Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
válasz Neerpelt #1092 üzenetére
Nekem kinaiabol jott par uvegem, par sorral, vagy egy oldallal feljebb mar belinkeltem.
Ketto ebbol olajos amit az uveg szelere kell feltaknyolni, hogy elfedje a lifegest, a masik kettorol nem tudok nyilatkozni.Rendeltem vagy 7-8 fele uveget, szoval mire megjonnek addigra a Mi 9T Pro is megveheto lesz.
Itt irtam rola.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
crok
nagyúr
válasz Neerpelt #15895 üzenetére
Optimalizációs lehetőségek? 6GB RAM -> max. kapsz egy gombot hogy bekapcsolhatsz 1GB swap-et amit a belső tárból vesz el - amit az XDA népe 10 éve elvetett amúgy. Ennyi a nagy Enhanced. De nem kell aggódni.. a MIUI 13 is csak egy rebranded 12.5.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Neerpelt #15899 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá, gondolom valahogy kitakarítják, sok esetben e fogkefés módszer is segít, de ha bejut a szennyeződés azt nem lehet csak úgy lekefélni.
Akku cserét túl sokáig nem érdemes húzni, mert nem tudom meddig lehet még hozzá alkatrészt kapni, mert ugye már egy ideje nem gyártják ezt a modellt.Nálam is a sokat nyom a döntésnél hogy elrejthető a kamera, illetve nem a kijelzőből vesz el, és ahogy nézem a 60 és 100 mega pixeles kamerákkal ellátott telefonok is csak jobbára a marketingről szólnak, valódi haszna nem igazán van, pláne amilyen képet csinál némelyik...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Obyboy
Topikgazda
-
Obyboy
Topikgazda
válasz Neerpelt #16204 üzenetére
Szerintem minden ROM-on jól működik az ujjlenyomat olvasó és a pop-up kamera is.
Custom ROM-ok közül a xiaomi.eu hasonlít a gyarira.
Viszont ha elengeded a MIUI felületet akkor tudom ajánlani a DavinciCodeOS-t vagy a pimpelt változatát a DCOSX-et, többen ezt használjuk hetek óta. Stabil és jól gazdálkodik az öreg aksival."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Star Citizen
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban