- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz rottbali #354 üzenetére
Sztem elkapkodták kicsit azt a 3G listát elsőre, de majd bepótolják normálisan azt is.
chriss23: Nehogy onnan jöjjenek ide Látom kméti vagy, esetleg megnézhetném nálad az xpadot?
szerk: Saját érdekedben ne kezdj új hsz-t 5 percen belül, pláne ha csak szmájlikat raksz be, kicsapnak a modik aztán leshetsz.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
chriss23
tag
Hali! Gondoltam csinálok egy fórum neki. Nem nagy szám, de sok helyen olvastam szeretnének az emberek!
Valahogy összehozhatunk egy találkozót!
Csütörtök délután mondjuk bent leszünk a párommal a városba, mert megyünk a városházára.chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
tjb007
nagyúr
Ma nagy meglepetés ért, a tegnap vígan és tökéletesen futó Samurai II: Vengeance ma már nem indult el (fc), amikor elindult akkor meg a menüben kaptam a hibaüzenetet.
Aki nem ismerné a Cut the Rope nevű játékot az próbálja ki, nagyon jól le lehet vele szórakozni és csak egy "csésze kávé árába" kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes problémám van:
A melós gépemen Win7 alatt megy a storage mód, az otthonin, szintén Win7 alatt semmi nem látszik a tabletből.
Van valakinek valami ötlete?
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
fifika62
csendes tag
válasz kelzsoca #361 üzenetére
Támogatom, ne forgácsoljuk szét magunkat, ráadásul nem találni külföldi fórumot se róla... (vagy csak vak vagyok...) Egy kütyű értékét nagyban megdobja hogy milyen közösség szerveződik köré, a gyártók és a forgalmazók ebből profitálhatnak is, így aztán mindenki jól jár. Annak idején a win-es telefonok semmit sem értek volna ha nincsenek azok a jó kis főzött romok.....
[ Szerkesztve ]
-
Messer22
senior tag
HI
az app-okról másolatot csak root-olt gépen lehet készíteni?
Nincs véletlenül valakinek egy facebook app-ja elfekvőben?Messer
-
Sick Boy
őstag
Sziasztok!
Az a lövöldözős játék micsoda az utolsó oldalon, mi a neve?
Előre is köszi!Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
tjb007
nagyúr
-
rottbali
csendes tag
Normális tokot talált már hozzá valaki?
-
Zolesz007
őstag
Szerintetek a concorde 7020-as billentyűzetes tokját (esetleg egy kis barkácsolással) alkalmassá lehet tenni XPAD 70-hez is?
Fold 5
-
tjb007
nagyúr
válasz Zolesz007 #384 üzenetére
Nem lehet, még brakácsolással sem (azzal annyi értelme lenne mint egy rendes USB -s billentyűzetnek).
Kell nézni hasonló tokot, ezerféle mérteben léteznek, én szemény szerint a 8" -os változatok közt néznék szét, azokat egy kis barkács után kompatibilissé lehetne tenni (persze csak ha olyan kiaalkítású). -
chriss23
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Tegnap megjött az USB adapter és tökéletesen működik! Még az ' terrás külső 3.5" vinyót is akadás mentesen viszi, sőt még a full HD-s filmeket is gyönyörűen kezeli róla. Viszont a gondom az, hogy a 4-es USB elosztót, ha rádugom ad neki áramot, mert világít a piros LED, de amiket az elosztóba dugok azokat már nem látja még, ha csak egyet is dugok bele. Külön mindent szépen kezel (bill, egér, külső vinyó)!
Valaki tudna ebben segíteni, hogy mivel lehetne rábírni a tabit, hogy lássa az elosztóra dugott dolgokat?Előre is kössz!
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
rottbali
csendes tag
válasz chriss23 #387 üzenetére
Nekem van egy ilyen: http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14789 elosztóm ez külső tápos, ezzel egy 320 gb-s 2.5"-os vinyót akartam csatlakoztatni. Ezzel nekem sem működött viszont. Eszembe jutott, hogy van nekem egy tesco-s usb hub-om is azzal viszont szépen muzsikált, egeret és billentyűt csatlakoztattam egyszerre.
-
chriss23
tag
Én is a Tesco-ban vettem egy USB 2.0-ás HUB-ot és a gépről kapja az áramot. Akkor elhet ki fogok próbálni egy külső áramforrású HUB-ot.
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
sharp000
csendes tag
Sziaztok én is mindjárt xpad tulajdonos leszek ha lennétek olyan szivesek leírnátok, hogy miket kell frissíteni és hogyan mint pl: a marketet honnan mitkell telepíteni esetleg törölni stb előre is köszi a válaszokat
-
foxi69
tag
-
ravebp
senior tag
skacok. kéne kis segytség.
Nekem a youtubon bejelentkezbe(mármint a progiban) ha meg akarok nyitni vmi kedvenc videót Fczik
Megnézné, más is?
Volt már reinstall, meg ilyenekRave
-
ravebp
senior tag
kifutottam az időből...
Még egy kérdés.mapset hogy lehet frissíteni?Rave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest