- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
válasz Fejvadi #1401 üzenetére
Szia!
Köszönök a gyors segítséget, de közben rájöttem mi volt a bibi. Az előző tulaj az egy idióta franc sem tudja milyen ROM-ot rakott rá
Este sikerült legyalulnom és rárakni a legfrissebb hivatalos stabil rom-ot
Azóta flottul működik minden rajta hála istennek , illetve még annyi lenne, hogy tudtok olyan programot mondani ami esetleg megtudja mondani hányszor volt töltve az akksi? -
havri1
félisten
Értesítési sávból el lehet tüntetni pl az adatforgalom jelzőt, illetve a csatlakozott bt headsetet?
havri
-
-
ZolkoW
őstag
elég béna hiba, de mindkét szilikon tokom feltúrja még az üvegfólia szélét is, így most van edzett üveg elöl, ehhez ragaszkodnék is, de kellene valami egyéb védelem, ami megfér az üveggel.
Már letettem róla, hogy olyat találjak, ami "engedi kibontakozni a telefon szépségét", mert ez még egy teljesen áttetsző tokban sem teljesül maradéktalanul, hát egye-b*ssza, mindegy, csak működjön. Eddig Nillkin tokjaim voltak (az előlapi üveg is az), a frosted széria - az vajon jó lehet?A nillkin 9H+-os üveghez tartozott két kis matrica a kamera védelmére, itt kicsit csalódtam, se egy rajz nem volt, hogy egyáltalán ezeknek melyik fele ragad, hogy fejtsem le a hordozóról, hogy ne szúrjam el, másrészt ez már bezzeg nem üveg, mint reméltem, csak fólia, nem is tapad túl erősem, ki is döbtam mindkettőt...
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
petrson
senior tag
Nekem tök jól tapad a kameravédő lencse, már vagy 2 hónapja fent van.
Én is próbálkoztam egy két tokkal, de végül egy filléres megoldásnál maradtam, ez a legvékonyabb. Élesben meg szerencsére nem vizsgázott, de párszor ejtettem le puhább padlóra, semmi baja nem esett a telefonnak.
http://m.ebay.co.uk/itm/0-3MM-Ultra-Thin-Matte-Scratch-proof-PP-Back-Cover-Case-Skin-For-XiaoMi-4-Mi4-M4-/191419946229?nav=SEARCHiPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
ZolkoW
őstag
válasz petrson #1416 üzenetére
kösz a tippet, ennek a kép alapján láthatóan kisebb a pereme. Fejvadi, a tied akkor érdekel csak, ha ilyen ultrapici pereme van ! kipróbáltam, hogy szétfaragtam az egyiket, nyilván csúnya lett, de ha ilyenre gyártják, és van tartása az oldalainak, akkor tényleg jó lehet. azt hittem, az üveggel már nem lesz gond, és egész jól is sikerült felraknom..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
hege21
aktív tag
CM11 & CM12 tapasztalatok?
Stabil jól működő érdekelne... -
Fejvadi
nagyúr
válasz Barthezz2 #1418 üzenetére
Nagyon meg vagyok elégedve maga a készülékkel, a MIUI-val egyre kevésbé, de még nem adom fel, mert szeretem. Gondoltam veszek egy MiNote-t, csak most derült ki, hogy nincs rá Magyar nyelv, mert amíg nem ad valaki ajándékba egy ilyen tesztkészüléket addig nem akarják. Minden más nyelv van benne. Készülék hiányában is lehetne Magyarítani pedig. A xiaomishop.hu telefonban van Magyar, csak épp 71 ezerrel kerül többe.
-
havri1
félisten
MIUI.hu fórumán nem reagált senki, megkérdezem itt is, hátha valakinek van tapasztalat.
Mi4 16gb WCDMA verzió
MIUIHU 5.7.18 fejlesztői változatKamera, fényképezés.
Halvány fényben, a vaku kikapcsolva:Halvány fényben, ha a vakut automatikuson hagyom (vagy folyamatos be), fókuszál, világít a led teljes fényerővel, majd elalszik. Exponálok, halványan felvillan. A végeredmény:
Halvány fényben, a ledet világítás opcióra teszem:
Tehát a vaku nem jól időzít. Fókuszáláshoz rendesen világít, de exponálásnál csak nagyon gyengén villan, és nem sikerül a kép.
Mi lehet a baj?havri
-
Tomi_Ohl
veterán
CM11 nem a legjobb, mert még nem a hivatalos forrásokból készítették, úgyhogy több hiba lehet benne.
CM12.1 és társai már jók, de ott is lehet probléma, például hogy néha csak akkor csatlakoznak a hálózatra, ha előtte repülőgépes módban újraindítod. Omni ROM-ban nincs ez a hiba, az talán a legstabilabb, de már nagyon közel vagyunk a hivatalos CM támogatáshoz is, az szintén hibátlan lesz.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
havri1
félisten
De nagy a csend, ez általános?
Nem tudom működésre bírni a Haxsync-emet a MIUI-n.
Akármit csinálok, nem szinkronizálja le a megszokott névjegyeket.
Aki nem ismerné, ezzel a programmal, a telefonba lévő nevekhez lehet a facebookról képeket csatolni, automatikusan.
Na hát ez nem működik..valakinek tapasztalat?havri
-
havri1
félisten
válasz migabi24 #1432 üzenetére
Nos, én most váltottam Note 2-ről.
Előtte S2, S3 is volt, szóval ez az első nem Samsungom, hosszú idő óta.
Álom, komolyan.
Kijelzőtől féltem, azért a SAmoledet könnyű megszokni, de nagyon alaptalan volt. Nagyon jó minőségű kijelző van a Mi4-ben. erős napfényben is kiválóan látható, a fényérzékelője nagyon jól reagál, nekem nagy előrelépés volt.
Sebesség kifogástalan, multitasking tökéletes, gyors, a MIUIHU-s rendszerben egyedül a kamerában találtam hibát, és most ez a Haxsynces hiba, de ez lehet nem is a rendszer miatt, csak rég használtam, és user error..
Külsőre meggyőző, a fém keret masszív érzést ad, vékonyabb, mint a Note2, nekem jobban belefér a kezembe.Műanyagok nem recsegnek, ropognak, patent minden.
IR távirányítóval a lakásban majdnem mindent fel tudtam tanítani (tv, légkondi) amiket napi rendszerességgel használok. Igaz, csak a fő funkciók, de működnek.
MiBand-em is van, képernyő feloldás új ezzel a készülékkel, Note2-n nem ment. Ezzel kapcsolatban annyit vettem észre, hogy néha, ha kiesik a hatótávból a telefon, újra visszatérve nem kapcsolódik össze, mert feloldásnál kéri a jelszót. (Elvileg a MiBand ha a közelben van, észleli, így nem kér pint)
Aksi jól bírja, 4-5 óra kijelzőidőt bele tudok tenni. Decemberi amúgy a készülék, tehát több, mint fél éves.
Antutu 44k, majdnem Note 4 eredmény..
Egy nagy hibája van: Értesítési led, szart sem ér
Az biztos, ha nem lesz vele gond, innentől maradok a márkánál. Meggyőzött.[ Szerkesztve ]
havri
-
migabi24
nagyúr
-
havri1
félisten
válasz migabi24 #1435 üzenetére
Telefonálás minősége jó, nem vettem észre különbséget a Note 2 -vel szemben. Ott is meg voltam elégedve.
Ami jó, hogy ez a készülék sokkal gyorsabban reagál mindenre, nincs semmi laggolás, ami azért N2-nél előfordult.
Külső hanszoró sztem tisztább, jobban értehtő, mint a N2. Mikrofon jobb, sokkal jobban értenek engem, mint korábban (kihangosítva).
GPS Bp-n még nem volt tesztelve, külváros, autópálya stb tökéletes, pillanatok alatt megtalálta a jelet. Waze-t használok. Elején szívtam, mert nem engedélyeztem a biztonságnál az app számára a helymeghatározást.(#1434) hege21: Köszi, ezzel aztán elölrébb vagyok Tartom magam továbbra is ahhoz, hogy szar (fehér készüléken), mert eddigi fehér készülékeimen tökéletesen látható volt a ledes jelzés.
[ Szerkesztve ]
havri
-
rasky
senior tag
válasz migabi24 #1437 üzenetére
Nekem Meizu M1 note vs MI4 összehasonlítási alapom van.
Amiben rosszabb a MI4 (számomra):
- kijelző - az M1 note kijelzője sokkal tisztább, homogénebb, szebb színeket produkál
- rendszer folyamatos működése - Flyme OS sokkal simább (ios szintű), MIUI meg meg akad...
- pattintható hátlap - hát ez valami undorító...legalább lett volna csavaros, ha már az akku nem kivehető, semmi értelme...
- akku kicsit gyengébb, M1 jobban bírja, de ez nem számottevő, bőven jó
- ára...(55 vs 90)Amiben jobb:
- mérete, anyaghasználat (ha a hátlapot nem nézzük) - sokkal jobban kézre áll, jó kézbe venni
- hangszóró jobb hangokat produkál, mint a Meizu M1 note
- melegedés - külföldi fórumokon panaszkodnak rá, hát szerintem bőven tűrhető, M1 jobban melegszik
- LED - feketénél látható, bár a mérete lehetett volna nagyobb, meizunál csak egy szín van, itt több is -
davidligeti
csendes tag
Sziasztok,
Mit gondoltok, ha el akarnám adni a 16 GB-os Mi4-em, lenne rá igény?
Azért kérdezem ezt, mert a hirdetős oldalakon nem igazán látok nagy kínálatot.Üdv,
Dávid--
-
havri1
félisten
válasz davidligeti #1441 üzenetére
4 napja vettem innen apróról. Igaz, nem friss hírdetés volt.
[ Szerkesztve ]
havri
-
ZolkoW
őstag
a gps-től féltem, de eddig hibátlanul teljesít. igaz, nem betondzsungelben használom, hanem túrázáshoz (mtb). városban kétszer navigáltam vele, gmapsszel, nem volt baj, inkább a.program lehetne szofisztikáltabb bár user error is lehet,nem igazán szoktam erre használni, van másik gps-em. lag nem vészes, de azért előfordul. viszont a multitaszk faján megy, ha így bő 2 hét után is ezt venném, az már valami
rezgője lehetne erősebb, azt nem mindig veszem észre.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
havri1
félisten
41 fok ebben a melegben, nem gáz az aksinak?
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest