Hirdetés
- Synology NAS
- Napelem
- Monitor hiba topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel LGA3647 Skylake, Cascade Lake
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- Flash SSD
Hozzászólok Aktív témák
-
rup1u5
veterán
válasz
pendre54 #707 üzenetére
Esetleg ez
Ahogy látom orosz felirat van hozzá.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
veterán
-
-
gyimger
őstag
válasz
pendre54 #2411 üzenetére
Én nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a fegyvernek. Itt szerintem az a lényeg, hogy
a srác elmondja, hová rejtették el a zsákmányt (a kéményben), azt kell felvenned. "...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."
-
gyimger
őstag
válasz
pendre54 #2413 üzenetére
Szerintem igen, ez egy sztori-küldetés.
Amúgy én úgy emlékszem, annyit csináltam, hogyoda álltam a kémény elé és feldobott valamit, talán "Search" és ennyi. Még utána kifosztottam a házat is. "...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."
-
rup1u5
veterán
válasz
pendre54 #5299 üzenetére
Én is ezt csináltam. A story végéig 8000 dollár alá nem tudtam lemenni pedig minden szart megvettem
.
Bezzeg onlineban $650 egy kurva leveses kondér a táborba!
Elmennek a csába! Azt hiszem nem nagyon fogok onlineozni itt. Felnéztem párszor de a farmolás engem nem érdekel.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
szTotyy
senior tag
válasz
pendre54 #5491 üzenetére
Mi a bajod a PHHU részleggel, hogy mást után is érdeklődsz?! Nincs más, csak ez!
Már a másik öreg, Plata is lassan beadja a derekát a Discordnak! A hallgatós, "NémaBobBéla" módszer is jól működik. Én ugyan az utóbbi időben inkább délelőtt szoktam játszani, de esténként általában fent vannak. -
szTotyy
senior tag
válasz
pendre54 #5514 üzenetére
A kék linzerek
a szakmák szintjeihez tartozó jutalmak feloldására valók.
Tegnap írta valaki, hogy most 5 aranyért lehet a szakmákat (collector, trader, bounty hunter, moonshiner) kiváltani. Ha van ennyi aranyad, akkor mindenképp váltsd ki mindet mihamarabb! Egyébként 25 aranyba kerülnének.
(#5523) Plata: Nem lesz tőle semmi ilyesmi bajod. Nem is a csúszka legaljára tesz a váltáskor és elég hamar vissza is lehet tornázni pozitívba.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
senior tag
válasz
pendre54 #5526 üzenetére
Mindnek megvan a saját helye és jelölése a térképen. Pl. a bounty hunter-t egy sárga körben csillag ikon jelzi és Rhodes sheriffirodájában tudod "megvenni", elkezdeni. A többit fejből nem vágom, de a térképet böngészve rá fogsz lelni.
A collectors szakmához itt egy hasznos interaktív térkép. Valaki szerint ez csalás, ha akarod használod, ha akarod nem. Az elején nagyban megkönnyíti a fejlődést és pénzkeresetet.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
senior tag
válasz
pendre54 #5554 üzenetére
Vannak olyan kincsek, amikhez kell ásó, egyesekhez még fémdetektor is. Ezt bizonyos collector szint után tudod unlockolni a linzerekkel.
Majd a cigányasszonynál az egész kollekciókat add le, mert úgy többet érnek, mintha egyesével adnád el őket.
Ha veszed hozzá a térképet, kevésbé éri meg, és eltart majd egy ideig, ha a tegnap linkelt térkép alapján keresgélsz, jobban megéri (ott egyébként azt is jelzi, mihez kell ásó, illetve fémdetektor).Más, egy kis mérgelődés: tegnap éjjel egykor akartam megcsinálni gyorsan egy napi küldit, erre a R* szerverei nem voltak elérhetők. Úszott a 41 napos sorozat és a fél arany küldikként.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
senior tag
válasz
pendre54 #5556 üzenetére
A sárga körben kell megtalálnod. A kereséshez használod az eagle eye-t (caps lock/egérgörgő)? Használat közben ha közel érsz hozzá, csilingelő hangot ad és sárga csillámokat/polleneket (vagy a bánat tudja pontosan mik azok) látsz felette füstszerűen füstölögni.
[ Szerkesztve ]
-
Gab.68
őstag
válasz
pendre54 #5559 üzenetére
Ha van XboX kontrollered az rezeg amikor van valami a közelben, az sokat segít a collectorban meg az egész játékban is.
A madamtól vett térképekkel önsanyargatás a gyűjtögetés. Az online térkép interaktív, bejelölheted amit már felszedtél. Ciklikusan változik a tárgyak helye, azt is követi és egyszerre láthatod az összes gyűjthető vackot. Szűrheted, ki-be kapcsolhatod amelyiket akarod. Még így is rengeteget kell mászkálni / lovagolni, viszont sok expet ad és elég jó pénzt is. Sajnos cserébe unalmas. -
Plata
nagyúr
válasz
pendre54 #5590 üzenetére
Nekem mindig ilyen a belépési képernyő,a camp lehetőséggel megyek be,az a táboromba rak.
Az a Trader role.
Collectorhoz nincs semmi kézzelfogható épület,Bounty hunterhez sincs,még esetleg a moonshiner role-hoz van épület a moonshine shack.
Én megvettem az outlaw pass 2-t,azzal marha gyorsan nől a lóvé meg xp.
Ma el is értem a 100-as szintet benne. -
szTotyy
senior tag
válasz
pendre54 #5616 üzenetére
Egy bizonyos trader szintet el kell érj, hogy meg tudd venni a hunter kocsit. Addig marad a ló. Próbálj meg csak 3 csillagos állatokat vinni Cripps-nek, az ér sokat. Lóval 2 nagy állatot (egy a lovon, egyet meg húzol lasszóval), 2 közepeset és sok kicsit be tudsz vinni. Sokat számít, hova teszed le a táborhelyet (pl.: Heartlands jó vadászhely).
-
Plata
nagyúr
válasz
pendre54 #5621 üzenetére
Attól függ,ha azt írja hogy Crisp felszedte a tábort és elhúzott a rákba akkor újra lerakod és odaviszed a bőrt,de ha a tábort Crisp nem szedte fel csak be bugolt,vagyis láthatatlanná vált,akkor bukta van.Megpróbálhatod ilyenkor is átrakni máshova,de valószínűleg nem lesz elérhető a tábor menüje mert be bugolt.
Néha a tábor meghülyül és csinál ilyet,akkor ciki amikor tele van a szekered,olyankor max egy jó nagy anyázás segít. -
Gab.68
őstag
válasz
pendre54 #5616 üzenetére
A Hunting wagon alkalmas arra amit te szeretnél. 875$, + 125$ a már említett biztosítás.
Túl nagy elvárásokat ne támassz vele szemben.
- Lassú, bénán irányítható és zajos.
- Vadászni nem igazán lehet róla. Leszállsz és gyalog vadászol, majd szépen visszabattyogsz hozzá.
- A lóval ellentétben ez nem jön oda hozzád, nem követ, nem tudsz neki fütyülni.
- Egyszerre a lóval nem tudod használni.
- Menüből hívod, sokadik almenün keresztül, ez automatikusan elküldi a lovadat.
- Az úton szeret közlekedni, ha az úttól távol hívod lehet, hogy oda sem jön, neked kell az úthoz menned. De volt már, hogy az útról hívtam és akkor meg a semmi közepébe ment.
- Elküldeni szintén a menüben kotorászva tudod. Ekkor megint van lovad.
- Ha elküldted 2 percig nem tudod újra hívni.
- Ami rajta van nem tudod levenni, mint a lóról. Vagy törlöd róla, vagy eladod, vagy beadod a táborba.De hogy ne csak a hátrányokat említsem:
- Amit egyszer felraktál rá, az nem vész el ha kidob a játék vagy te lépsz ki.
- Nem kell a táborig egerészni vele. Lóval, vagy (ha már lesz neked is) gyors utazással elmész a táborba, egy közeli útra odahívod és csak onnan hajtasz be vele.Némi ügyeskedéssel használható, de csodát ne várj tőle. 5 nagy tetem vagy 5 nagy bőr fér el rajta. Sima bőrből nem tudom mennyi fér rá, eddig maximum 38-at tettem fel.
Lóval is lehet hatékonyan tölteni a tábort. Egész tetemeket vigyél, minél értékesebb annál nagyobbat tölt a készleten. Pl. perfect szarvas bak 12$. Ennél értékesebb a perfect puma, az ha jól rémlik 16 vagy 18$, de elég ritka és nehéz perfectre lőni. Ezeknél nagyobb állatokat már nem tudsz felemelni, azokat csak nyúzni lehet és úgy kevesebbet érnek.
Már írták, hogy egyet tudsz tenni a lóra egyet meg húzol magad után lasszóval.
Lényeges, hogy milyen állatot milyen fegyverrel/lőszerrel ejtesz el és hol találod el, mert csak így nem veszít a minőségéből. -
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] A Redmi K40 szériára épül a gyártó első gamer mobilja
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] [Migráns:] Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3 alaplap, processzor, 2gb memória
- [Re:] [djpalig:] Eladó Xigmatek Karcmentes állapotú Cpu hűtő
- Xbox Series X|S
- [Re:] Opel Mokka-e menetpróba
- BMW topik
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE ÉS SILVER AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 12,9” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ 1ÉVGAR
- Nokia 2720 Flip 4G
- Dell XPS 15 7590 - i7-9750H/16GB/512GB/NVIDIA GTX 1650 (3 ÉV GARANCIA)
- Dell Latitude 7280 i5-7300U/16GB DDR4/256GB SSD/FHD IPS/HUN Vil.Bill./Új Állapot
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest