- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege21
aktív tag
-
ZolkoW
őstag
a szöveg is említi a fizikai home gombot, szóval a képek nemhiszem,hogy nagyon mérvadóak. én olyasmi dizájnt tippelek, mint a Note 3 esetében is, nekem túlságosan kerek sarkokkal és élekkel, de hiába, muszáj mindenkinek az almákat majmolni
persze ne legyen igazamBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
válasz Fejvadi #2903 üzenetére
ha már ROM: a windóz után volt MIPCsuite-tel fastboot rom felrakás, úgy, hogy hagytam, ő töltse le, amit akar (stabilat választottam, emellett még a fejlesztőit lehetett volna, semmi más lehetőség nem volt, úgy emlékszem). ezt felrakta, de ez a globál lehetett, mindenféle google cucc nélkül, és csak angol meg kínai volt benne. Ezután inkább visszatettem a Miflash-sel az általam már korábban használt romot, de szerintem annak multinak kell lennie, pedig korábban mintha mást mondtatok volna. ebben van egy csomó nyelv, de magyar nincs, még magyar lokáció sincs, van viszont helyből egy rakás google app, még fészbúk is.
Na mindegy, csak érdekesnek találtam.
7.0.5.0(KXDMICI), KTU84PBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Ma lettem egy Mi4c boldog tulajdonosa és máris megakadtam.Az alábbi verzióval vettem majd valami ~550MB frissítés is lefutott:
Android: 5.1.1 LMY47V
MIUI: MIUI7 by xiaomi.eu 5.12.17 FejlesztőiEz jó, naprakész?
Illetve a gyári iránytűt hogy tudom kalibrálni?
Az asztalra letéve a második képernyőn látszik, hogy nem az a vízszintes amit mutat.
Illetve a kamera használatnál a vízszintes is egy masszív 20-30fokos balra dőlést gondol vízszintesnek.Köszönöm
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
Fejvadi
nagyúr
Igen a Multiban van egy csomó nyelv, Magyar is. Persze van Multiból Stabil és Fejlesztői is. Van pár MIUI.
Amit alul írsz az stabil ROM, én a fejlesztőiket szoktam felrakni.Nem vagyunk M94c-sek nem mindenre tudunk válaszolni, mert vannak eltérések, de....
"MIUI: MIUI7 by xiaomi.eu 5.12.17"
Ez azt jelenti, hogy MIUI7 van fent ami a legójabb alap.
5.12.17 = 2015.12.17 az EU az a MULTI és az év, hónap, nap mutatja, hogy fejlesztői.
Minden pénteken jön ki az új ROM, ha nem marad ki valamiért. Szóval a december 17-ei ROM az friss[ Szerkesztve ]
-
francielly
újonc
Sziasztok, tudnátok nekem segíteni ?
Ma érkezett meg a Xiaomi Mi4 telefonom...de máris egy kis problémába ütköztem.
A galériát még meg tudom nyitni, azonban ha képet szeretnék nézni rajta, akkor már nem teszi és ezt írja ki :
Unfortunately the gallery has stopped. Már rengeteg fórumot átnéztem, egy kicsit bele is fáradtam, mert ahol azt gondoltam, hogy meg van a megoldás kiderült, hogy mégsem. Rebootoltam, wipe-oltam, recovery-t is csináltam, töröltem mindent belőle...de egyik sem volt megfelelő, még mindig nem működik a galéria...
(MIUI verzio: MIUI 77. /Stable
77.00.55.00(KXDCNCI)
Model (MI 4W)Köszönöm előre is válaszotokat,
Franciska
-
petrson
senior tag
válasz francielly #2911 üzenetére
Szia, először is gratula a telefonhoz.
TWRP recovery van fent, vagy a sima MiRecovery?
Tudom ajánlani az egyik szeptemberi MIUIHU buildet, 5.9.17-es, a miuiandroid magyar oldalán a letöltés/MI4/archív romok közt megtalálod. Ezzel biztos nem lesz gondod, de ha akarod felteszed a legfrissebbet, ott már előfordultak hibák.
Ha TWRP-vel teszed fel a romot, akokr wipe cache/dalvik ajánlott előtte/utána. MiRecovery-nél update.zip-re kell nevezni a romot és a főkönyvtárba téve tudod flash-elni.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
ZolkoW
őstag
válasz francielly #2911 üzenetére
ez ilyen nemlétező webshopos verziószám, szerintem mindenképp cseréld le valami "igazi" MIUI verzióra.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
heidricha
őstag
Igaz, nem MIUI...
Az Ivan féle 6.0 5.12.18 verziójában egész jó a kamera (Mi4LTE) és összességében is rendesen viselkedik. Gapps nem mindegy, opengapps mintha fent sem lett volna, benzo féle nekem bevállt. Egyelőre mindenestül hibamentes, de még nagyon friss az élmény.
-
cimp
senior tag
Ezen sírok hónapok óta!! És ha felteszem a gps test -et, az pik pakk talál holdat, ha navit használok azon meg nincs gps jel! Ha tesztből átváltok navira, akkor pár percig tartja a poziciót, aztán elveszti. Olyan mintha gps szolgáltatást a navik nem tartanák bekapcsolva, csak a tesztek. GPS Test meg gps fix. de ha azok háttérbe kerülnek akkor nincs gps service.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
Régebben (fél éve és az előtt) a legjobb GPS volt ami eddig nekem telefonban előfordult. Nem zavarták a szűk utcák sem. Én nem tudom mi van, de mióta MIUI7 -rákerült, azóta nekem egy sipka fos az egész!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
heidricha
őstag
válasz heidricha #2918 üzenetére
Update. GPS tökéletes. Beáll és tartja, ugyanúgy, mint a MIUI alatt. A szokásos otthoni teszt ablakban nincs jel, de szabadban, autóban tökéletes. BT is tesztelve, szerintem jobb, mint a MIUI 7. Ez ui. időnként leszakadt a fülemtől fél méterre a tartóban, miközben a céges iPhone a csomagtartóból rendületlenül kapcsolódva maradt.
-
hege21
aktív tag
[OFFICIAL] CyanogenMod 13.0 - Mi4 [cancro] feltette már valaki?
-
heidricha
őstag
Egyelőre örülök az AOSP-nek Végre látom a status-on, hogy mennyi az idő.
Amúgy érdekel, ha az Ivan forrásaira épül, nem lesz rosszabb, mint amaz. A Lolis változat több sebből vérzett, ez a jelenlegi AOSP most sokkal sokkal jobb a CM12.1-nél - és LTE verzió is teljesen benne van, a kamera is rendben, az alap hálózat is LTE.
-
hakydakillah
senior tag
Kellemes ünnepet minden Xiaomi Tulajnak
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Itt is megosztom:
egyre több embert érdekelt a működő aosp ivan rom, és elég sok már róla az infó. Az ember hajlamos ekkora informáciáradat lévén felületes döntést hozni, így nekik csináltam egy blogbejegyzést a legfrissebb (12.18) státuszról összefoglalva, linkekkel, mindennel együtt
Egészségetekre!sudo rm -rf /*
-
Fejvadi
nagyúr
Békés Boldog Ünnepeket Mindenkinek !!
-
MODERÁTOR
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Kicsit le vagyok maradva. CM ROM-hoz mindenképp kell a CM recovery, vagy simán cwm-el is fel tudom rakni nem?
Everybody lies.
-
petrson
senior tag
válasz Barthezz2 #2936 üzenetére
Te is inkább MIUI párti vagy, ha jól emlékszem. Miért nem teszel fel egy korábbi buildet, amivel még semmi probléma nem volt? Én az 5.9.17-re esküszöm, és ahogy haladnak a frissítésekkel szerintem még sokáig marad is...
Más: Mindig az alap témát használtam, kicsit gagyinak tűntek azok, amiket kipróbáltam néha. Most viszont feltettem a Snow fairy-t, elvileg ez az új heti build-ekben már alapból benne van. Ütős, tetszik az animált zárképernyő, meg a feloldás is kva jó.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
MODERÁTOR
válasz petrson #2937 üzenetére
Igen, az, csak kíváncsiságból fel akartam rakni második rendszernek. Nem jött össze. De aztán feltettem, megnéztem, ment is vissza a MIUI.
Az a baj, nagyon rég romolgattam utoljára, és totál lemaradtam, hogy milyen recovery, melyik rom, hogy a kettő együtt.. Nem is szenvedtem tovább
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
cimp
senior tag
válasz Barthezz2 #2938 üzenetére
cm 13-at próbáltad? Mi volt vele a baj? Mivel lehet feltenni? Nekem se cwm-el, se twrp-vel nem akar felmenni.
-
petrson
senior tag
-
ZolkoW
őstag
A hetes óta talán először használtam ma navit, de nem volt vele (most sem) semmi gond. Nem lehet ez valami olyasmi (mármint hogy némelyeknél nem jó),mint a Sony Ionnál, hogy át kellett írogatni valami build file-t a helyszerver címének megváltozása miatt? Arra gondolok,hogy talán különbözik azért a hardver akkor is,ha nem tudjuk, ott van pl.a kétgigás változat, és lehet hogy be van égetve valami paraméter,ami a gondot okozza.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
MODERÁTOR
Igen, a 13-at. Igazából, nem tudom, semmi, csak nem jön be, meg idegesített, hogy nem tudtam cwm-el factory resetet csinálni, aztán kellett hozzá miflash, azzal meg vissza tettem a MIUI-t, és maradtam ott. De most MiPhone-al csináltam egy biztonsági mentést, lehet majd visszarakom tesztelni. De MIUI alatt úgy megszoktam ezt a appdrawer nélküli létet, hogy idegesít, hogy van
CWM-el tettem fel. TDB-vel nekem se indult el, de ha kikapcsoltam a cwm-et, úgy igen. Lehet amúgy is ment volna, csak nem vártam eleget, vagy lehet szimplán egy ki-bekapcs után már indult volna.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #2945 üzenetére
TWRP-vel próbáld feltenni, CWM-mel már az sem biztos, hogy felmegy mondjuk a Gapps.
TDB felejtős, nem csak nálad vannak vele problémák. Alternatíva a multirom, de az nem mindegyik Mi4-en működik (és sajnos teljesen random, hogy melyiken megy, melyiken nem).
Ha nem kell app drawer, az legyen a legnagyobb gond, egy launchercsere megoldjaBékés, boldog ünnepeket mindenkinek!
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #2946 üzenetére
Tudsz adni linket egy normális TWRP-re, ami jó Mi4-re?
Igen, az oké, de nem szeretném teleszórni mindennel, ha már stock(vagyhát cm rom), akkor az legyen stock.
MIUI-on sincs fent semmi, csak ami tényleg kell.Neked is Kellemes Ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Mr.C
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.