Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz marilllyo #1965 üzenetére

    a fura szinekre: gondolom a beállítások, képernyő részen van opció deep colors-ra, azt átkapcsolni arról, amin most van. Némelyik tévénél előfordul, hogy nem értenek szót egymással és rossz színformátumban megy a kép, olyankor zöld vagy rózsaszín vagy máshogy torz.

    Ha 2.4-es wifire csatlakoztál, akkor sok gigás 4k ripeket nem bírja átvinni a hálózat. Youtube-on sokkal kisebb sávszélességgel vannak fenn. Csatlakozz 5GHz-es wifire vagy ha van usb-lan adaptered, akkor dugd be azt.

    (#1962) Barto
    fura, nálam egy hét áramtalanítás után is látja a távot, pedig nekem a kínai változat van (hang nélküli), mert a gyári elromlott. Azt is alapból felismerte. Ha nem csinálták gyári visszaállítást a frissítés után, esetleg érdemes. Lehet a régi rensdzer beállítási okoznak zavart az új rendszeren.

    (#1961) Dr.Zoo
    a távirányítóval nem kapcsolod ki a boxot, csak altatod. Nincs mód a kikapcsolásra. Ismert hiba oreo-val, hogy fel-fel ébred és esetleg még át is kapcsolja magára a tévét. Ha ilyen gondod van, akkor a legegyszerább beállítani, hogy sose menjen aludni és te se nyomd ki alvó módba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák