Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- [Re:] CES 2021: RGB-s arcmaszkot és Transformerként szétnyíló trónt prezentált a Razer
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Google Chromecast topic
- Így építsd a billentyűzeted!
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Hozzászólok Aktív témák
-
afflect_
újonc
Üdv urak, én is megvettem még hétvégén a játékot. Anno chapter3-ig mentem vele PS4 Prón, azóta viszont visszaálltam PC-re. Kíváncsi leszek mit bír a 2060S kampányban. Én is melóhelyen gubbasztok 6-ig, szóval addig pörgessétek a topikot, hagy fájjon a szívem.
-
rup1u5
veterán
Na jó szórakozást emberek!
(aztán semmi spoiler! hardveres "hogyfut" beszámolók és benchmarkok jöhetnek!)Why don't you knock it off with them negative waves!
-
negyven2
veterán
Élvezetes és problémamentes játékot kívánok mindenkinek a Red Dead Redemption 2-höz és a Red Dead Online-hoz!
-
p a s s e r
senior tag
hát nálam semmi...
gondolom postakocsin hozzák ki a play gombot...[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről, semmit a lényegről, csak jelenségekről...
-
gyimger
őstag
MEGY!!!
"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."
-
vtomi2
őstag
válasz
haverkulum #861 üzenetére
percente újraindítottam, de msotmár nekem is beindult a kicsomagolás
-
Irjatok legyszi a tapasztalatokat, mert 17 utan erek haza picivel es csak utana kezdem tolteni, mivel ma vettem, de szivesen olvasnam XD
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8
-
-
Decrypting
"Just because you shot Jesse James, don't make you Jesse James..."
-
Mike
veterán
majd dobjatok egy billentyűkiosztást mert arra kíváncsi leszek
-
epic-en is tölthető
-
haverkulum
tag
Mondjuk én naivan azt hittem, hogy majd csak az engine rész lesz titkosítva és csak azt kell decryptelni, nem a teljes 110GB-ot
-
gyimger
őstag
válasz
haverkulum #870 üzenetére
Fele megvan.
"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."
-
vtomi2
őstag
100MB/s-el decryptel, elleszek vele egy darabig
-
afflect_
újonc
Hálaégnek nekem otthon SSD-n várja az áldást, de én naiv azt hittem, hogy hazamegyek, és két perc múlva már játszhatok.
Tudtam, hogy szabit kellett volna kivenni.
-
p a s s e r
senior tag
válasz
haverkulum #873 üzenetére
ezt a cipőt hordom én is...
beszéljünk másról! filmekről, képekről, semmit a lényegről, csak jelenségekről...
-
NagyonTitok
tag
válasz
haverkulum #873 üzenetére
Darabig töprengtem, mert csak 250 GB-os SSD-m van, de remélem megéri.
Never ever drink and drive!
-
baracsi
tag
dekriptálás után még kb 3 gigabyte-ot letölt
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
-
rup1u5
veterán
Decrypting mennyire terheli a CPU-t? SSD RAID0 tömbön van nálam de nem hinném hogy ez sokat számítana ebből a szempontból.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
gyimger
őstag
Jól van, már nincs sok.
-
gyimger
őstag
Befejezte, most tölti a 3 GB patchet
-
Havernek hamarabb meglett a kezdés, mint nekem.
Nem túl jó hir, hogy 1080 Ti-vel nyomja és teljesen csonton van minden neki maxolva, viszont 1440p-ben csak 20-30 FPS között ugrál neki, kint meg van, hogy 15..."Just because you shot Jesse James, don't make you Jesse James..."
-
-
NagyonTitok
tag
Afelől nincs kétségem, hogy a kampány módban elképesztően sok tartalom van, de az még nagy kérdés számomra, hogy online-ban van/lesz-e annyi tartalom, hogy pár tucat óra után is érdemes-e hajtani a lóvéra.
GTAV-ben ugyebár ezernyi földi, vízi, légi jármű volt, rengeteg féle fegyver, tucatnyi ingatlan, melyeket más-más szempont szerint volt érdemes megvenni.
A karakterkinézettel RDO-ban sem hiszem, hogy fukarkodnának.
A ló ugyebár ló. Esetleg más szín és pár tulajdonság, de akkor is csak ló marad.Hatlövetű, 2-3 féle puska és esetleg íj.
-
-
NagyonTitok
tag
válasz
VágniValó #890 üzenetére
Pár hét múlva talán majd jön egy patch, hogy orvosoljanak pár dolgot.
Ezért (is) veszélyes az elővásárlás.Nekem sincs erőgépen (inkább felnit veszek 300k-ért, mint videókártyát), úgyhogy picit most beparáztam, de majd kiderül, hogy' alakul hosszú távon.
[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
Nem engedi elindítani a játékot, launcher váratlanul leált hibaüzeneted dob ha elindítom
-
BigBlue69
őstag
Nálam az aktiválással van problémája.. h változatos legyen.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
gyugyo79
addikt
Hát én láttam egy streamert aki letörölte a launchert hátha annak az újra rakása megoldja és utána az új launcher nem látja a játékot és csak az install van mint lehetősége :/
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- [Re:] Intel i3 4130 3.40Ghz Socket 1150 processzor
- [Re:] ASUS RX580 OC DUAL 4GB. Beszámítással is.
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- [Re:] MikroTik RB952Ui-5ac2nD-TC Router
- [Re:] [8th:] Szakadjon rátok az ég!
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét