Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztenn

    tag

    válasz gonorrea #4761 üzenetére

    az a rossz, hogy senkinek nincs még sok tapasztalata gps téren. én még mindig azon vagyok, hogy ami nekünk van, az még közel sem a jó gps fogalma, csak az elfogadhatóé. hevizms (bocs az u-ért :Y ) én is tudnék hasonló képet megosztani mint amit te belinkeltél, vagy amit te gonorrea. ezzel nincs is baj. a baj ott kezdődik amikor (konkrétan megesett velem) megyek a südenstraßen kelet felé és telo azt hiszi nyugatnak megyek, vagy lefordulok a hirschstraße-n és azt mutatja a telo hogy a vincentiusra kanyarodok. ezek a bosszantóak.

    -HajTömeg- írta:

    Nekem is elég nehezen lövi be,hogy hol vagyok. Kezdetben kilométerekkel arrébb helyez. Aztán ha megtalál,akkor onnantól kezdve már stimmel a dolog.

    lehetséges nálam is ez van, hosszú úton még nem voltam vele, csak 2x 20-30 percet szaladgáltunk a városban. haver telója rendben volt, a gps-e ugyanazt mutatta. a hongmi meg állandóan késésben volt. nem nagy ez a késés, tényleg csak 10-20 méter talán vagy vegyük 2-4 mp-nek. de ez bőven elég lehet egy rossz leforduláshoz ha nem nézel a telódra hogy is áll a helyzet.

    más lehet nettel nézve, úgy még nem próbáltam úton. gyorsabban talál jelet (alapból gps bekapcsolás után van hogy 2 percet kell várnom a jelre most nem rég lementem emiatt, épp 1 perc volt hogy kapcsolódjon) de arra nem tudok mit mondani hogy muzsikál útközben. lehet jobb lesz, majd ez is ki lesz próbálva.

    egyébként az hihető hogy jobb mint más mtk-s procis telefon. ez az első kínai telóm, és eddig nagyon tetszik a gps-től független. remélem erre is lesz majd egyszer valami okosság.

    más: témaletöltés hibával kapcsolatban, akinek van, az valószínű később ezen a linken tájékozódhat. nálam se megy most a témák letöltése, de ezen kívül mást még nem találtam ehhez.

Új hozzászólás Aktív témák