- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Black_Raven #16850 üzenetére
Jó az a link....NitrogenOS Official kipróbálod?
Nekem unofficial RR alatt is 10+ órás SOT van
-
vince
őstag
válasz trebrona #16848 üzenetére
Tudom, hogy technikailag nem azonos a két dolog, a hatása (amire utalni akartam) abból a szempontból ugyanaz, hogy elveszik minden adat
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Styleair
aktív tag
Háttérképek
Hogyan tudok a kedvencek közé menteni?
Illetve hogyan tudok, zárt képernyő esetén váltakozó háttérképekből, egy éppen tetszőt a kedvencek közé menteni?Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
qge
aktív tag
válasz Black_Raven #16850 üzenetére
Hát sem a baseband-re, sem a 3.2.1-es TWRP-re nincs a linkeden hivatkozás...no para, majd keresgélek. Köszi.
-
qge
aktív tag
válasz Black_Raven #16855 üzenetére
👌ok ok, megvan, köszi, take it easy.
-
manchester99
tag
Felraktam az oreo twrp-t majd format data és cache f2fs-re ill. most bootol az új Nos rom DE hogy mit várok főleg a formattól ? hát azt hogy hátha így rendesen fog futni az LH kernel .Majd megírom az eredményt.
-
törölt tag
Felraktam a NitrogenOS Officialt s a kamera nem megy se a gyári,se a gcam. Megyek AEX-re vissza. Szánalom hogy ami az egyik Oreo ROM-on megy,a másikon nem. Pedig official statusba van a NitrogenOS.
-
bach66
tag
válasz Black_Raven #16834 üzenetére
Üdv!
Az első képen látható dátum-időjárás widget honnan van? Tudsz egy nevet vagy linket dobni?
Pont ilyet keresek már régóta.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok!
Olvastam a GYIK-et.
"Viber/Messenger üzenet nem jelenik meg, csak miután feloldottam a képernyőzárat, mi lehet az oka?"Már ott elakadok, hogy a Biztonságon belül nincs Engedélyek menüpont...
Nekem jelentős része ezen beállításoknak nincs, vagy nem ott, vagy nem olyan néven.
Le van ez valahol írva up to date-en valahol? Köszönöm. Már azt sem tudom mit állítottam hova, miért.Valami megoldás, hogy a Messenger Lite hagyjon valami nyomorult ikont, vagy bármi jelzést, hogy üzenet jött?
Az ikonokat még mindig nem lehet valami módon mondjuk ABC sorrendbe állítani?
Kiakaszt ez a telefon...
Köszönöm!Szerk:
Legfrissebb stable MIUI.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
siddis
őstag
válasz SenorGrande #16863 üzenetére
Ha másképp nem megy nézzél rá valamilyen "notification app"-ot a Play-en..
-- Aux armes, citoyens --
-
Imi1981
veterán
válasz SenorGrande #16863 üzenetére
A beállításokban is van engedélyek menü [kép] itt engedélyezd az automatikus indulást és az egyéb engedélyekben a felugró ablakos értesítést majd ismét a beállításokban az értesítések és állapotsor [kép] menüben az alkalmazás értesítésekben bepipálod a lebegő értesítések, képernyőzár értesítések stb (ami kell neked) és kész. Innentől már jelezni fog.
Amúgy itt is eléred az engedély menüt [kép] [kép] [kép]
Igaz redmi note 4 telóm van de szerintem tök ugyan olyanok a menük.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #16866 üzenetére
Sima ügy
-
MATEO6600
őstag
Google camerát használom rootolt telóval, és tényleg sokkal jobb a képminőség.
Kérdés: még nem volt időm kitapasztalni, de a HDR funkciót érdemes használni? Több idő míg végigmegy az algoritmus, de nem tudtam eldönteni, hogy szebb képet eredményez-e. -
törölt tag
Új AEX OREO:
-
siddis
őstag
válasz #73029888 #16869 üzenetére
Asszem Liquid Remix is lett mostanában új.. De ennyi variáns között ki figyeli már.?!
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
értesítési led miért nem villog pl messengernél? Töltésnél jó.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
siddis
őstag
válasz Black_Raven #16874 üzenetére
Én azt olvastam valamelyik fórumban, hogy ha alufóliából hajtogatsz egy snájdig sisakot a fejedre, akkor egyáltalán nem is merül..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #16874 üzenetére
Ideje frissitened....[link]
Gcam melyik verziojat hasznalod? Videofelvetel nem megy)
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz siddis #16875 üzenetére
Vagy nem talál hálózatot!
makoj20: aztán mire?? Mert mindig xart raksz fel. Hol a legjobb Gcam linked? Rakd fel azt! az a legjobb.
Az TeamGhostos frissités! nem bolondultam meg, hogy elrontsam a jó AEX-et.
3% megyek tölteni rám fér!![ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
törölt tag
Elkezdödött:
-
törölt tag
válasz Black_Raven #16877 üzenetére
Azt a gcamot raktam fel amit linkeltem,de nem jó.
Felrakom a legújabb AEX-et.
-
manchester99
tag
Nekem a tegnapi össze-vissza formátolok mindent taktikám nem jött be ugyanúgy nem bootol be LH kernellel egyik rom sem sajnos valami a kijelzőben lehet legalább is erre következtettünk pár xda-s arcal akik szintén ugyan ezzel a problémával küzdenek.
-
törölt tag
válasz manchester99 #16882 üzenetére
Próbáld a legújabb AEX+LH Kernelel. Nálam patent nagyon
-
Becksman
őstag
-
-
manchester99
tag
válasz Black_Raven #16885 üzenetére
Bocsánat a tudatlanságomért
-
Dhampir
félisten
válasz Black_Raven #16877 üzenetére
Ezeken a merülési tájékoztatókon jót derültem.
-
koshmar
addikt
Kijelzőidő hogy alakul nektek?
Nekem csak WiFi-vel, 50%-ban elég alacsony, 50%-ban max fényerőn 7,5 óra körül szokott 14%-ra csökkenni, szóval ha akarnám, simán ki tudnék hozni 8+ órát.
Éjszakánként 2-3%-ot merül max.Remélem, rendben van ez így (voltak kétségeim, mert más userek 10-11 órákat is kihoznak)
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Dhampir
félisten
válasz Black_Raven #16888 üzenetére
Nálam akár 4-7 napig is eldöcög a mobil, ha a kijelzőt ritkásan "ragyogtatom". Persze intenzív használattal nyilvánvalóan aznapi órákra mérhetőre csökken.
-
carr
őstag
Itt bújom a netet, de a mi cloudom kezd idegelni, hogy nem tudom kezelni, január 8-án csinált utoljára mentést, azóta csak akkor hajlandó, azt is részben, ha erőszakolom, és szink. most. -ra sem hajlandó megcsinálni.
Ha belépek a weboldalon, akkor sem tudom eltávolítani a régebbi mentést, hogy készítsen újat.
2.78G-t használok az 5G-ből.
A rendszer a legfrissebb. NAMMIEK.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest