-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz Black_Raven #16798 üzenetére
Akkor vedd meg tőle.
25-ért simán megéri.
már hónapok óta nyüglődsz vele csak
Viszont ennyi idő elteltével a Mi A1 már jobban megérné, ha előretekintünk. Viszont ott meg az FM rádió előcsalogatása (aminek használata számomra egy szempont a kamera után) nyűglődés.
MM-nél olcsóbb volt régebben is az Eustock, de te tudod.
(#16797) LyonnaisFan1
Köszi, szerintem marad az Eustock vagy ha akcióban lesz még másutt, meglátjuk.
(#16800) Gerasz
5.7 colos és 6 colos? Jaj, de nagy batár! Tán majd lehet velük havat lapátolni is
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Black_Raven #16798 üzenetére
Egyébiránt már tavaly majdnem megvettem, mert nekem nagyon tetszik a telefon (mint írtam, kezdetek óta kísérem a telefon "felhasználói útját", az értékes tapasztalatok megosztását ezúton is köszönöm a fáradozóknak), de mindig jött valaki valamilyen hibával; kezdetben hívásproblémák, videofelvétel hangja, kijelzők különbsége stb., így hirtelenjében.
Kicsit vicces is az, hogy már évekkel ezelőtt írtam a Xiaomi minőségi telefonjaival kapcsolatban különböző fórumtársaknak, akik szinte csak elnézően mosolyogtak akkoriban, most meg pont azok a legbuzgóbb hívei, akik addig más nagy márkák imádói voltak.
-
ElPropheta
csendes tag
Sziasztok!
Gapps melyik kell?? Arm vagy arm64🤔
Ill.: lazyflash csak miuihu-hoz kell, vagy MNDEN custom romhoz??
Köszi -
trebrona
nagyúr
válasz ElPropheta #16804 üzenetére
arm64
Csak gyári romokhoz kell, miuihu-hoz sem.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Black_Raven
veterán
válasz Dhampir #16803 üzenetére
Én az eustockon vettem, csak megnéztem az MMben, muszáj volt látnom élőben. A Mi A1-en ne gondolkozz ha nem szereted a tepsit, mert nagyobb mint az újak, és arra írtad hogy hólapát. A hibákra meg volt megoldás, menekülni a stabilról. a kijelző az viszont, szerencse kérdése, neked ez a hajó már elment, mert itt az új generáció..már én is azt várom hogy az eustockon megjelenjenek, mert Kínából a gari miatt nem akarok rendelni.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Dhampir
félisten
válasz Black_Raven #16806 üzenetére
Bocs, akkor félreértettem, mea culpa.
Ma a MM-ban (ha már a másik Tesco közelében volt egy) kezembe vettem a közszemlére kirakott Mi A1-et és mi tagadás, tetszett még nagyobb mérete ellenére is.
Egyébként egyes gyártók meg tudják oldani,hogy nagyobb kijelzővel, de mégis kisebb méretben készítik el az adott típust, ha ily módon lenne nagyobb, annak biztosan sokan örülnének.
(#16807) orso0355
Hát igen, mindig kompromisszumot kell kötni valamiben. Lényegében 5" alatt is kicsivel, akár a 4,7 körüli méret egy nem túl nagy szabású zseb számára is megfelelőbb lehet.
(#16809) trebrona
Így igaz, helyet kell adnunk a ROM(b)-olásnak.
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
A töltéssel lenne gondom: sosem megy 87% fölé. Amikor ezt eléri a LED is kialszik. Legújabb globál stabil rom van fent. Van valami tuti megoldás?
-
-
lood55
tag
Sziasztok!
A hétvégén megrendeltem a telót EuStock-ról.
Soha nem volt még kínai okostelóm, MIUI-t sem használtam soha.Van néhány tanácsotok, ami a telóhoz/MIUI-hoz kapcsolódik és érdemes megcsinálni, hogy minden gördülékenyen mennyen?
Esetleg gyakran előforduló HW-es hibákat megnézni, amik miatt gariztatni kéne a telót?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Üdv! Jelenleg 6.0-ás droid van rajta, a legújabb 7-es droid már megeszi az exfat sd kártyát?
-
Norby86
őstag
válasz orso0355 #16789 üzenetére
Global stabilon még nem, mikor megjött a telefon első dolgom volt a BL nyitás aztán toltam rá az EU dev. romot, majd a MIUIHU-t mert az EU dev rommal voltak gondjaim eleinte.
Arra is gondoltam hogy a folyamatos bluetooth kapcsolat miatt merül ennyire mert xiaomi miband 2 fitnesz karkötőt használok. Viszont ez nem lehetséges mivel az előző telefonom a Redmi 4 prime, úgy is kisajtolt magából 8 órás képernyőidőt.(#16790) YASKATIR
Valószínűleg az lesz hogy megpróbálom majd a legfrissebb eu dev. romot a napokban, hátha.
-Norbi-
-
YASKATIR
senior tag
Titkositjatok-e a telefont? Ha igen, akkor van-e lassulas illetve ha a telefon titkositva van, akkor ugyan ugy normalisan lemegy az OTA update? (xiaomi.eu, weekly)
-
Black_Raven
veterán
válasz Bogyó bá' #16820 üzenetére
Hogyne lenne vége, mindig akkor amikor én akarom. 2 hete felraktam az AEX Oreot, és vége, elégedett vagyok. Pedig azóta legalább 8 másik is kijött, de nem számít, mindig tudni kell hol a határ. Én nem ugrok egyből kipróbálni, pont azért amit írtál, akkor tényleg soha nincs vége. Addig amíg nem adja meg magát a teló..nálam ez másképp működik.
-
orso0355
őstag
válasz Norby86 #16818 üzenetére
Nekem a Miband 1s ÉS bt headset is szinte folyamatosan kapcsolatban van a telóval (oké, itthon a headset nem), és ez sem fogyasztja látványosan az akksit, az elején sokszor összehasonlítgattam meg méregettem, de nem volt olyan különbség, amire azt mondanám, hogy érdemi. Viszont én más romot nem próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom.
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
válasz Black_Raven #16821 üzenetére
Ebben az AEX Oreo romban (vagy bármilyen nem MIUI alapu romban), vannak olyan funkciók mint pl. alkalmazás klónozás, futó alkalmazások letiltása a háttérbe? Mert gondolkodtam azon is kipróbálnék egy nem MIUI alapú romot én is, de ezeket a funkciókat használom.
-Norbi-
-
qge
aktív tag
válasz Black_Raven #16821 üzenetére
Ha van kedved, szívesen látnék részleteket, mit honnan töltöttél le (rom, gapps, kernel) és ezeket milyen sorrendben milyen TWRP-ből telepítettél.
Köszönöm.Amúgy van visszaút, ha vmi nem jó/nem tetszik? TWRP backup?
-
arnyekxxx
veterán
Van arról valami "összefoglaló for dummies", hogy milyen romoknak milyen extrái-előnyei-hátrányai vannak a gyári stabilhoz meg egymáshoz képest?
-
fuwiradis
aktív tag
válasz orso0355 #16794 üzenetére
haha, hat ez vicces sztori, pont ugyanugy jartunk, de szerencsere en nem vettem tobb fejest "feleslegesen" (nem felesleges az Nalad se, ha csaladban volt kinek adni ) koszi meg egyszer!
azt hiszem ezt meg is tartom igy. talan lehetne kicsit hangosabb max hangeron, de igy legalabb nem nyirom ki a hallasom. egyetlen dolog ami nemileg zavar, hogy allandoan diszkozik: azaz egy kek led olyan 3 masodpercenkent villog gyorsan vagy harmat. az ilyen led visszajelzeseket nem szeretem, mert ha a fejemen van pontosan tok felesleges... keves bt eszkozt hasznalok, ez igy vajon standard dolog? a felesleges led-ektol, pittyogastol (karacsonyfa effektus) hulyet tudok kapni.
de ezzel csak lehet en vagyok igy
-
ElPropheta
csendes tag
Sziasztok!
Gapps-al kapcsolatban köszi az infókat!!
Most olyan kérdés, hogy melyik oreo alapú romot ajánlanátok?? (ami nagyjából bugmentes ill eléggé testreszabható)
Az elixiren gondolkodám; de szívesen veszek egyéb tapasztalatokat!
Köszi, üdv:
József -
orso0355
őstag
válasz lood55 #16832 üzenetére
Szerintem viccnek szánta. :-)
Érdemes az összefoglalót végigolvasni (ha még nem tetted), és érdemes keresőszavakkal is keresni a fórumban. Rengeteg hasznos találat lesz. Összefoglalni nem nagyon tudunk semmi ilyesmit, mert kb mindenki más romon van, így mindenkinek másképp működik.Tanács: csomagold ki, kapcsold be, használd 😃
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Először is, mindent az XDA-ról töltöttem le innen[link] Első lépésként TWRP-t cseréltem a twrp-3.2.1-0-santomi.img aztán fw baseband global v028 utána AospExtended rom(port)Stable-Oreo 8.1.0(Sahroni_Al_Dika)benne a GappsOreo8.1.0 és amikor szépen felment a rom, belaktam és felraktam hozzá az LH Kernel Oreo-t. és feltettem a saját Nova Prime felületemet. És a végeredmény ez[kép] [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Black_Raven #16834 üzenetére
twrp-t miért cseréltél? 3.0.3 nem jó hozzá?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Black_Raven
veterán
Az egy lassu xar, meg sorra dobálja a piros failedeket, szinte megköti a kezed.
qge: a visszatérés bármire természetesen működik ha van mentésed, de előtte vissza kell raknod azt a twrp-t amivel csináltad a mentést ha tutira akarsz menni.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Black_Raven #16836 üzenetére
Ha frissítem 3.2.1-re, nem fog szórakozni a jelszóval? Volt valami kavarás ezzel... Miuihun vagyok, ha ez számít
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
qge
aktív tag
válasz Black_Raven #16834 üzenetére
Köszönöm. 🤘
-
vince
őstag
válasz #73029888 #16841 üzenetére
"format data es nincs jelszó tobbet"
Ennek azért vannak nem kívánt mellékhatásai is(#16844) DarthFader
igen, a factory resetre gondoltam[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
Ne már, leírtam világosan MINDENT ONNAN töltöttem le amit linkeltem az XDA linket. Minden ott van csak nem egymás után! A minden az minden: rom, gapps, twrp, baseband, kernel, gcam minden...azon az egy linken.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest