- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Örvendetes, hogy Julezko problémáját sikerült végre megoldani. Remélem csak az elhúzódásra fogható a verseny során tapasztalható Fair Play totális hiánya.
Sent from my keyBoard
-
-
Ventur@
senior tag
Kösz mindenkinek az utolsó tesztet. Én élveztem .
Neuro: Mi volt a gond Julezkónál? Másik: Jó volt az a pár kör amit egymás ellen nyomtunk. Véleményem szerint pont olyat toltunk, mint az igazi wtcc-sek. Legalábbis szerintem . Egy nagyon picit ment az adok-kapok, de szerintem pont annyi amennyi a keretek közt belefér . Ha nem így láttad, akkor elnézést .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
válasz Ventur@ #3056 üzenetére
De, veled jó volt. Láttam, hogy figyelsz/vigyázól, úgyhogy nem akartam durvulni (pedig agyilag plafonon voltam az előzmények miatt ).
De amit Julezkótól kaptam, az nem semmi.Amúgy meg nála hiányzott Roli .veh fájlja valamiért, és állítása szerint az általa letöltött 1.0 patch-ben sincs benne. Ez úgy derült ki, hogy mikor észrevettük, hogy Roli kilépése után javult meg a helyzet, elküldtem neki Roli szerveren meglévő kocsi fájljait, és akkor kiderült a hiány.
Btw szombatokra be van tervezve minden estére "előfutam", vagy nevezzük akárminek. Így is elég dögunalmas volt az egész hét, valamivel fel kéne kicsit dobni a dolgokat... (elkörözgetek én a Nordslájfén, ha épp' nincs jobb ötletem, de egyedül az se olyan izgalmas )
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
nervus.v
tag
válasz N€T0X|N #3059 üzenetére
Hát én is valahogy így gondoltam. Max. ha nem jövünk össze annyian, aznap nincs verseny.
Szerintem azért a 20 nevezőből csak ráér 5 minden este. Én biztos fel tudok jönni (kötetlen munkaidő rulz ), Ventet felrángatom és már csak 3 kell.
Egyébként meg szerintem van pár olyan user is, aki nem jön fel, mert nincs szinte senki a szerveren. Én se mindig szeretek egyedül körözgetni.[ Szerkesztve ]
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
Ventur@
senior tag
válasz N€T0X|N #3057 üzenetére
Köszönöm, hogy te is így gondoltad . Eskü nem élveztem egyik futamot sem ennyire, mint ezt a mostani harcunkat .
Támogatom a hétközbeni tesztfutamokat, mivel hogy gyakoroljon az ember. Tény, hogy kevesen vannak, de hát mindenkinek gondolom van más dolga is. Lényeg, hogy vasárnap legyünk meg kellő mennyiséggel .
(#3060) nervus.v: Én ha tudok felmegyek esténként, csak írjátok ki, hogy hánytól. 9-ig ráérek .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
PH ! WTCC BAJNOKSÁG NYITÓFUTAM HUNGARORING !!!
A futamok lebonyolítási rendje (bajnoki jelszóval):
Szabadedzés: 18:30
Időmérő: 18:55
Warm up & ellenőrzés: 19:25
Verseny: 19:45Mindenkit szeretettel várunk !!!
Jelszót mindenki privát üzenetben kap.
[ Szerkesztve ]
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz Ted-Mosby #3063 üzenetére
A VB közleménye !!!
Fokozottan felhívom minden versenyző figyelmét a VERSENYSZABÁLYZAT betartására és a fair versenyzésre.
Nem kell a futamot az első kanyarban megnyerni ( ugye adyz ), mindenkinek lesz 10 köre arra, hogy megmutassa mit tud.
A mai futam már éles verseny,tehát aki hibázik az büntetésre számíthat.A VB mindenkinek sok sikert és szerencsét kíván, bízunk a probléma mentes lebonyolításban.
HAJRÁ MINDENKI !!!
[ Szerkesztve ]
-
adyz.
aktív tag
Valamit ki kell találnom a gumimelegedés ellen, mert 4-5 kör után belassulok.
-
-
Lehet a gyári alapértelmezettel megyek este mert még az is jobb mint bármelyik általam összeállított.
Ez azért van, mert előbb kezdtél állítgatni, mint rendesen megismerni a kocsit - mint nagyjából (szerintem) mindenki.
Erre én is csak nem rég jöttem rá, mikor kiderült, hogy alap setuppal mennyivel jobb időket megyek, mint a buherált baromságaimmal... úgyhogy javarészt a Hungaroringre is a játék alapbeállításával megyek ki, minimális váltó/benzinmennyiség/kerék állítással.[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
zodo
nagyúr
válasz N€T0X|N #3072 üzenetére
Biztosan így van, nem vitás.
Csak hát ekkora különbség lenne az azért már némileg mégis csak ismert Seat-om között ill. akármelyik másik verda közt?
Seat alapbeállításaival sem tudok olyan időt menni mint bármelyik másikéval ill. még a pályán sem tudok maradni a Tdi-el. -
Szűk két óra, és indul a verseny! Akik nem nagyon jártak errefelé, azok miatt nem fogunk állni egy percet sem, ha menet közben nem kísérték figyelemmel a játék patch-ek/pályák kiadását és telepítését és csak most derül ki a hiányosság!
ITT az első négynek mindenkinél telepítve kell lennie!
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Bajnoki jelszó betöltve, 18:55-től időmérés az első éles futam előtt!
Sent from my keyBoard
-
Sent from my keyBoard
-
JJános
addikt
válasz dzsavermadar #3082 üzenetére
Kapcsolat bontása, és kidobott a szeró. És nincs hova visszamenni.
2007-05-06 óta itt!
-
Ez amúgy csak azért van mert basztok odafigyelni arra, amit kérek. A szeró meg megy, fent vannak vagy 10-en.
Sent from my keyBoard
-
válasz motormouse #3091 üzenetére
A szeró címe 100x le lett írva: phwtcc.servegame.com, jelszót tudod.
Sent from my keyBoard
-
JJános
addikt
-
Sent from my keyBoard
-
adyz.
aktív tag
JJ, rossz a szemed, feri forgatott meg és az Ő autója zöld.
-
zsomboor
tag
Na, ez nekem most tiszta káosz volt, először majdnem kiütöttem Ventur@-t ott visszaestem feri és nervus mögé, utánna elszállt az agyam, ütöttem vágtam mindenkit, végül kiütöttem nervust is(bocsánat még 1x) szóval nem sikerült túl jól ez a mai ...na de majd Monzában bepótolom (remélem )
-
Ted-Mosby
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest