- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Mit lehet tenni, hogy ha fájlokat szeretnék csatolni emailhez ne ez a Dokumentumok nevű förmedvény induljon el automatikusan? Defaultjait nem lehet törölni, mert azt állítja nincs neki.
-
hentes555
senior tag
válasz Crolloc #14285 üzenetére
Szia!
Szerintem a hang nem feltétlen a leejtés miatt van. Nekem az első naptól kezdve ilyen, novemberben vettem. Ha lefelé, ha felfelé van akkor is ugyanúgy zörög.
Egyszer azt olvastam azt hiszem pont ebben a topikban, hogy a sim tálca adja ki ezt a hangot, nem a kamera.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
C0d3r
addikt
Már linkeltek itt matt fóliát, berendeltem én is egy csomaggal, de sajnos még mindig úton van.
-
C0d3r
addikt
válasz Teaway #14307 üzenetére
Jó az, ha előre tervez az ember. Én is olyan vagyok, aki inkább felteszi dobozában a polcra amíg nincs meg minden (tok+fólia), mert ha ezek nélkül kezdem használni, biztos akkor potyog ki a kézből. Gyakorlati tapasztalat, előző telefonnal (Galaxy Ace 4) pont így jártam, miután sikeresen elejtettem, rá max. 2-3 napra meg is érkezett a tok. Biztos ami biztos alapon, ezúttal kb. 2 héttel megelőzte a telefon érkezését.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz tillatrilla #14309 üzenetére
a matt rengeteget tompít a színeken, bármilyen jó minőségű is, most vettem egyet ajándékba, nekem note4 van, semmit nem használok rajta, bírja mint a note1 anno, most nézve 4x matt gyári fóliáját pfffffff, ui. ganaj volt a noteom is anno, amíg le nem vettem ( : anno kísérletezgettem sok fóliával, rájöttem semmi értelme, szerencsére elég értelmes védőrétegeket használ a xiaomi, hétköznapi használat során nem lehet baj, most épp lakás felújítok pár hónapja, note4 karc mentesen viseli - csodálkozom h a mikrofonja még nem tömődött el ( : -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
C0d3r
addikt
válasz Chaser #14311 üzenetére
és (#14309) tillatrilla:
Ami gyárilag rajta van, az tényleg a legalja (szerintem). Van akinek bejött mondjuk, de én leszaggattam róla, olyan szinten irritált. Nem hiszem, hogy ilyennek kell lennie, de majd kiderül.
Persze majd én is beszámolok, de hátha erre jár csodavas kolléga, és megosztja a tapasztalatait.
Szerk.: Dobtam is rá egy privátot, mert furdal a kíváncsiság.[ Szerkesztve ]
-
Tomek979
tag
B. Ú. É. K!
-
Teaway
veterán
B.Ú.É.K. (majdnem kiesett a tablet a kezemből, mert a szomszéd rakétát lőtt fel)
Nincs itthon csokid??
-
törölt tag
Ma AOSPXtended v5.1 (8.1.0) megjelenés várható ill január 3 LOS15.1!
-
muki95
csendes újonc
Sziasztok.
Nekem olyan problémám van, hogy nem vált a készülék automatikusan a hálózatok között. Preferáltra a 4g vanbeállítva, mobilszolgáltatóknál az automatikus választás.
Telefonálás közben megszakad, rájöttem hogy ez az oka, mert 2g-n (miután ákapcsoltam a preferáltat) működött a telefonálás, nem szakadt meg a hívás.
Otthon jelentkezik ez a probléma, megnéztem más telefonokkal is, közülük nem mindegyik a 4g-t használta.
4g-n 90-100 körül, 2g-n 75-85 körül van a térerő. (3g-n 120) 20-as vagyok.Hol tudom bekapcsolni, hogy automatikusan váltson a hálózatok között, hogy a legjobb térerejűt használja?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #14325 üzenetére
Kieg.
Azt nem tudod beállítani, hog a legjobb térerejű hálózatot használja. Csak úgy lehet beállítani (ahogy most is van), hogy a leggyorsabbat használja a 2G/3G/4G közül.Xiaomi 13T
-
muki95
csendes újonc
válasz grafnet #14326 üzenetére
Otthon nem, mert wifit használok. De szoktam.
Akkor azt kell csinálnom mindig, hogy manuálisank apcsolgassam, amikor telefonálni akarok?
3g-re nem fogom állítani, mert azon még kisebb a térerő (-120 kórüli)
Az a gondom, hogy nem tudok telefonálni, mert megszakad: "A mobilhálózat nem érhető el"
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
muki95
csendes újonc
válasz gingerbalm #14329 üzenetére
2 éves
Ezek szerint marad az, hogy mobilnetezés előtt és után kézzel kell hálózatot váltani...
[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
Régen lehetett cserélni külön az óra felületet miui-ban. Most már nincs erre lehetőség?
-
muki95
csendes újonc
válasz gingerbalm #14333 üzenetére
Mit lehet tenni ha a teló a bűnös?
-
bodnar10261
aktív tag
Boldog újévet kívánok mindenkinek. Nagyon kiváncsi leszek milyen lesz az Oreo Mind miui mind custom rom tekintetében. Tudom nagy változás nem lesz.
Bodnár Dávid
-
mdraco
őstag
válasz bodnar10261 #14342 üzenetére
Van infó arról, hogy megkapja az Oreot?
-
trebrona
nagyúr
válasz bodnar10261 #14346 üzenetére
Ugyan miért kapná? Egy főverzióváltás volt már...
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #14348 üzenetére
Linkelj kérlek, én is tudjak olvasgatni!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője