- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
prüszü
csendes tag
hali
az miért van ,hogy akármilyen témát vagy játékot rakok a samsung d900i-re azt írja ki a mobil ,hogy nem támogatott típus?
kérem válaszoljatok -
Rick4
félisten
válasz coyote55 #3055 üzenetére
Ok, értem én, a 60 éves nagymamától nem várható el, hogy perfect english legyen, de egy fiataltól, aki rendszeresen gép előtt ül, talán csak ne legyen már idegen. Kötelező sem volt feltenni, csak egy ötlet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SteeWe
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy pc-hez csatlakoztatva nem ismeri fel a samu gyári szoftver a telefont. Azaz a win felismeri, de a samu szoftver csak számol tovább. Először elindítottam a progit, kiválasztottam, hogy USB-n csatlakozik, majd mikor kérte rádugtam a telefont, de azon kívül. hogy a win felismerte, nem történik semmi.
Volt vkinek hasonló gondja? Mi lehet a megoldás?
Ami a cd-n volt azt a verziót tettem fel. -
adamkaa
csendes tag
Heló! Lenne pár kérdésem! Hogy lehet azt beállítani, hogy a videókat teljes képernyőn játssza le? Azt meg lehet oldani, hogy a fájlokat közvetlenül a memóriakártyára tegyem?
-
joergie
őstag
sziasztok! 2gb kingmax-al van tapasztalat? venni kéne barátomnak, és most vacila van, mert ugye az a olcsó.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
tween
őstag
A "G" betűt (gprs) hol tudom kikapcsolni?
-
joergie
őstag
válasz coyote55 #3066 üzenetére
és a kingmaxot? Nem tudom tesztelni, csak átveszem őket, és barátom fogja használni úgyhogy nem szabad hibázni. Akkor vegyem inkább a kingstont mint a kingmaxot? d900i a készülék. Az én asusomba menne minden gond nélkül, de én inkább sdhc-t veszek bele
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Kiskrapek90
tag
Hello!
Hétfőn kaptam kézbe a telefont és lenne egy kérdésem!
Hogyan tudom a zenelejátszót a háttérben futtatni?
A rádió fut a háttérben, de az zenelejátszó nem akarja az igazságot!
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3069 üzenetére
próbáld ezt : a zene nyomja el a többi hangot bekapcs
-
Kiskrapek90
tag
Köszönöm PiciKenny!!
Sikerült!
Még azt megmondanád, hogy a zenelejátszóba hogyan tudnám beletenni az összes zenét, ami a memóriakártyámon van?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
adamkaa
csendes tag
HelÓ! Nemrég érdeklődtem, hogy hogyan lehet közvetlenül a memóriakártyára tenni cuccokat. Azóta szerencsére rájöttem, hogy csak az USB beállításoknál kell átállítani modem helyett háttértárnak, és mehet is... Remélem hasznos info lesz valakinek...
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3074 üzenetére
Igazán nincs mit
Wááá már csak 3 nap és kari ^^ -
Kiskrapek90
tag
Hy!
Kenn le tudnád írni, hogy az Autofocus-t hogyan használjam, mert hol éles a kép vele, hol meg elmosódott!
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3076 üzenetére
9es gombal tudod változtatni, közeli képhez mindenképp az autozoom érdemes( tökjó, látni mikor fokuszál a lencse, mozog ) távolra a teljes zoom.
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3078 üzenetére
PH -nak köszönd
-
Kiskrapek90
tag
Szerintetek szoftverfrissítéssel kezelné a 4 gb-os karit?
-
rolixxx
csendes tag
Sziasztok
Nekem nemsokára meglesz a D900i . Írták h sok szoftveres hiba van benne, de ezek megszüntethetők firmware frissítéssel. Ezt h lehet megoldani? Kódot kell beütni v letölteni vmit és rátenni a telefonra? És ezzel a garancia megmarad?
És még annyi h a külső hangszórón mien minőségű és hangos a zene?
köszi -
PiciKenny
senior tag
válasz rolixxx #3081 üzenetére
Szia.
Meglehet oldani orange mód segítségével. ( ez egy módolt sw ) Kell hozzá egy szervízkábel, van USB és soros portos verziója ( ehhez kell egy 12v-os ellem is ). Ajánlott ink. USB verziót használni, gyorsabb és nem kell elem .GARANCIA ELVESZIK ezt ne feled!!. Külön programmal kell frissíteni, FULL feltöltött aksival, max 1 óra alatt megvan, mert nagyon sok idő mire frissít.
Zene: Most fejből nem tudom, hogy bal vagy jobb "hangszórót" szólaltatja meg, vagyis a sztereó hangnak az 1ik felét hallod (jó ötlet volt a Nokia n95 sztereó- hangja ), viszonylag egész jó szól. bár nemszeretem úgy hallgatni, only fülhallgató. -
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3080 üzenetére
Nem fogja
-
rolixxx
csendes tag
És játékokat v programokat lehet rá tenni frissítés nélkül?
Mert olvastam arrébb egy ien kódos telepítést. Amit be kell ütni a telefonba és progik segítségével lehet telepíteni a javákat. Az nem veszi el a garit?
kösz -
rolixxx
csendes tag
még annyi h először meddig kell tölteni az aksit?
először fel van töltve v nem? le kell meríteni v nem?
köszköszi -
PiciKenny
senior tag
válasz rolixxx #3084 üzenetére
légyszi használd a szerkesztés gombot
Programokat játékokat, java alapon tudod feltenni, amihez szükséges 2 program, java uploader és a Softick PPP. Garit nem fog veszíteni. Hogy hogy kell ezeket használni, Logoutomban elolvasod.Müxik gond nincs vele. Vannak programok oder játékok amik nemfognak futni, mert nincs jad kiterjesztése a jar fájlnak. Használd a JadMakert
mod: sztem rakd fel töltöre éjszakára mikor telejsen lemerült. KIKAPCSOLVA, megfogja hálálni az aksi
[ Szerkesztve ]
-
Kiskrapek90
tag
Kenny nem lehetne vhogy megoldani a 4 gigás karit?
Mert annyi videó lenne amit szeretnék rátenni, de erre az 1 gb-ra nemsok fér, főleg, hogy a felét elfoglalják a zenéim, van rajta 100 valahány mb fotó is és most 200 megán kell gazdálkodnom a videókkal!
[ Szerkesztve ]
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3087 üzenetére
Vegyél bele 2gb osat vagy többször 2gbot ;) aztán cseréled melyik kell nekem van 500mb zene kép nuku csak saját háttér, 2 film, és ennyi egy jó konverterrel 171mb os másfélórásfilmet tudsz csinálni vele 320x240be
-
coyote55
őstag
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3091 üzenetére
csinálni csinálok képet, csak pluszba nemrakok fel rá
-
Fantus
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem samsung D900i tulajdonos!
Szeretném meg kérdezni hogy vistára nem jó a hozzá kapott telepítő cd?Köszönöm a választ!
-
Fantus
csendes tag
-
Kiskrapek90
tag
Kenny te milyen kovertáló progit használsz, hogy 1 film csak ien kevés neked?
-
coyote55
őstag
válasz Kiskrapek90 #3092 üzenetére
Nem értem, az SDHC= SD High Capacity, tudtommal csak 4 GB méretnél kezdték bevezetni.
Létezik állítólag (urban legend) 4 GB-os, nem HC SD kártya isMemento Mori!
-
PiciKenny
senior tag
válasz Kiskrapek90 #3097 üzenetére
Plato Video To 3GP Converter 3.65 ha kell serial püt küldesz
-
Fantus
csendes tag
Köszi az linket
Még egy kérdés normális dolog, hogy a fülhallgató amikor be van dugva a teloba akkor nem ott csörög hanem maga a készülök és nem is tudom fel venni a zsinóron levű gombbal és le rakni sem.
Vigyem vissza?Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake