- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
A 2-es pontban feltett kérdésed alapján vagy pontatlanul kérdeztem, vagy félreérthető voltam, mert tisztában vagyok azzal, hogy az újabb és jobb telcsik közül ez a legkisebb (legalábbis amit ismerek) okos, de mivel nem volt ilyen teló a kezemben, ezért nem tudok viszonyítani és ezért a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Esetleg tudtok adni egy üzletcímet ahol szinte biztosan mindig van? Ott majd megtapiznám és tudnék véleményt alkotni róla.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
net91
senior tag
Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu(Én is itt vettem.)
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
sz.j
nagyúr
Köszönöm a címet/linket, ha arra járok okvetlen befogok menni a méreteket összehasonlítani. Sajnos azt írják, hogy fekete színű jelenleg nincs, illetve ahogy látom itt csak 6/128-as van, nekem elég lenne a 6/64 GB-os is
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
net91
senior tag
Azzal, hogy nincs ne foglalkozz. Az csak a webshopra vonatkozik.
A boltban ki van állítva bármikor megtekintheted a méretét.
Itt csak 6/128-ast árulnak.
Amikor én vásároltam a készülékemet, már akkor is ki volt írva, hogy nincs. A boltban mondták, hogy csak interneten keresztül nem lehet vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Nektek az időjárás alkalmazás a kezdőképernyőn frissül automatikusan? Nekem csak akkor ha bele lépek...
CRF300L
-
vikla007
aktív tag
Felraktam a Pixel Experience-et.
Bejött, semmi csicsa. Használtam a crdroidot is.
Felrakáshoz érdemes a telegram csatornát megnézni, kicsit variálni kell.
Szerintem a fejlesztő ezt eltalálta. -
vikla007
aktív tag
-
ronin79
addikt
Várj vele nyugodtan, PE még több sebből vérzik, apró hibák ugyan amik nyilván javítva lesznek. Nincs sötét mód, nyilván ez neked zavaró lenne , nincs zseblámpa, bővített újraindítás menü, pár beállításnál lefagy, bejövő hívást nem mindig tudod fogadni, deep sleep kernel bug és már nem is tudom mik ugrottak még élő, belakásig nem juttam el hétfőn de pár verzió után bizti ismét kipróbálom
-
sxxorp
őstag
válasz ronin79 #3566 üzenetére
Így már reálisabb a kép, köszi! "Amit, én használok működik" -> az én verzióm: napi működésre használhatatlan
Már az LCD-s telefonjaimon is sötét módot használtam sokszor, mert jobban tetszik (és egy korai fecske Motorola Razr i AMOLED rászoktatott). Lámpát sokszor használtam a kempingben, deep sleep bug? = "nem rosszabb akku -> még magasabb készenléti fogyasztás. A stock nekem még nem fagyott, és elég égő ha pont hívást nem tudsz fogadni...
Várjuk a fejleményeket. Lesznek, mert a fejlesztő srác telefonjának árát telegramon, XDAn dobták össze. -
adabra
senior tag
Nem tudom a MIUI specifikus választ, de ha több/hosszabb üzenetet (SMS) szeretnél írni, akkor én erre a Google Messages alkalmazást használom, mert azzal lehet számítógépről is üzeneteket küldeni, fogadni (pl. VPN másodlagos jelszavak másolásánál igen kényelmes...)
-
MPite
tag
Sziasztok! Nektek szokta dobálni a hálózatot a telefon? Nekem van, hogy az egyik vagy a másik, esetleg egyszerre mindkettő SIM elveszti a hálózatot és csak 1-2 perc múlva találja meg újra automatikusan. Elég idegesítő, pláne ha folyamatosan kellene a net, pl spotify használata alatt.
-
vikla007
aktív tag
válasz ronin79 #3566 üzenetére
Nekem van sötét mód, zseblámpa működik, van bővített újraindítás menü, minden hívás működött....
ha nem jó vendor-t raktál alá, akkor lehetnek hibák... azért írtam, hogy kicsit macerásabb a felrakás.
Napi használatra tökéletes, én most ezt használom bejön, pedig szeretem a miuit.
Aksi esetén nincs deep sleep bug, ugyanolyan a fogyasztás vagy picit jobb, de ezt a térerő(sim) okozza esetleg gugli.
A problémát szerintem a modem (firmware) javítás oldja meg(xiaomi)A "fejlesztő srácnak" én is küldtem egy kis pénzt amikor indult a projekt
-
ronin79
addikt
válasz vikla007 #3570 üzenetére
Melyik verzió, plus vagy a sima? Fejlesztői beállításokból hiányzott a kapcsoló a spec.újrainditáshoz és zseblámpa is inaktív volt a gyorsbeállitásokban. DS bugra xda-n is panaszkodnak ám akksinak inkább jó, nem merül fölöslegesen ha nem fogadod a zaklató hívásokat
Amúgy a voltet meg se néztem, az működik pe-n? -
Lordus
senior tag
gearbest mennyi idő alatt küldi el a vásárolt cuccot?
5 napja vettem egy mi bandet, és még nincs elküldve... ez normális? első vásárlásom ott, de így egyben utolsó is...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Sinu
senior tag
-
ronin79
addikt
válasz vikla007 #3574 üzenetére
Így ok, okita kernel orvosság a hívásokra VoLTE működik? Note 4-en még mindig PE van, használnám ezen is szívesen csak a VoLTE és a natív hívásrögzítés hiánya tart vissza. Ma raktam vissza a 10.3.4-et fastboottal mert twrp-s visszaállítás után beakadt a gmail, nem jöttek értesítések és a cella készenlét egy szinten volt a kijelző idővel Tiszta telepítéssel most megint ok minden úgyh nem akarok fölöslegesen romolni A hívásrögzítés még megoldható lenne külső appal csak menjen a VoLTE.
-
mdraco
őstag
Látom ma települt "Google play services for AR". Tudja valaki mire lehet használni? Valamire hasznos?
-
sxxorp
őstag
Windows10-ed van? Még nem nagyon teszteltem, elég friss, de lehet, hogy ez is segíthet: Your Phone Companion - Link to Windows [link]
Egyébként én ilyesmikre általánosan a Google Keep-et használom: PC-n simán böngészőből ( [link] ), a telefonon app-ból ( [link] ), bármit beírok / oda megosztok szinkronizáció után (max. pár másodperc) megjelenik a másik felületen, másolható. -
ot93
senior tag
Üdv, vettem egy blitzwolf kábelt, ami hát hogy is mondjam, elég szoros a csatlakozó, gyári kábellel nem ilyen. Lehet belőle gond, hogy pl. kikopik az aljzat a telefonon? Vagy majd a kábel?
CRF300L
-
bunnyhu
senior tag
2 hét nyaralás után felraktam minden frissítést, volt pár rendszerfrissítés is. Nyomtam egy restartot a biztonság kedvéért, nos azóta a kijelző nem reagál az érintésre. Így nem tudom beírni a pin kódot sem. Járt már így valaki? Ötlet? Gyári stable verzió.
Update: pár percig magára hagytam a telefon és elkezdett működni a kijelző érzékelés. Hát ez elég szürreális volt.
[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
ot93
senior tag
Megjöttek a tokjaim. Az egyik egy bóvli átlátszó szilikon, hát az nem sokat ér, mert még csak a telefon szép színe sem igazán jön át.
Aztán vettem egy olyant, ami összerakható. Hát ez kijelzőt jól eltartja, kamerát is. Az anyaga jónak tűnik de kemény (és egyben a három közül a legkeményebb)
A harmadik a nilkin super frosted, ez tetszik legjobban de számomra ez is túl kemény. Szerintem a gyári tok annyiból jobb, hogy kissé rugalmasabb, talán jobban elnyeli az ütést. Meg jobban tapad is.
Csak nekem tetszik legjobban a gyári tok? Ha a kamera résznél lenne perem, akkor majdnem tökéletes lenne számomra.
Tud valaki a gyárihoz hasonlót csak peremmel?
Még úton van olyan kamera ”keret", meg kamera üveg fólia. Azokat is tesztelem.... Addig egy hagyományos kivágott fólia védi a kamerátCRF300L
-
seadrone
őstag
helló
a széleslátószögüvel lehet videót csinálni?
ha nem, miért nem?
köszi
-
TripleB
senior tag
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
rvgy75
aktív tag
Vmi jó képszerkesztőt tudnátok ajánlani? Samsungon a gyárin is lehetett képekből körberajzolásssl kivágni. Az istennek nem találok ilyet. Már 10t biztos felraktam.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
net91
senior tag
Sajnos a többi telefonhoz képest ennek a készüléknek magas a SAR értéke.
A Xiaomi A2 Lite SAR értéke csak a harmada a MI 9SE-nek. Hogy lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
telefonról szeretnénk képet PC-re másolni. Mikor USB-vel összekötöm a gépet és telót akkor engedélyezem a file átvitelt.
A DCIM/Camera mappában vannak képek, de a fotóval készített képek nincsenek benne nem látom. A telefon szerint a kép részletekben meg azt írja ebben a mappába van, de mégsem látom.
A MI 9SE-vel ilyen problémánk a Mate 10 pro képeket látom a mappába. Gondolom beállítási probléma lehet.A másik kérdés, ha telefont rákötöm egy régi nyomtató USB portjára akkor lehetne nyomtatni? Nekem nem sikerült.
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Ma én is egy ilyen készülék tulaja lettem, barátkozom a MIUI-val, bár tudtam, hogy szokatlan lesz.
A problémám az, hogy nagyon lassú a wifi-kapcsolat. Kb. 3 fal és 10 méter választ el a router-től, de itt legjobb esetben is 1-3 MB/s-es sebességet kapok a kb. 13 helyett. Ha közelebb megyek a routerhez, javul a helyzet, de összességében rendkívül instabil a sebessége, más eszközömön nem tapasztaltam ilyet. Van erre valakinek valami tippje?
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest