- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digojr
csendes tag
A Miframe nek kb.semmi értelme sincs.
Még kiadása előtt kaptunk tesztelni ajándékba egyett.
Műanyag az egész, és eléggé eláll a kijelző mentén.
És pont a telefon lényegét csúfítja el, a gyönyörű fém széleket.
(bunkó kinézete lesz a keretnek)Ja és az ára is irreális.
Ki lehetett próbálni a Miband mellett ezt is a MIUI Magyarország találkozón.
[ Szerkesztve ]
info@miuiszerviz.hu
-
MODERÁTOR
Nekem a gyári flip tok van hozzá, de az meg azért nem jó, mert ragasztva kell felrakni, én meg utálok tokban hordni telefont, csak a meló miatt kell nekem is. Ezért most rendeltem egy ilyet. Elvileg becsukva is lehet használni a telefont vele, így nem kell aggódnom, hogy összekoszolom, vagy valami, munka után meg leveszem, és kész.
Meg épp várok két hátlapot(matt fekete és arany) is. Bár azt még nem tudom, cserélgetni hogyan fogom..
Aztán majd karácsony környékére tervezek egy MiBand, MiFrame, Dragontrail fólia, Piston füles, ha lesz addigra akkor bambusz vagy szövet vagy egyéb hátlap csomagot rendelni ajándékként magamnak
(#138) Digojr:
Tudomásom szerint a MiFrame fém kellene legyen..
Itt: Xiaomi MI4 WCDMA 16GB Smartphone With Mi Frame protective aluminium bumper frame.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Még nem használom, pár napja rendeltem free postával, szóval még idő, míg ideér. Valóban, nem a legjobb, viszont olyan helyen dolgozom, ahol a kezem gyakorta tud olyan állapotba kerülni, amivel nem szívesen fogdosnám a telefonom, se egy 5-6k-s bőrtokot, szóval ha valóban használható becsukva is, ezt pont nekem találták ki, mert körbefogja az egész telefont. Ha nem kell, meg úgy is az az első, hogy veszem le
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
anderledani
őstag
Hogy hogy nem vámolták el? Én Pandawill-ről készülöm rendelni mert ott van vámbiztosítás a termék árának 5%-áért.
szkorhetz
Honnnan az információ? Ez a WCDMA/FDD verzió? Mert hallottam olyat is hogy először a CDMA/TD verzió jön ki, október 28.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
MODERÁTOR
Jahm, van hozzá egy arany színű is. Selymes tapintású matt festésű. Remélem tartós is lesz, nem kopik szét 2 nap alatt.
Ezt a tokot én is néztem, de szerintem túl nagy. Aztán majd megmondod, ha megkaptad
A vicces flip tok alatt azt érted, amit úgy kell ráragasztani? Az a gyári tok nekem bejön, az a baja csak, hogy ragasztós..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Biztonság->Tiltólista->Beállítások(a fogaskerék ikon jobb fent), és itt a tiltólista mód nem tudom neked min van, de ha belemész, akkor utána a 4 mód végén a kis nyilacska kattintható. Ott az aktív mód(amit beállítottál) végén katt a nyilacskára, és akkor ott tudod állítani, hogy az ismeretlen hívások, vagy ismeretlen üzenetek tiltódjanak-e.
(#254) Q:
Igen, valóban jól. Első telefonom, amivel lazán végighúzok egy napot, és nem kell spórolgatni vele. De mint látszik, akár 2 napot is elmegy, pedig a kijelzőidőből látszik, nem csak a zsebemben volt.
Igen, ez a v6. Érdemes-e? Ezt nehéz megmondani. Jó, de v5-höz funkcionalitás tekintetében egyelőre elmarad.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Milestone2
nagyúr
Nekem is ilyen tok van, nagyon jól véd, de batár tőle a készülék (igaz nem Mi4, hanem Note az meg amúgy is nagy).
Számomra egy nem túl jó, túl sokszor érek hozzá a bekapcsoló gombhoz, úgy hogy az nem is célom.
Az a gomb lehet túl nagy.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
TomPack
őstag
Igen, ezt kifelejtettem! Nekem is melegszik, és csak a gyàri töltőjével produkàlja. A munkahelyen vettem észre, hogy alig vànszorog bele delej, ha a kollegàk szanaszét hagyott töltőjeire dugdosom. Itthon meg csak ràdugom a lemerült telefont, futok két kört a lakàsban, ràpislantok és màr félig fel van töltve, de szétégeti a kezem a fémkeret, olyan forró!
-
-
Mr.C
őstag
válasz floratm #5339 üzenetére
Wipe volt? Mert nem mindegy
Mennyi ideje vársz már? Nekem is sokáig tartott. Ha ngyon nem akarsz várni, nyomd 15 mp-ig a bekapcsológombot és újraindul.És igen.... van aki megveszi ezt a ... khm... "xart"
Mellékesen megjegyzem ilyen magas intelligenciára utaló hsz-szel inkább gondolok user error-ra mintsem tényleges problémárasudo rm -rf /*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest