- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu1977
senior tag
Egy heti rom sose lesz hiba mentes. Maximum csak aránylag egy stabilhoz képest,hisz abban tesztelik a javításokat,fejlesztéseket. Az 50-100 extra meg max 10. Nekem is volt egy darabig minden xiaomimon heti,de meguntam,hogy egy rosszul sikerült heti miatt rakhattam újra mindent. Ha meg egy jól sikerültet raksz fel hosszabb időre akkor már miért ne lehetne stabil?
[ Szerkesztve ]
-
balu1977
senior tag
De mind1 amúgy.Azt használtok amit csak szeretnétek. Csak azért mentem bele ebbe a kis kuki méregetésbe ,mert valamelyikőtök azt írta ,hogy a stabil van tele hibákkal a hetihez képest ami abszurd ,ahhoz képest ,hogy mennyit szenvedtek itt,hogy ép melyik ficsőr működik e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
válasz balu1977 #4652 üzenetére
en ilyet nem irtam, csak hogy meg nem kiforrott.
egyebkent nalam kizart, hogy ne rootoljak. ergo innentol mar a stablenak nincs sok ertelme...
de van a gsm abcnek, a regiovaltasnak, a reklamblokkolonak... a nagyobb szemelyreszabhatosagnak.
nem akarlak ravenni, hogy tegyel fel devet, ha elegedett vagy a stabillal, de hidd el, nem csak 10 olyan beallitasi lehetoseg van, ami jol johet. ha pedig ezeket regen mar megszoktad, akkor ragaszkodni fogsz hozzajukDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
rvgy75
aktív tag
Nekem is volt ilyen időszakom mikor romot cserélgettem hetente unalmamba. Meg akkor volt is értelme. Pl Samsung Darky rommal kétszer annyi ideig birta.(ezer éve volt )De nekem pár éve nincs igényem rá teljesen jók a gyári romok. Aszem második olyan telom amin nem nyultam a szoftverhez még csak root se volt. Mindent meglehet róla így is oldalni, gyors is stabil is.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
ronin79
addikt
válasz balu1977 #4652 üzenetére
Pontosan, mindenki azt használ ami neki tetszik Pár hónapig stable eea volt fent és a mostani heti verziók számomra sokkalta használhatóbbak napi szinten. Amiket én használok alkalmazásokat, beállításokat működik mind hiba nélkül. Amúgy meg benne van a nevében, developer rom, hozzáértőbb felhasználóknak aki egy esetleges hibát javítani is tud, nem csak a fórumon nyivákolni mint egy fába szorult féreg (ez amúgy nem rád vonatkozik, de sajnos felrakják olyanok is akiknek már maga a telepítés is macera nemhogy beazonosítani egy apró hibát és javitani, ez már talán nagyon hardcore lenne és így tele a fórum a nyavajgással, köztudatban meg h hibás rom, csak vesződni lehet vele, stb.).
-
DavidQ
tag
Úgy tűnik a Miui 11 elvitte a Messenger lebegő értesítés funkcióját. Sehogy sem sikerül elővarázsolni, holott (elvileg) az összes legetséges helyen be van kapcsolva a lebegő ertesítés engedélyezése. Nagyon hiányoznak! Valami fix van esetleg erre?
Szerk.: Global 11.0.4
[ Szerkesztve ]
Nem minden kínai szirszar szar!
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Gondolkodom egy ilyen telón, még nem volt soha Xiaomim. ( Redmi 2, 2 Pro környékén gondolkodtam rajta, de aztán más lett. ) Még most is olyan durva a memóriakezelése mint annak idején, mikor 1 max. 2GB ram volt bennük. Azt gondolnám, hogy ha beletettek 6GB-ot azon talán annyira nem kellene spórolni. ( Most egy Huawei Novam van, még elégedett vagyok vele, akksija kevés használattal még mindig van 3 nap. Kamerája viszonylag korrekt, igaz nincs belőle 3. Méretben kb. ezt tudja, azért is keltette fel a figyelmemet ez a készülék.) Romolni nem szeretnék, így is érdemes egy ilyenben gondolkodnom?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
mályva
aktív tag
Haznál valaki esetleg ilyen tokot? Vélemény? !
Megbízhatóságom: 219 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
sxxorp
őstag
válasz ronin79 #4646 üzenetére
Huh, ez kicsit kormányzópártosan inkább előremenekülésnek tűnik további elfuserált fikázási kísérletekbe a valós konkrétumokra épülő érvelés helyett
Az az egy példa is sz.r, többször jegyeztem meg, hogy bár pont egy fokozattal fényesebb, mint az ízlésem, de én automata fényerőn használom hónapok óta (nyáron az óriási kinit/benti kontraszt miatt jóval kényelmesebb az auto, télen mindegy). Szóval: milyen hibák (amik tényleg indoklják a buherát, ingyenes tesztegér szerepet )?
sos456: ha zavar az 1 napos üzemidő, és nem a WALL-E-ben székben keringő/hízó kényelmesség vagy, akkor elérhető a 2 napos üzemidő is 6-7 órás képernyőidővel
Lordus: megerősítem rám ne várj, amíg nem ver órákat a Globalra egy ilyen kreálmány képernyőidőben,lesz...- nem érdekel[ Szerkesztve ]
-
Scytale
csendes tag
Root es adatvesztes nelkul vissza lehet allni OTA-n felrakott Global 11.0.4 -rol 10.3.9-re?
Sokkal jobban merul az uj verzio. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
A frissítéssel megváltozott a hívás közbeni képernyő. Ami nem is lenne baj, de az eltelt idő csúnyán "kilóg" nálam a képernyőből a hívás lezárása után. Másnál is ilyen?
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
matti70
tag
válasz Scytale #4667 üzenetére
Szia, én visszaálltam, mert érezhetően jobban melegedett a telefon. De Global-ból 10.3.4 volt az előző, töltheted pl. [innen], a Recovery változat kell, ez .zip fájl lesz.
A telefonon lehet bárhol a fájl, bemégy a Rendszerfrissítésbe, megpöcögteted párszor a nagy 11-es képet, hogy megjelenjenek a plusz menüpontok a jobb felső sarokban. Ezután Frissítőcsomag kiválasztása menü, és volt egy pipálható opció, hogy legyen-e adattörlés, én bepipáltam, de esetleg olvass utána.
-
CorsairS
csendes tag
Hali
A miui11-es frissítésről van valami új hír megjelenése óta? A hét közepén a telom még megtalálta OTA frissítésként, de akkor roamingos mobilnettel nem akartam letölteni, ma pedig már csak a 10.3.9-et látja legfrissebbnek, és a miui.com -on is csak 10.3.9-et látok, de azt is csak EEA alatt, globálhoz semmi nincs fent.
Ötlet, hogy miért nem láthatja a legfrissebbet? -
MCPD
csendes tag
A AOD funkcióval kapcsolatba lenne kérdésem. Ezt a funkciót átgondolta már valaki felhasználói aggyal? Van a kezemen óra, nem akarom a képernyőre tenni feleslegesen. Nem akarok rá töltöttséget sem, meg dátumot kiegészítő szöveggel sem. Szeretném, ha csak akkor kapcsolna be a kijelző, ha értesítés jön. Akkor viszont legyen bekapcsolva addig a kijelző, amíg meg nem nézem vagy fel nem oldom a telefont. MIUI 11-től már tiszta Edge notification, csak ha éppen az értesítés megérkezésekor nem ülök a telefon előtt, akkor sosem látom. Ha meg ott ülök mellette, akkor nem kell az értesítés.
Megoldható ez valahogy? Van rá nem akksi-gyilkos alkalmazás? Root esetén van olyan mod, amivel ez meg van oldva, vagy az én gondolkodásom logikátlan? -
-
vince
őstag
Hogy miért használok xiaomi.eu romot?
• 3-utas reboot menu
• napkelte/napnyugta időpontja az időjárás appban
• hívásnaplóból történő újrahívás előtt megerősítést kérhetek
• duplakoppos képernyőzárás
• tárcsázó T9 támogatás (ez már működik az eea verzióban is, de valami gondom volt vele ott is)
• gsm ábécé kapcsoló az sms appban
• kikapcsolható a törlés hangja
• kikapcsolható a néma módból történő visszatérés hangja
...és ami még nem jut eszembeVéleményem szerint kissé(?) túl lett tolva ez a téma. Aki stabilt használ, kérem, hogy ne nézze hülyének azt, aki fejlesztői verziót és fordítva, mi se szóljuk le azt, aki marad a stabil vonalon! Van választási lehetőség, mindenki megtalálhatja a számítását, örüljünk ennek egymás szapulása helyett...
Igen, volt, van és lesz is hiba a fejlesztői verzióban, de ahogy a hozzászólásokat látom, ez sajnos igaz a stabilra is. Az eddig felmerült hibák közül egyiket sem éltem meg tragédiaként (talán Redmi 4X-en volt egy olyan heti verzió, aminek a telepítése után visszatettem az egy héttel korábbit, mert valami olyan hibája volt, ami zavart), de el tudom fogadni, ha másnak egy-egy ilyen hiba kizárja a fejlesztői verzió használatát."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
sxxorp
őstag
• 3-utas reboot menu -> ez (recovery) lehet életmentő, ahogy az első, pár embernek elbaltázott frissítés is megmutatta, nekem semmi gond nem volt, de többnyire a további modding miatt fontos, egyelőre nem érint
• napkelte/napnyugta időpontja az időjárás appban - nekem marginális
• hívásnaplóból történő újrahívás előtt megerősítést kérhetek - nekem marginális
• duplakoppos képernyőzárás - Lockscreen-en már megy, Home screen-en: Nova launcher
• tárcsázó T9 támogatás (ez már működik az eea verzióban is, de valami gondom volt vele ott is): ez megy, de nem használom, nem tudom, hogy van-e hibája
• gsm ábécé kapcsoló az sms appban: ebben megegyeztünk. Enyhíti, hogy már alig írok SMS-t, és kicsit lassabb, de balra dőlő ékezetekkel, rövid dupla ékezetekkel megmarad a nagyobb limit
• kikapcsolható a törlés hangja: nekem marginális
• kikapcsolható a néma módból történő visszatérés hangja: nekem marginális
Nem kell a garancia miatti fenntartás sem: egyszerűen egyelőre nem éri meg NEKEM az átállás ennyiért, de te használd egészséggel. Lehet, hogy kicsit idősebb lesz a teló, gyengül a support, vacak lesz az Android10-es Global, és találkozunk -
pane
tag
Sziasztok.
Leírná nekem valaki hogyan működik ez az értesítés animáció (ritmus, pulzus , csillagfény....).
Mert nekem qvra nem működik semmire. -
ronin79
addikt
És még lehetne folytatni Neked milyen az aod az utolsó frissítésben? Nem világít túl erősen? Ha alacsonyra állítom a fényerőt majd kijelző kikapcs pár másodperc után felvillan és majdnem max fényerőn vilagított. Lecseréltem egy másik verzióra az appot, ezzel már megint spórolós
(#4695) rvgy75
Pedig jól emlékszel h villog, csak miui 11 óta öntudatra ébredt és csak ha kedve van hozzá -
B.Ross
kezdő
Azt hiszem elkapkodtam az örömködést, felébredt a miui szelleme és rájött, hogy valami nincs rendben. Visszakaptam több, mit 1%/ óra készenléti merülést (10%/9 óra), bónuszként használat közben, mint balta a vízben. Két órája vettem használatba 75%-kal, most 42 %. (csak fórumok olvasása). Az android rendszer 50 % felett veszi ki a részét a fogyasztásból, a CPU-Z és az Antutu szerint a magok max órajelen pörögnek folyamatosan. A Notify buddy továbbra sem dolgozik, a miui-fy app szintén (a profi verzió megvásárolva). Ötlet? Gyári állapot visszaállítása segíthet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest