatérni a micro usb-re? A kutyának se kell a C. 3 rokon van ilyen csatis telefonnal, de mindhárom csak töltésre használja, belőlük 0 (azaz nulla) fő használ gyorstöltést, tehát pont elég lenne a micro. Ellenben ha hozzám jönnek vendégségbe, naná hogy nem tudnak nálam tölteni. :U
    Vezetékmentes világ jön. Még egy darabig a képátvitel tyúkbélen fog menni, de kb. az. Minden más óver di er. És ez így is van rendjén. Fszé csesznek el egy jól bevált kábelt, ha úgyis váltunk.
    Ez mint az új forint bankók. Minek má' arra a kis időre? Úgyis jön az ojró, max 1-3 év.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák