- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
válasz bzsuzsa88 #3150 üzenetére
wapot felejcsd el..logoutomban van hogy kell de kövesd szószerint ami ott van..
nem fog wapos dolgot kérni mikor felrakod se semmi..HA olyan progit raksz fel aminek kell internet (wap ) kapcsolat akkor igy jártál
Milyen karit raksz bele? sd vagy sim ? menü->állítások->hang->bill. hangja "ki" és tádá...
vagy: oldalsó gombot nyomogatod levele és 0 lesz -
Kiskrapek90
tag
Az igaz, h a LED segédfény ki tud égni?
-
Kiskrapek90
tag
Pixel Viewert fel tudná valaki tenni, mert az enyémen nincs gyárilag és anélkül büdös neki az Office-os holmi!
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3153 üzenetére
d900in nem is volt egyáltalán. sokan hiányolták ez van. keress rá neten google a barátod
ui: nem kell éjjel-nappal azzal a leddel szórakozni és nem fog kiégni ( az is egy led dióda elvileg gondolom, egy idő után biztos kiég)..szerintem felesleges mert csak arra jó hogy éjjel megkeresd a villanykapcsolót másra nem..
-
bzsuzsa88
csendes tag
válasz PiciKenny #3151 üzenetére
Na ez az olalsó gom is egy jo dolog de nem használ,ha bekapcsolom a radiot vagy zenét vagy játékot visszajön ez az idegesitő pittyegés!
A hangbeállitásnál pedig nem engedélyezi a bill kikapcsolást!:S
Na a játék sikerült,kértem wapot a telora és letöltöttem!
Rohadt drága de legalább sikerült!Zsu
-
PiciKenny
senior tag
-
bzsuzsa88
csendes tag
válasz PiciKenny #3157 üzenetére
Próbáltam a 3progissal,de nem ment sőt nem is én hanem a rendszergazda barátom és neki sem ment!
Nekem automatikus wapot kér rá ha meg van akkor meg azért nem megy,eddig 6szor fagyott le közben!
Sose voltam egyszerű eset na de hogy egy telo is ilyen legyen.....
Lehet az a baja,hogy Görögből származik!Zsu
-
PiciKenny
senior tag
válasz bzsuzsa88 #3158 üzenetére
lehet másmilyen az sw verzió
Pedig tényleg egyszerű -> java bállításnál név internet, modemre rakod át a telefon->speciális, bedug, softppp vagy mit elinditod usbre rakod a csatlakozási ponot, majd az első kódot beírod átrakod a gprs részt sorosra, majd javaupload majd másik kód ha újra volt inditva a telo akkor elöbb át kell rakni hogy Select PPP UP and USB ezt csak 1 szer kell megcsinálni! (újraindítás követöen persze megint kell ) és feltöltés és kész ..pedig müködni kellene ha nem müxik akkor sw cserét kell csinálni -
adamkaa
csendes tag
Azu sms-nél a t9-et ki lehet lőni valahogy?
-
feri19
csendes tag
Sziasztok be lehet valahogyan állítani, hogy automatikusan a memóriakártyára mentse a képeket
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Az milyen dolog hogy a teló kb. 8 mp csörgés után automatice megszakítja a hívást ha nem veszem fel? Egyszer csak elkussol és kiírja hogy nem fogadott
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
akyka
csendes tag
Tudna valaki segíteni?
D900i-m van, játékot akarok rá rakni...
Fent van a softick PPP <- minden OK vele
PC Studio látja h csatlakozik a telo, kikapcsolom, Softick is látja...
Programokat már tettem át és jól működött, de játékot egyetse enged telepíteni. Azt írja Telepítési Hiba. Valaki segítsen lécci.Ja és a MOD-okat csak szervízkábellel lehet rátenni és telepíteni?
Köszi
-
PiciKenny
senior tag
MOD okat igen és veszik vele a gari !! ezt senki se feledje !
Lehet hogy nem Samsung kompatibilis volt a játék.mobile-mania.hun vannak játékok d900ire[ Szerkesztve ]
-
akyka
csendes tag
Komolyan mondom fejre fogok állni.
Már 5x megcsináltam mindent úgy ahogy le van írva, de nem jó.
Előtte is így csináltam, de akkor mért volt jó és most nem??? -
akyka
csendes tag
válasz PiciKenny #3171 üzenetére
Az a helyzet h ezek kifejezetten samsung játékok és azon az oldalon írták már h menek D900i-n. De annyi h megvan minden addig h tökéletesen műkszik a softick PPP, látja minden ok. De utána van az h #*5737425# <- írja mezt be és ott PPP fel és USB és akkor lefagy, pedig előtte nem csináltam. Aztán újraindul és akk megcsinálom h PPP fel USB megint és akk jó, de akk meg a Softick nem látja...
-
veresm
csendes tag
coyote55!!!!
találtam egy oldalt ahol ki lehetne függetleníteni d900i-t imei számot beítam meg a t-mobil és egy kódot adot ki és beírtam beadot egy menüt de semmit nem lehet álítíni mindent ON-ra kéne és akkor független lenne!!! valaki nem tud ebbe segíteni!!!
Samsung D900i
IMEI: 357724020039859
Currently Locked to: Hungary - Westel 900 GSM Mobile 21630 NetworkUse ANY compatible network in your UNLOCKED Samsung
Samsung uses a number of different locks on your phone, you'll need the correct lock 'code' to unlock your phone sucessfully.To find your Samsungs' phones locks enter into your phone *#7465625#
Network Check if phone shows ON only
Subset Check if phone shows ON only
SP Check if phone shows ON only
CP Check if phone shows ON only -
veresm
csendes tag
hiiiiii
már megtaláltam hogy lehet bekapcsoni!!!!még nem próbáltam most akarom majd!!! ha valaki kipróbálja CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!!!!
*#7465625# = Check the phone lock status
*7465625*638*Code# = Enables Network lock
#7465625*638*Code# = Disables Network lock
*7465625*782*Code# = Enables Subset lock
#7465625*782*Code# = Disables Subset lock
*7465625*77*Code# = Enables SP lock
#7465625*77*Code# = Disables SP lock
*7465625*27*Code# = Enables CP lock
#7465625*27*Code# = Disables CP lock
*7465625*746*Code# = Enables SIM lock
#7465625*746*Code# = Disables SIM lock
*7465625*228# = Activa lock ON
#7465625*228# = Activa lock OFF
*7465625*28638# = Auto Network lock ON
#7465625*28638# = Auto Network lock OFF
*7465625*28782# = Auto subset lock ON
#7465625*28782# = Auto subset lock OFF
*7465625*2877# = Auto SP lock ON
#7465625*2877# = Auto SP lock OFF
*7465625*2827# = Auto CP lock ON
#7465625*2827# = Auto CP lock OFF
*7465625*28746# = Auto SIM lock ON
#7465625*28746# = Auto SIM lock OFF -
Kiskrapek90
tag
Minap olvasom ezt Mobile-review.com-on:
Class: fashion (én úgy tudtam, hogy "üzletember-telefon")
Illetve még valamelyik kedve júzer megjegyezte itt azt is, hogy "Felvágós telefon"
(nemtudom, én nem vágok fel vele, és sztem nem is lehet )TV-out (nekem ugyan nem adtak hozzá TV kábelt)
-
coyote55
őstag
válasz Kiskrapek90 #3182 üzenetére
A kábelt sajnos külön meg kell venni, de szerintem megéri!
Egyrészt a fotóidat meg tudod nézni nagyban, az általad készített videókkal együtt, másrészt, ha olyan Hi-Fi-d van, aminek van RCA dugós bemenete... Nagyot szól, na!Memento Mori!
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3184 üzenetére
igen nagy, ilyen gondolattal miért nem adtak hozzá jack átalakítót, meg tvout kábelt meg szervízkábelt mert az üzletember nem képezik meg nem videozik csak telefonál
-
coyote55
őstag
válasz Kiskrapek90 #3184 üzenetére
Nem a gyártón múlik
Amit az oroszoknál beleraktak a dobozba, az hozzánk már nem jutott el, mert nem rendelték meg, ennyiMemento Mori!
-
coyote55
őstag
válasz Kiskrapek90 #3188 üzenetére
TV-kábel volt pluszban, meg ha jól emlékszem 1GB-os memkari.
Vagy lehet, hogy összekeverem a D900-al?Memento Mori!
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3187 üzenetére
Kinek mik az igényei
-
Kiskrapek90
tag
A memóriakártyát hogy tudom levédeni jelszóval?
Vagy D900i ben nemlehet csak E250-ben, mert abban tuti lehet, mert egyik osztálytársamnak is védve van!
Bocsi, már rájöttem közbe!
[ Szerkesztve ]
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3191 üzenetére
lelehet
-
OnlyChelsea
csendes tag
Sziasztok!
Legyen szíves valaki küldjön egy linket, amelyről letölthetem a Java Uploader-t!
Előre is köszönöm! -
PiciKenny
senior tag
-
coyote55
őstag
válasz OnlyChelsea #3193 üzenetére
Innen letöltheted azt is, meg D900i-re való kipróbált játékokat is!
Memento Mori!
-
OnlyChelsea
csendes tag
Hali!
Nem tudom a Java-t telepíteni, pedig mindent úgy csináltam ahogy le van írva...Amikor rámegyek a Verzió letöltésére akkor bejön egy nagy fehér képernyő a bal alsó sarkában pedig a Launch felirat, de hiába kattintok rá nem csinál semmit
Valaki tudna segíteni? -
tynus12
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom van, hogy karácsonyra kaptam egy D900i-t, és némelyik képet sem bluetooth-on nem fogadja, és gépről sem tudom áttölteni, azt írja, hogy nem támogatott formátum. jpg formátumú képek. Ez miért van, sehol sem találok erről semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok