-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gelbelex
őstag
Crdroid-ot használok, két kérdésem lenne.
A felső színes Battery Bar milyen más rom-ban van benne?
Illetve mi az angol neve az alul lévő vízszintes vonalnak, amit balra húzva lehet váltani az alkalmazásokat? És milyen más rom-ban van ez benne?
-
gelbelex
őstag
válasz gelbelex #30753 üzenetére
Á, ok, Navigation Bar (a Crdroid Settings-ben). Érdekes, akkor is működik a jobbra-balra swipe-os alkalmazásváltás, ha nem látszik a NavBar
De ez a Navigation Bar és a Battery Bar megtalálható még más rom-ban is?
Vagy valamilyen launcher-ben esetleg?
Ez két igen erős érv nekem a crdroid mellett... -
-
siddis
őstag
4.9.280 -- Snapdragon Clang 10.0.7-es kernel valakinek.? Csak Android 11-hez persze..
-- Aux armes, citoyens --
-
Predator2
addikt
válasz siddis #30567 üzenetére
Ez vicc volt gondom, mert akár, hogy feszegetem nem mozdul. Izmosabb szerszám kell hozzá
Egy kés megoldotta.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz siddis #30758 üzenetére
Megoldottam a problémát, egy életlen evőkés segítségével. Kicseréltem az akkumulátort is.
Most teszteljük az eredményt.Apropó, mivel érdemes tesztelni az akkumulátort? Vagy, hogy szoktátok leellenőrzi, hogy bevált e a csere?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Én az Accubattery alkalmazást rakom fel minden családi telóra elsőként.
Ez 2-3 (vagy több) teljes feltöltés után már értékelhető "eredményt" mond az akkuról.
-
Nem meglepő módon én is BM47-es aksit keresek...
Ki honnan rendelt mostanában és mikori gyártási dátumút kapott?
Nem sok értelmét látnám egy évek óta a polcon alvó aksi vásárlásának...
Jelenleg 3-4 ezertől látok idehaza ilyen aksikat.
-
nico9519
tag
Sziasztok!
Mobilinternettel lenne egy problémám, aminek a megoldására sehogy se jövök rá. Adott édesanyám jó pár éves Xiaomi 4X telefonja, amin van egy kevéske mobilnet, körülbelül két héttel ezelőttig rendesen is működött. Állítása szerint "egy frissítésre" ráment, azóta a teló folyamatosan feldobálja, a "Bejelentkezés a hálózatba" értesítést, erre kattintva pedig annyi történik, hogy elvisz a Vodafone feltöltőkártyás oldalára és ennyi, nincs internetkapcsolat a telefon szerint pedig kéne, hogy legyen.
Egy-két videót találtam a témában, hálózatkeresés manuálisra, nemzetközi roaming Mindig-re rállítsa, illetve lefrissítettem a legfrissebb MiUI verzióra is, de semmi sem segít.
Volt esetleg másnak is hasonló problémája? Feltételezem ez inkább a telefon hibája, mintsem a Vodáé. Köszönöm!
-
siddis
őstag
Van új 11-es CrDroid Official..
-
-
-
Predator2
addikt
Helló
A segítségeteket szeretném kérni!
A frissen cserélt akkumulátor nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Garanciális a termék, de adnék még neki egy esélyt.A gyári visszaállítás érhet valamit? Vagy van esetleg bármi amivel próbálkozhatok ilyen esetben? Lassan ott tartunk, hogy gyorsabban merül mint a több éves gyári.
Ha számít bármit is, de a gyári rom van még rajta.
Üdv
-
siddis
őstag
Lineage OS 18.1 Androd 11 2021-08-31 Kernel: 4.9.280-mi8937
- Goodix Fingerprint might not work (REPORT TO US WITH LOGS)
❗️Issues which aren't easy to fix:
- Carrier video calling
- Data SIM Switching
- WiFi Display
- GAPPS is NOT included
- SELinux mode is Permissive
- Requires QTI Haptics Enabled kernels for Haptic Feedback
- Please report bugs if you found any-- Aux armes, citoyens --
-
-
siddis
őstag
..amúgy van benne FM Rádió -és fejhallgató híján nem próbáltam- de hangszóróval amúgy "sistereg"
-
-
kano
nagyúr
Nem lehetne, hogy a "roppant hasznos" hozzászólásaidat megtartod esetleg magadnak?
Predator2
Mindenképpen érdemes megpróbálni a factory restet és kb 4-5 cilust hagyni neki.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
G@ben
addikt
A Google segédet hogy lehet letiltani? Nem tudom pontosan, hogy jön elő, de többször felugrott már és zavar.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kano
nagyúr
Szerintem mindenki felnőtt és önmaga el tudja dönteni, hogy milyen romot rak a telefonjára.
Tudom, hogy manapság minden az ellen van, hogy gondolkodjon az ember, de egy ilyen művelet előtt nem árt, ha valaki érti is ami oda van írva és kontextusba is tudja helyezni azokat az információkat.
Ha ez nem megy, szerintem ne álljon neki senki.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
G@ben
addikt
Rádugtam a telefont a gépre usb-n keresztül, majd a gép kiírta, hogy az usb eszközt nem lehet felismerni. Ez mitől lehet? Szeretnék fájlokat másolni róla.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy nem tudom tovább elviselni ezt a jelenséget.
Ez van beállítva "Nemzetközi adatbarangolás = SOHA" ám amikor külföldön vagyok akkor állandóan jelez/csipog, hogy nincs adatszolgáltatás és, hogy kapcsoljam be.
Hogyan lehet ezt az állandó csipogást megszüntetni?köszi
Redmi 4x, Android 7.1.2 N2G47H, MIUI Global 11.0.2 Stabil NAMMIXM -
siddis
őstag
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag