- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek a mi4c megjelenésével fog még lejebb menni a mi4 (3G/16G) ára? Én egy ilyenre gyúrok most... Nekem jó lenne a WCDMA verziójú is. Az most olyan 220-240 dodó (+ÁFA) körül mozog. Igazából olyan október vége körül tudnám beszerezni, de nem akarom, hogy fölmenjen az ára (az akkor már közelgő karácsonyi bevásárlások miatt).
Üdv: LAtitude
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
Latitude
aktív tag
Még egy kérdés. Van olyan aki ppsspp-t használ evvel a telefonnal? Mennyire fut a telefonon simán? Elég neki ez a vas? Akinek van tapasztalata kérem, hogy ossza meg. Köszönöm előre is.
-
Latitude
aktív tag
válasz Fejvadi #2003 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ. Azt hiszem egyelőre maradok a gyári recovery-nél. Remélem a rom telepítés után a full wipe leírtja a malware-t. Fejvadi igazad volt ez a telefon egy kis ékszer. Köszönöm mégegyszer a telefon beszélgetéseket.
-
Latitude
aktív tag
válasz enginev3.0 #2012 üzenetére
Nem ismerem a Mi4i-t de az biztos, hogy a Mi4 az összeszerelése és a fém keret miatt ad egy prémium minőség érzést. Nekem nem jön be a műanyag hátlapos Mi4i design (éppen ezért soha sem gondolkodtam azon hogy melyiket válasszam a kettő közül). Egyébként ugyan ezért nem jön be a Mi4c sem annak ellenére, hogy brutálisan jó a specifikációja (mind ezt úgy hogy ez még mindíg nem a "zászlóshajó" telefonjuk).
-
Latitude
aktív tag
válasz Zoleee89 #2048 üzenetére
Én is onnan vettem az enyémet. 3G nekem elég nincs szükségem 4G-re. Az oldalon jelzett árra rájött 10 dodo szállítási 5dodo biztosítási díj. 8 nap volt a szállítás. A telefon eredeti, új (nem refurbished). Viszont malware gyanus ezért én azonnal új miuit tettem fel komplett gyalulás után.
-
Latitude
aktív tag
válasz Zoleee89 #2064 üzenetére
Mi4c-t nem láttam... A garit nem tudom hogy intézik, szerintem Kínába kell vissza küldeni (uh. Isten mentsen tőle, hogy baj legyen dehát az embernek tudnia kell hogy mit vállal ha ilyen helyről vásárol). Fólia és tok nem járt hozzá csak egy EU konektor adapter. Amúgy xiaomi matrica nem volt rajta ezért aggódtam hogy nem eredeti. De több módon is ellenőriztem és ok a telefon. A recoveryt fogom még cserélni mert abba is tudnak spywaret telepíteni... Amúgy minden ok a telefonnal.
-
Latitude
aktív tag
válasz enginev3.0 #2061 üzenetére
Kb. 3 hete vettem. 219+10+5 Dodo volt, tréfát és adót külön nem kellett fizetni. Angliából érkezett (Hollandián keresztül), DPD futár hozta, nem volt otthon senki úgy hogy letette a verandán lévő asztalra és már ott se volt (no comment).
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
MIUIHU 5.9.24. fejleszői vann fent. Tegnap reggel töltöttem 100%-ra, kevés telefonálás (max 1 óra), kevés netezés wifin (max 30 perc) és most 31%-on áll. Ez nem annyira akumlátor barát... Van esetleg valami javaslat, hogy mit állítsak be a telefonon, hogy hosszabb készenléti időt elérjek?
Kösz előre is aválaszokat.
-
Latitude
aktív tag
válasz Zoleee89 #2248 üzenetére
A fastboot romot nagy nehezen sikerült nekem leszedni de utána hibát írt ki és nem települt. Ez után tettem fel a twrp-t. A probléma az hogy ketté particionálták a telefon adthordozóját. Ez fastbot telepítővel helyre állítható, de ehhez fejlesztői eszközök kellenek. Fel kell tenned egy android stúdiót és egy rakás adb drivert. De vigyázz mert hamar haza lehet vágni a telefont. Én ezért döntöttem úgy hogy jó lesz a twrp és utána a pakolom fel a miui-t. A probléma Megoldódott, és szerintem a twrp sokkal jobb Recovery mint a gyári. Szerintem nem éri meg a kínlódást a gyári Recovery.
-
Latitude
aktív tag
válasz Fejvadi #2363 üzenetére
Egy eredeti MiKeyt-t használok a legfrisebb MiKey appal (3.0.1 magyar). Sokan panaszkodnak rá, hogy semmire nem jó... Én úgy állítottam be, hogy egyes és a dupla gombnyomás is a be/ki kapcsolja a telefont. Azt nem mondom hogy 100%-os, de az esetek 80%-ban elsőre/második nyomkodásra működik (MIUIHU 5.9.24 ROM van fenn).
-
Latitude
aktív tag
A stabil miui 7 globalt gyűri valaki, érdemes felrakni?
-
Latitude
aktív tag
válasz Fejvadi #2615 üzenetére
Gyors utánna néztem a dolognak az angol MIUI oldalon. Stabil verzió nem root-olt. CWM alatt SuperUS telepíthető kisebb nagyobb sikerekkel. Jelenleg a Nativ Root verziót keresgélem Mi4-re. Nekem szükségem lenne root jogosultságra, mert van egy app aminek a működéséhez az kell. Lehet, hogy marad a MIUIHU fejlesztői...
Ez hogy műkodik a MIUI-nál? Ha elkészül a stabil verzió akkor abból készül a következő fejlesztői ROM?
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok, örömmel jelentem, hogy Megérkezett a családba a második mi4 is, feleségem miután meglátta az én telefonomat beleszeretett, így kiszurkoltunk neki is egyet. Lenne egy kérdésem, kérem hogy azok válaszoljanak akik TWRP-t használnak. Tiszta telepítést szeretnék csinálni, ilyenkor a wipe->advanced menübe miket kell kiválasztani?
-
Latitude
aktív tag
válasz Tomi_Ohl #2666 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
A system-el vigyázni kell, most már van saját tapasztalatom! Ugyan is hatására a a system (gondolom cache) file-ok törlődnek. A telepítés és wipe után a telefon újraindításkor megkérdezte, hogy biztosan újra akarom-e indítani, mert nincs OS telepítve. Le vert a víz, főleg azért, mert előtte (wipe előtt) telepítettem ROM-ot. Úgyhogy vissza mentem az install menüpontba, és újra le akartam futtatni az update.zip filet. Ekkor valami olyasmit írt ki, hogy sérült a zip file ezért nem tudja telepíteni. Természetesen újra felmásoltam a telefon memóriájára a telepítő filet, de az eredmény hasonló lett. Mivel semmivel sem jutottam eredményre, ezért újra indítottam a telefont, és valóban nem volt rajta OS. Kikapcsolás után (TWRP alatt), vissza mentem a TWR menüjébe és ismételten megpróbáltam feltelepíteni az update.zip-et. Szerencsére ekkor már engedte,így megoldódott az összes problémám. Szóval, ha valaki tiszta telepítést akar akkor óvatosan a wipe advanced menüvel, mert a system bejelölésével kicsit megkavarodnak a dolgok. Szerintem elegendő bejelölni a cache, dalvik cache, data pontokat illetve ha valaki a belső memória tartalmát is törölni szeretné, mert mondjuk eladja a telefonját, akkor OS telepítése után internal storage-t is bejelölheti (így eltünnek a telefon memóriájára másolt adatok, pl.: fotók, zenék, filmek stb).
A fent leírt kálvária pedig csak azért zajlott le mert a telefonomon lévő MIUIHU7 5.9.27-et tiszta telepítéssel akartam 5.11.5-re frissíteni. Végül is ez sikerült, az tuti hogy ez most patyolattiszta telepítéssel ment föl
-
Latitude
aktív tag
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
5.11.19 fejlesztői van fenn tiszta telepítéssel. Tapasztalt már valaki olyat, hogy a nem fogadott hívások nem jelennek meg a képernyő záron? Vagy ez normális? Úgy emlékszem, hogy korábban megjelent az értesítés...
Üdv
-
Latitude
aktív tag
Lszi adjatok tippet, a beépített naptár nem akar szinkronizálni a google naptárammal mióta az 5.11.19 miuihu van fent (előtte nem volt gond). Nézegettem a beállításokat de elvileg minden be van neki állítva.
-
Latitude
aktív tag
Jól emlékszem hogy a Miuihu stable a China stable-ből a Multi stable a Globál Stable verziókból ered? Illetve még egy kérdés Mr. C vagy Fejvadihoz: a Supersu Twrp alól ment fel? Illetve melyik supersu-t érdemes Multi alá feltenni?
Köszönöm a válaszokat.
-
Latitude
aktív tag
Szerintem ne tedd fel a 7.5-öt, külsőre (talán) szebb, de a 8-as sokkal megbízhatóbb. Volt mindegyikkel tapasztalatom. Nekem most Multi 8 van fent a play fc-zik de ezen kívül minden ok. Az fc-t is valószínűleg egy app okozza. A fordítás pedig az egyik legpontosabb és a legszabatosabb amit eddig mobilon láttam. Le a kalappal a fordító csapat előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs