Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz Süni 1985 F #3438 üzenetére

    A kristály átadása után vagy közvetlenül? Akkor csak menj át a Sakharov bunkerével szemközti barakkba ahol két kutató van. Ott beszélj a zöld ruhással és máris visszahív Sakharov hogy kész a PDA-d javításával.
    Utána pillanatokon belül jön az üzenet hogy húzás vissza a bárba mert azt meg megtámadták. A sztori tehát ott fog folytatódni.

    Amúgy ha nem látszik a küldetés csak tölts vissza egy korábbi mentést. Előfordul nagyon ritkán, hogy van feladatod csak éppenséggel elfelejti kijelezni a PDA. Ez amúgy elég könnyen kiderül ha átolvasod a beszélgetéseket amik lezajlottak. A PDA-don erre is képes vagy és ott a messages részlegben szerepelni fog minden kapott üzenet, így azok is amik feladatra vonatkoznak. Ha ott megvan a segélykérés Petrenkotól, akkor mehetsz is oda. Ha nincs és csak simán elküldött Sakharov, hogy most javít és gyere vissza később, akkor meg irány mással dumálni, méghozzá a zöld ruhás kutatóval.

    Antonius1978:
    A módosított ruháknál nem lesz semmi jelzés ami eltérésükre utal. Pont ugyanúgy néznek ki mint a simák. AZ eltérés csak viseléskor derül ki. Ilyen ruha például Strelok Stalker suit-ja is. Könnyebb mint a normál változat, de kevésbé ellenálló és egyes védelmei is gyengébbek, viszont kétszer olyan gyorsan regenerálódik benne a karakter. Eladóknál olykor előfordul, hogy ugyanaz a páncél kétszer is szerepel egymás mellett. Ilyenkor az egyik a kettő közül egy módosított változat ami valamiben több vagy épp kevesebb mint az alap típus.

    Az egyedi fegyverek egy része sajnos stash-ekben van és hogy azokat éppen megosztja veled a program vagy sem, csak mázli kérdése (a bárban lévő kámzsás fickótól 2000-ért vett infó a Forest-be szól és az általa megjelölt stash-ben van például egy táposabb változata a Viper géppisztolynak ami alapból 9x18-as lövedéket használ és nem 9x19-est). Mások fix elhelyezésűek (például a két obokan variáns a monolith katonáknál akik X18-at őrzik vagy a már említett sniper variánsa a TR puskának az army depot-ban). Van ami zárt ajtó mögött lelhető fel (például a black kite egyedi változata lenn van egy számzáras ajtó mögött a szarkofágban egy exo suit társaságában). Az egyik legelső ilyen megszerezhető fegyver a kísérleti ukrán pisztoly aminek nagyon harmatos a karakterisztikája (Fort 12 ha jól emlékszem).

    Egyedi artifact-okból is van egy halom ami se nem alap típus, se nem merger-rel előállítható, hanem véletlenül lehet megtalálni (blue/green beads, mindenféle gombolyagok meg pár másik - eddig 4 speciálisat találtam de tuti akad több is). Szóval a spéci kereskedők szerintem ezek közül fognak majd árusítani és ettől lesznek ők és portékájuk különlegesek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák