Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- reMarkable - paper tablet
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Én meg nem tuningolok, megúsztam a problémát.
-
Dr. Akula
félisten
válasz kolopele #155 üzenetére
1080 SLI-vel azért a GTA5 is megy 4K full grafikán, a maximális 60 fps-en (DP 1.2 többet nem bír), az meg a sima 2080 szintje. A 2080Ti-nek nem hiszem hogy gondja akadna. Persze lehet hogy az újabb játékok már többet igényelnek mint a GTA5, bár régebben az 1080Ti idején többen azt mondták hogy sokminden megy már azzal is 4K-ban, a GTA5 pont a kivétel.
Még csak most kezdtek kijönni az 1. fecskék a DP 1.4-es monitorokból, millás áron, na ott már lesz értelme a GSyncnek, oda már lehet hogy a 2080Ti SLI is kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Nem kell Intelt venni, ennyi. Hál istennek akkor játszák el az áremelgetős mókát, amikor már az AMD felért melléjük. Előb linkelt valaki 9900K-t, valami 210k-s áron. Hát annyiból már nem ilyen kommersz 8 magost, hanem 12-16 magos HEDT procit veszek AMD-ből, ami 2 helyett 4 csatornás, 16 helyett 64 PCIE sávos. Szerintem valami AMD ügynök ül az Intelnél és ezzel segít a haverjainak belülről.
-
Dr. Akula
félisten
válasz andy19770128 #185 üzenetére
A CrossFire-támogatással érkező eszköz egy kevéssel rosszabb játékélményt nyújtana, mint az NVIDIA játékra tervezett GeForce GTX 1080 Ti kártyája, ami jelentősen olcsóbb is. Ettől függetlenül többnyire elég lehet, kb. az 1080 SLI szintje, van ahol hozza a 60 fps-t, van ahol nem. Bencsmárk.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz andy19770128 #187 üzenetére
Az valami használt ár lehet, és nem mai darab kártyára. Újonnan a Titannal van egy kategóriában, árban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest