Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nandris

    aktív tag

    válasz Coolby84 #1136 üzenetére

    Szia
    Amennyiben a transmission remote programot használod kliensként, akkor a beállítások-->távoli beállítások -->általános fülön add meg a jó útvonalat, javaslom, hogy a befejezetlen letöltéseknek is ugyanazt, utána mentés. A befejezetlennek azért kell, mert akkor nem a pendrive-on tárolja, és annak a mérete ugye erősen korlátozott.
    A másik kérdésre a válasz. Megint csak a transmission remote kliensben az elveszett torrentre jobb klikk-->a felugró menüben a torrent adat áthelyezése--> bepötyögöd a helyes útvonalat--.le okézod, és ha jó az útvonal, akkor utána látható lesz. A transmission remote gui klienssel is ezeket a lépéseket kell elvégezni csak az elérés más. eszközök -->transmission beállítások letöltés fül. Az áthelyezés pedig jobb klikk a torrentre-->adat hely beállítása-->bepötyögöd az útvonalat--.legyen bepipálva a torrent adat áthelyezése új helyre, okézol, és kész.

    Mind a két kliensben be kell állítani a portot is amit használsz, és talán nem árt újraindítani a nas-t, A routeren is ki kell nyitni a torrent által használt portot és át kell irányítani a nas irányába. Kb ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák