- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
Éjszakára, ha repülő vagy csendes módba kapcsolom akkor is megeszik kb 10%-t az aksiból.
(wifi és minden egyéb kommunikáció kikapcsolva) Néztem wakelock detectorral is és semmi feltűnőt nem találtam benne. Ki szoktam lőni az összes alkalmazást is estére.
Ez is normális még? -
ZolkoW
őstag
Húú, tanulhatom újra a MIUIt
Nem úgy volt, hogy a globál ROM-ok tartalmaznak magyart, csak kicsit hiányosan?
Na ebben még magyar régiót sem találtam, nem csak nyelvet.Még el sem kezdtem belakni, csak ezzel a Pocket Lockkal küzdök, Ivánon jó volt, de itt fura: a kezemmel letakarva mindig zár, de ha rácsukom a tokot, akkor nem. kinyitva felold.
ez valami beállítás kérdése?
a MIUI saját zsebmódja ki van kapcsolva, meg a smart cover mód is. Ivánon ugye ezeket nem lehetett kapcsolgatni, valószínűleg defaulton be volt kapcsolva, a smart cover legalábbis.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
64-es verziót honnan lenne érdemes venni? Kb. mindenhol a 16-ost dobta ki nekem. Vagy a mi4c jobb vetel lenne, leszámítva, hogy műanyag?
-
-
heidricha
őstag
válasz motoflug #2456 üzenetére
Ízlés dolga. A fém keret nagyon szép, és tartós is, de szerintem nem túl praktikus. Csúszik...
Ha két-három hetet várok, szinte biztos, hogy a 4c-t vettem volna, akkoriban jelentették be ugyanis. Azért nem bántam meg, bár örülnék, ha az "egyéb ROM"-ok jobb állapotban lennének. Nincs sok, és komoly bajom a MIUI-val, de nem szeretem, ha nincs reális alternatíva.
-
heidricha
őstag
válasz Zoleee89 #2459 üzenetére
Hogyan lehetne hang a lassított videóhoz? Van olyan gép, ahol van?
Szerintem pl. egészen jó a képek és a videók minősége is. Telefonhoz képest természetesen. És ugyanennyire természetesen ez ízlés dolga - telefonon nézve nagyon jók, nagyobb monitoron valóban elég összemosottak. Csupa 720p-t csináltam eddig, de majd próbálkozom a többi felbontással is.
Az effekteket ritkán tartom értelmesnek, de pl. a tükrözött képeken betegre kacagtuk magunkat valamelyik napon a gyerekekkel, már megérte ilyen telefont venni!
[ Szerkesztve ]
-
End-ru
aktív tag
Tudnátok olyan romot ajánlani, amiben a messenger chat fejek rendesen működnek? Köszi
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
jarlax
tag
Ma megnéztem újra a fogyasztási infót, és a cellakészenlétre 83%-ot írt, minden más 4% alatt volt (programoknál is), és megint 50-55%-ot merült 0 használat alat. Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
-
ZolkoW
őstag
... keverem már a dolgokat ... ezt a pocket lockot kéne megoldani 100%-osra, megpróbálom a másik linkelt appot.
az AOSP-vel mi a gond, mint 'alternatívával'? igazi hiányosságáról nem tudok.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-
ZolkoW
őstag
há-há
tudjátok, mi volt az (úgy tűnik..) ?
fekete tokom van, és az ennyire elnyeli az infrát szóval beleragasztottam egy pici világos matricát a tok belső felére, innentől tesztelem.
(szerviz menüben próbálgattam, és ott szépen látszott, hogy működik, a fekete tokkal viszont csak akkor, ha kicsit távolabb van a fedél, mondjuk ilyenkor nem is párhuzamos..)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
kotovics
tag
Nekem most miui 7 5.10.15 magyar fejlesztői soft van fent, és nagyon stabilan működik. Felajánlja, hogy frissítés van 5.10.22. Valaki telepítette? Ugyanolyan stabil mint a 10.15? Minden működik rendesen?
-
petrson
senior tag
Nem hallottam rosszat róla, de talán várj egy kicsit, hétvégén lesz már stabil MIUIHU.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
havri1
félisten
Engem is elért a rossz hang minőség.
Majdnem minden hívásnal szólnak, rosszul hallanak..havri
-
kotovics
tag
Hidd el hogy ez a voda hibája, nekem a lumai 830-al is ugyanez volt a jelenség, tehát nem a készüléked hibája szerintem. Csak akkor szűnik meg a hiba, ha visszakapcsoltam a luma 830-al 2G módba. Hát nem röhej ez a 70-es szolgáltató?
A pontos hibajelenség: Amint a kapcsolat létrejön, kb. 3-5 másodpercig téged nem hallanak a túloldalon tisztán, hanem csak valami torz bugyogást. Ami kb. 5 sec után fokozatosan megszűnik, kitisztul.
Itt a városunkban mindenki aki vodás (minden telefon típussal) ezzel küzd. Már egy csomószor reklamáltunk, de semmit nem csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest