Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Kobe #3725 üzenetére

    Minden OK? Mit nem lehet, milyen káka? Önmagában kell megvizsgálni egy költségtételt, megéri-e azért, amit ad, vagy nem. Így is rengeteg számla, adminisztráció van az életemben, sokkal több, mint szeretném. Figyeltem, nem tudtál meggyőzni, főleg számomra plusz bonyodalmat hozó, vagy valótlan érvekkel. Nekem fasorban sincs, nem éri meg, és mintha nem lenne fogalmad, hogy az ingyenes desktop Spotify-on egyelőre lényeges korlátozás nincs, ezért próbálsz rajta csomót keresni.
    Ezután jön a relativizálás, a többi kiadáshoz képesti ügyeskedés... Lehet, hogy egy aszkéta szent vagy, de pont egy elég minimalista embernek próbálsz célozgatni: 1) nyári alkoholfogyasztásom pár doboz Lidl-ös Radlerben merült ki:D, 2) pár évtizede elszívtam életem egyetlen szál cigijét (szintén nem éri meg, alig hatott, káros, de jó drága), 3) néhány kósza capuccino-n kívül, amiben lehetőleg 95% legyen a hab, életemben nem ittam kávét, 4) bevallom akcióban megvettem a Star Trader's Frontiers-t + 1-2 játékot mobilra, támogatandó a fejlesztőket, de Xbox 360-ra sokalltam a brutális árakat, megokosodott 5) autót pazarlási, és környezetvédelmi okok miatt nem tartok, de mivel ősztől többet kell közlekednem Budapesten beruháztam az eddigi kerékpár helyett egy használt e-bike-ba, 6) tavalytól nincs lakáshitelem sem, de szerencsére még utolsó havi forint kamattámogatott volt a deviza-korszak előtt. 7) Komm.: céges flottában vagyok havi 3800-ért korlátlan hívás&2GB net, nincs TV előfizetésem, csak internet 2400Ft/hó (<8€ ;) ).
    8) Az Mi9SE egy kicsit egy totál használható telefonra szánt összegnél többe került, de bocsásd meg, eléggé leszűkült a relatíve kompakt jó ár/érték arányú telefonok köre.
    Átnézhetjük a te költségvetésed racionalitását is, de inkább tegyük privátban, mert ez már nem hogy Vince ajánlott topikjában, de lassan az egész oldalhoz képest OFF.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák