- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Hatalmas játék! Ha Xbox One tulaj lennék, biztos élnék a lehetőséggel. Remélem egyszer kapunk folytatást is.
-
Blaise
veterán
Nagyon jó, este ha hazaértem ki is próbálom, az egyik legjobb 360-as játék volt
-
nagyúr
Tetszik ez a játék.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
satz18
őstag
Jó játék volt, de PS3-on katasztrofálisan ment. Nem tom mennyi volt a felbontás, de bőven 720p alatt, a frame rate viszont ritkán volt 20 felett. Csak remélni tudom, hogy XO-on jobban fut.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
félisten
Jó úton jár a Micro ezekkel a dolgokkal. Havi játékkínálat is szépen alakul, köszönhetően a plusz 2 db 360 játéknak. Így a 4 játék közül egy szinte mindig betalál. Ebben a hónapban a gears of war 2 lesz Ezt meg be kell szereznem valahonnan, mert előző genen kimaradt sajnos.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
lmno
őstag
Erre várok már mióta. Mondjuk pont lemezesen van meg, de akkor remélhetőleg nemsokára futni fog. Remélem a frémmel nem lesznek gondok.
-
LÁZ
addikt
360on megvolt 1.5x, adta nagyon, de pécérelegyenmá
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
negyven2
veterán
PS3-on 640p volt és ahogy hallottam eléggé ramatyul futott még így is. Xbox360-on 720p volt és aránylag stabilan tartotta a 30 fps-t. Persze itt is előfordult hogy bezuhant de ezt legtöbbször csak a havas hegyekbe és a mellette lévő zuhatagos folyónál csinálta.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Alice90
aktív tag
Ez érdekes mivel a hivatalos xbox one honlapján nincs a listába hogy ez játszható xbox one-n
http://www.xbox.com/hu-HU/xbox-one/backward-compatibility
Van aki már kiprobálta xbox onen? mükődik?
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
shiftac
aktív tag
Úgy játszanék vele PC-n...
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Neoteric
addikt
Videoból idézve:
"This method no longer works. Apparently Microsoft has fixed it. If you can't wait for the official release and you managed to download the entire game on Xbox One, you can still play the story mode if you set your console offline."
Vagyis már nem működik, észrevette MS is a bakit. Ha viszont már letöltötted, akkor offline továbbra is el tudod indítani a story modeot.
PSN: ne0teric_sAN
-
gianni85
veterán
és nem mertem megvenni előző leárazásban. Na mind1, úgyis tele vagyok játékkal, és ezt már 1490/1500 G-re játszottam
-
Assimilator
őstag
Kivancsi lennek most a karogokra akik szapultak az otletet, mondvan ugy sem lesz belole semmi, nem fog bovulni a lista stb. Ahhoz kepest eleg szepen bovul, jo cimekkel, plusz a goldosok is igen jol jarnak alkalmankent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Vírusirtó topic
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest