- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz darnellsmith #1000 üzenetére
A kijelzővel kapcsolatban én a fóliát hagytamrajta és kicsi átlátszó ragasztóval a széleket meg erősítettem. de nállam ez egy rossz szokás így van az mp4 em is.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
válasz darnellsmith #1002 üzenetére
Ki így ki úgy óvja a dolgait. Majd ha lessz egy éves akkor lekapom róla + ami most rajta van az nem a vastagabb verzió ezért nem zavar.
-
-
-
válasz darnellsmith #1007 üzenetére
-
válasz darnellsmith #1009 üzenetére
Jah még ha valami használhat infó lett volna. De semmi majd ha lessz időm több akkor kiderítem milyen elven mennek ezek. hozzányúlni nem fogok az biztos.
-
válasz darnellsmith #1011 üzenetére
NEM AKAROM BÁNTANI. Nem fogom szétszedni nyugi. Csak majd a neten utánna nézek hogy hogy mint mennek az ilyen telók. És ha megtaláltam akkor belövöm ide
-
legiaap
félisten
válasz darnellsmith #1013 üzenetére
Nem hinném, hogy oda ilyet felraknak
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
válasz darnellsmith #1016 üzenetére
Semmi esetre sem kell szétkapni nem pont a d900 -ra vagyok kiványcsi hanem hogy milyen elven működik.
-
válasz darnellsmith #1018 üzenetére
THX majd megosztom veletek az infokat (ha találok)
-
Nyulpacsker
csendes tag
Reméltem, hátha valaki válaszra méltat, vagy mégse?
Sziasztok!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy mi a csudát jelenthet az az ikon, ami a bluetooth headset ikonja alatt jelenik meg nekem, csak akkor miközban telefonálok?? Valamiféle órát ábrázoló ikon csak nem vágom micsoda. Ugyanis a hívásidőt lent mutatja, tehát nem értem a kézikönyvben nem találtam erre utaló infót. Vajon másnál is megjelenik ez?
Mondjuk a kézikönyvbe az sincsen benne, hogy a #-el lehet nagyképernyőssé tenni a lejátszandó filmet. Előre is köszönöm a segítséget. -
darnellsmith
senior tag
válasz Nyulpacsker #1022 üzenetére
én még nem tapasztaltam ilyet, meg a barátnőm se
[ Szerkesztve ]
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
válasz Nyulpacsker #1022 üzenetére
Az "#" -ér kössz ezt nem tudtam.
-
válasz darnellsmith #1025 üzenetére
Egyhete sincs még meg a teló szóval nem is nagyon foglalkoztam még vele. De egy kérdés hogy hány hangszóróvan benne? Mert az jutot az eszembe (lehet beteg) hogy 2 hangszóróvan benne hogy az eggyiken mennek a beszélgetsek a másikon meg mennek a csengőhangok meg egyebek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz darnellsmith #1028 üzenetére
csak azért mert ha telefonálok akkor kicsit recxseg de ha zenét halgatok rajta akkor meg nem !!!!! Szóval lehet megy gariba vissza vagy nem tom. Szerintetek mi lehet????
-
Llew
senior tag
Hali!
Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán. Már a fórum felét át is olvastam, de találtam valamit ami nem tiszta. Azt írtátok, hogy zenét úgy lehet rajta hallgatni, hogy 4x30 számból csinálok lejátszási listát és azokat tudom berakni a lejátszóba. Remélem eddig jól értettem. Ezek után az lenne a kérdésem, hogy ez most azt jelenti, hogy összesen 120 szám lehet a kártyán? Vagy tehetek fel többet is, de akkor mindig új listát kell majd csinálnom, ha nem az első 4x30-at akarom hallgatni?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
válasz South Velen #1031 üzenetére
Kösz.
Meg ez a 2GB-os kártával történő bővítés ez kérdéses még. Többen írják, hogy kezeli, de lassan és inkább az 1 GB nyerő. Akkor ne vegyek feleslegesen 2 GB-ost? Gőzöm nincs mire elég egy 1GB-os. Egy max felbontású kép mennyi helyet foglal kb.? Tudom ezek amatőr kérdések, de jelenleg még mindig egy Siemens M35-öst használok. Szóval nekem a kamerás, színes kijelzős mobil is újdonság.[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
legiaap
félisten
Ha veszel hozzá 3,5 jack-es átalakítót, akkor rádughatsz olyan fülest amilyet csak akarsz. Úgy már van valami értelme. De azzal számolj, hogy a számok közti váltás elég lassú lesz. A számokban a tekerés 5 másodperces egységben történik. Ez főleg annak rossz, aki hosszú mixeket hallgat és mondjuk tekerni akar.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Na bele estem én is abba a bugba hogy bele akartam tenni a karit a fényképezőbe és nem ment. Nem is tudtam formázni . Utánna ki xp telepítőbe és ott persze rádugva mp3-ra és ott formáztam meg persze ment volna más partíció kezelő progival is. Na mind 1 az a lényeg hogy megy és a megy a fényképező is. NA PIAC
-
Jéé (kvázi-tag) lettem.
-
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
válasz darnellsmith #1041 üzenetére
Csak nem Kingston-t vettél bele?
-
válasz Viktor0610 #1040 üzenetére
Csak nézd meg hogy mind a 3 külömböző téma. SZóval no comment
-
AMD Power
titán
válasz South Velen #1045 üzenetére
"Nekem" igen. Vagy 50X.
-
válasz darnellsmith #1047 üzenetére
én is king... vettem de semmi bajom nincs. pedig a fényképezőbe is az van.
Szer:
Erre valami ötlet [link][ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz darnellsmith #1047 üzenetére
Én biztos nem. Samsung + Kingston betegség már nem újdonság senkinek se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest