Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    válasz Keem1 #86342 üzenetére

    A másik kedvencem a hétköznapi feladatokra kitalált android app. Repülőjegy, taxirendelés, kajarendelés, egyebek. Minek? Egy webre optimalizált faszán megcsinált web oszt csókolom.

    Mert funkcionális analfabetizmus van. Nem fogja beírni a címsorba, hogy http://www.kedvencpizzam.hu hanem beírja a google-ba, és majd az dob valamit. Ez viszont a kedvencpizzamnak nem frankó, mert ők csak egy lesznek a sok találat között, és akár előfordulhat az is, hogy bár rájuk kerestek, de mégis mástól fognak rendelni. De ha egyszer ráveszed hogy itt egy app és használd, akkor a júzernek a lustaság miatt eszébe sem jut böngészőt nyitni, hiszen ott az app. Ez egyszerűen a brand-hez kötés egy formája, és ha nem kifejezetten az a user célja, hogy valami újat próbáljon ki, akkor bizony mindig az apphoz fog nyúlni.
    Ennél már csak a telefonos Facebook/Twitter/G+/ beépített böngészőjét tudom kevéssbé kedvelni. Kattintasz valamire, és addig sem hagyod el az appot amíg a linkelt cikket olvasod. Egyrészt megvan így nekik az érdeklődési köröd, másrészt eléggé esélytelen, hogy netezésre váltasz át, azaz vissza fogsz térni az appba.

Új hozzászólás Aktív témák