- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
mi4i szerintetek mennyire jó választás?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Fejvadi
nagyúr
válasz enginev3.0 #2004 üzenetére
Nekem tetszett.
-
enginev3.0
félisten
válasz Fejvadi #2005 üzenetére
Igazából a hardver szerintem elég, nem szoktam játszani, csak angry birds, doodle jump, meg 8 ball pool és ilyen pancser játékokkal
Nekem az akksi idő számít, én szeretem ha 4 óra fölött van a kijelzőidő
2GB rammal eddig nem volt gondom egyik telefonnál se, m7, 1+1
Kameráját nem tudom sajnos milyen, attól félek kicsit, mert szeretek telefonnal fényképezniKülső nagyon tetszik
-
batabe
senior tag
válasz enginev3.0 #2006 üzenetére
Akkor a mi4 et ajánlanám, abban van automata fokuszkovetes, ami nálunk izgága gyerek fenykepezesenel nem hátrány.
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
enginev3.0
félisten
Na én azt mondjuk pont nem szoktam Vagy is, általában álló, fix dolgokat fotózok, vagy természet, vagy kutya
4i-t könnyebb lenne beszerezni, viszont nem tudom hogy jobban tetszik-e mint a sima 4, bár jó hogy még egyiket sem láttam élőben
[ Szerkesztve ]
-
Latitude
aktív tag
válasz Fejvadi #2003 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ. Azt hiszem egyelőre maradok a gyári recovery-nél. Remélem a rom telepítés után a full wipe leírtja a malware-t. Fejvadi igazad volt ez a telefon egy kis ékszer. Köszönöm mégegyszer a telefon beszélgetéseket.
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
Fejvadi
nagyúr
válasz enginev3.0 #2008 üzenetére
Ha már választani kellene az Mi4 és Mi4i között, ahogy azt meg is tettem, akkor az Mi4.
(#2009) Latitude
[ Szerkesztve ]
-
Latitude
aktív tag
válasz enginev3.0 #2012 üzenetére
Nem ismerem a Mi4i-t de az biztos, hogy a Mi4 az összeszerelése és a fém keret miatt ad egy prémium minőség érzést. Nekem nem jön be a műanyag hátlapos Mi4i design (éppen ezért soha sem gondolkodtam azon hogy melyiket válasszam a kettő közül). Egyébként ugyan ezért nem jön be a Mi4c sem annak ellenére, hogy brutálisan jó a specifikációja (mind ezt úgy hogy ez még mindíg nem a "zászlóshajó" telefonjuk).
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
ZolkoW
őstag
a kamera nemhiszem h jobb lenne a 4i-ben, a modul tudtommal egyezik.
bármikor a sima 4-est választanám, az szép, míg az újak inkább csak célszerűek..Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
apró érdekesség: 90-95%-ban működik a fliptokos feloldás az AOSP ROMon, a maradék pár százalékban gondolom eleve elmozdult előtte kicsit a fedél, és nagyon érzékeny rá a hardver, ilyenkor ugye ha félre is van csúszva, visszazár a kijelző, majd hiába nyitom fel, már nem volt a helyén eleve. ezt csak a szoft védelmében, mert amúgy lehet, hogy csak nem tökéletes
De pár napja leromlott az arány mondjuk 50%-ra... gondolkodtam, mit telepíthettem, és rájöttem: munkatársam az iránytűjét akarta összehasonlítani vele, így felraktam 3 iránytű programot is, és ezek gondolom lefoglalták a mágnesesség-érzékelőt. leszedtem mind, és újra a régi.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Kobe
veterán
Mitol fugg mikor kinalja fel a rendszer ota frissiteskent ?
Nekem a 9.17 fejlesztoi ota nem talal semmi ujat
Illetve van vhol egy pontos leiras, ha netrol lekapom h lehet felrakni, lepesrol lepesre ?
Nalam bunszar az akksi, kene mielobb valami fix, mostmar overnight kilott taskokkal rendszeresen 30% ot fogyaszt...
-
heidricha
őstag
A hall szenzor kell a fedélhez, a compass nem ugyanaz. Mágnesességel összefügg persze mindkettő, de elvileg nem ugyanaz a hw - szerintem nem kellene interferálniuk.
Amúgy ezt a hall / flip-tok dolgot nem teljesen értem, a proximity megteszi kb ugyanezt, minden telefonban van, és nagyon stabilan működik nekem időtlen idők óta.
-
Fejvadi
nagyúr
Kézbe fogva, azonnal az Mi4 nyer. Ez felső az középkategória.
-
havri1
félisten
válasz heidricha #2020 üzenetére
Fóliát is egyszerű felrakni, pont úgy érdemes, mint az üveget. Letisztított felületre, csak odamérni, és elengedni, ráejteni. Szépen magától kimegy a bubi nagyrésze, és óvatosan a hozzá adott lapkával ki kell tolni a fólia alól a maradékot.
Célszerű fürdőszobában, párás levegőnél csinálni, ne kavarogjon a por. Fújni, hirtelen mozfulatot nem szabad csinálni, mert tele lesz porral a kijelző pillanatok alatthavri
-
heidricha
őstag
Nekem fóliánal más a tapasztalatom, és a ráejtést sem tartom életszerűnek az eddigi tapasztalatok alapján. Leginkább azon a végén szoktam kezdeni, ahol a lyukak vannak, hogy könnyebb legyen célozni. Ilyenkor még a fedőfóliát sem szedem le, csak ha a pozíció rendben van. Utána lefelé fokozatosan engedem rá folyamatosan tolva valami kártyaféleséggel.
Ettől elhiszem, hogy Neked ez bejött, de nekem nem. A szösz kiszedhető utólag is, a célzás (nekem) a nehezebb és fontosabb rész.
-
havri1
félisten
GPS használhatatlan 5.9.24 MIUIHU alatt nálam is.
Csak műholdas beállítás mellett szoktam használni (ezen nem szándékozom változtatni), negyed óra mire pozíciót talál, és pár perc múlva el is dobja.havri
-
cimp
senior tag
Akkor nekem a MIUIHU hogy frissít magától kb. egy hónapja ha nincs OTA?
GPS-el nekem már elég régóta ez a helyzet. Viszont két hete a launcher animáció is szaggat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Sikerült beszereznem egy Mi 4i-t! Azt szeretném kérdezni hogy van külön topikja, vagy itt is meg lehet beszélni a dolgokat? Igazából a kérdéseim MIUI-val lenne kapcsolatos, a többit vágom
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #2027 üzenetére
Nincs külön topik, ez is majdnem halott sajnos.
MIUI topik talán itt pörgősebb.
[ Szerkesztve ]
havri
-
mgTerminator
veterán
Nekem az is jó ha te tudsz válaszolni pár kérdésre amúgy észrevettem hogy nem pörög. Egyelőre arra a problémára keresem a megoldást hogy ha írnak messengeren akkor bekapcsolja a kijelzőt, és a kép helyett is a messenger logo van, lehet ezeken valahol állítani?
A mi band-em nagyon szépen jelzett a notify programmal, de mióta megvettem (újra) azóta 1x nem jelez... ötlet? -
heidricha
őstag
válasz heidricha #1978 üzenetére
Hehe!
Megjött a fólia. Jó masszív, ugyanis üveg!
Utólag már nem bánom, viszont tárolni nem látom értelmét, ha valaki szeretné, és pl. itt van Csongrád megyében, 1500-ért várakozási idő- és postaköltség-mentesen megkaphatja.
Nagyon pöpec csomagolása is van, alkoholos törlő, tapadós matricák. Lyukak: proximity, hangszóró, kamera.
-
enginev3.0
félisten
Beszerezhetetlen ez a telefon
-
enginev3.0
félisten
Korábban linkelt 2GB ramos verziót miért nem ajánljátok ?
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #2029 üzenetére
Passz
Enginev3.0: mert elég kevés a 2gb ram sajnos MIUI mellett. Igaz ha nem játszik az ember.. Még elég is lehet
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #2034 üzenetére
Én konkrétan azért vettem a Mi4-et,mert imádom a MIUI-t, és elegem volt a sok portolt, használhatatlan MIUI-ból.
Ezen (hála a Magyar csapatnak!!) tökéletes, csak azok a hibák (apró) vannak, amik a gyáriban is. Megvan az a pár heti kiadás, ami atombiztos, ezekkel bármikor "elindulok a világ végére" is bátran.havri
-
Tomi_Ohl
veterán
Asphalt 8-hoz bőven elég, GTA San Andreashoz bőven elég, NFS No Limits-hez bőven elég... Nem fogod elhinni, de nem is a játékok viszik a legtöbb RAMot, hanem a refocus a kamerában. Az nálam kilövi még a launcher-t is
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
enginev3.0
félisten
Egyébként gyári m7-em volt, 2gb ramos, sense-szel, ott nem volt gondom
-
havri1
félisten
válasz Tomi_Ohl #2036 üzenetére
Mondjuk nekem még soha nem lőtt ki semmit, de jelenleg 1.4gb elérhető, tegnap volt wipe all. Ha abból indulok ki, hogy alapvetően szűz, és ebből még lejönne 1gb, háát..
Asszony Redmi2 pro 2GB - os, 472mb szabad, belakva, alap programokkal. Végülis.. Elvileg eléghavri
-
MODERÁTOR
Tegnap belefutottam egy hibába.. Hívtak, felvettem és süket volt a beszédhangszóró. Utána próbáltam én hívni, akkor is. Restart oldotta meg.
Ilyennel még sosem találkoztam, de remélem nem akar rendszeres vendég lenni..
Everybody lies.
-
_Hodor_
tag
Üdv, azok az akciós 3G-s verziós MI4-ek amiket a webshopok kínálnak azok refurbished telefonok? (vagy azt kell jelölniük hivatalosan?)
CSak mert gondolom most már a 4G variánst gyártják már csak, viszont a "maradék" vagy javított" 3G-s verziókat jó áron adják egy-két helyen. -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy kis segítséget tőletek?
Írtam ebbe a topikba és ugyan ezt nem szerettem volna ide is leírni.Olyan kérdésem lenne, hogy mi4-t innen érdemes-e megrendelni? (sima 3g elég lenne) esetleg más helyről ahonnan kb 70eFt körül kilehetne hozni mindennel együtt?
Képek készítésében jobb-e a mi4 ?
Mi4 felé jobban hajlik a fém keret és kinézete miatt.
Valami hátránya lesz annak, ha nem a 4g-s változatot választaná?
(kevesebb támogatás, gyengébb hardver?? vagy bármi más??)Maga a rendszer nekem is nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest