Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szóval annyira nem lett nagy előny a dologból
-
Clorf
tag
Igazi Innováció, az Intel erre is képes!
Nem ismernek lehetetlent."The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"
-
Tikakukac
titán
Megnyugodhat az Intel is, másfél évtized után megint AMD-s konfigom lesz. Ezt a sz@rpasszírozást amit művelnek évek óta nem bírja a gyomrom.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
TeeJay
félisten
továbbra sem értem miért nem lehet így legyártani a procit hogy pont a mag körül lenne kihagyva a kupak
és akkor mindenki azt kenne rá ami jól esik lesarkazni meg nem lehetne
értelem szerűen körben a védőkeret 0,xx mm-el magasabb lenne hogy a hűtő ne tudja szét nyomni a magot és legyen közte hely pasztának vagy folyékon fémnek
CLU és társai fém pasztával meg röhögve lehetne hűteni a dolgokatitt is 0,09mm-el magasabb a védőkeret így eléggé védve van a mag
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nagyúr
Mondjuk a csiszolgatás nem is árt a 8-ik generációs prociknak, mert gyárilag olyan púposak, hogy nagyon macerás a folyékony fém alkalmazása a notebook-oknál:
Gyanítom, hogy az asztali nagytesóknál is hasonló a helyzet...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
TeeJay
félisten
nekem is van 2 PC mindkettőben magam delideltem a 4790K-t
de ha akkor lett volna ilyen keret vagy tudtam volna róla akkor már nem a kupakot rakom vissza hanem egy ilyet és akkor a CLU-val közvetlenül érintkezne az Alpenföhn hűtőm
ugye a legtöbbünk ha delidelt CLU-val vagy bármi más fémmel utána raktuk rá vissza a pasztát sőt sokan még a kupakot is vissza ragasztották így ez a keret amit linkeltem még nem felkapott annyira
pedig logikus lennnerégi AMD-nél is 4 pamacs volt azt könnyű volt lesarkazni de ha lenne a procin kupak viszont a mag körül ki lenne vágva akkor gond megoldva és lehet pasztázni vagy folyékon fémezni is
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kalmani
tag
Hosszú évek fejlesztése kellett ahhoz, hogy a forrasztás ellenére se legyen jó a hőátadás.
Intel felfogás szerint a K-s CPU-k órajelét szabadon állíthatjuk. LEFELE. -
arn
félisten
Kapni sem nagyon lehet, de az is 700 eur. Igy mar nem is duplaja...
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
hemaka
nagyúr
A 8700k-tol szarabb nem lesz, szoval varos.
Mondjuk bios frissitesem meg nincs hozza, lul.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Dr. Romano
veterán
" Visszatért a forrasztáshoz az Intel! Kár volt?"
Miért volt kár? A korábban használt fogkrémnél gondolom azért sokkal jobb. Jó lett volna látni hogy mekkora hátrányt jelentett volna a procinál az olcsó gyári paszta.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
arn
félisten
válasz Dr. Romano #15 üzenetére
Throttingolt volna... plane ezzel a 200 wattos tdpvel
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
nagyúr
Hardware Unbox közelítő tesztje szerint, kb 10 fokot hoz a forrasztás. Tuning nélkül.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Tikakukac
titán
Ez az a klasszikus le is lövethette volna viccre hasonlít.
Már a külön K procik sem voltak semmik, de, hogy bzdmeg még ezeket is nyitogatni kelljen, mint valami hülye kagylót... szánalom a köbön és az a négyzeten.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
kovászos
tag
Biztosan kipróbálták pasztával is, csak azt már az ő pofájuk se bírta volna el...
-
Remus389
veterán
Az Intel hibát hibára halmoz.
Kiváncsi leszek hány % részesedést ér el az AMD 2019 őszére, szerintem meglesz a 40%, ha így folytatja az Intel
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
pelikán01
csendes tag
Felvehetnék a kapcsolatot bacsis mesterrel hátha lenne valami klafa lekvárja a forrasztás helyett.
-
Dr. Akula
félisten
Én meg nem tuningolok, megúsztam a problémát.
-
t72killer
titán
Epic fail 9.0 ... Esetleg az i9 procikat küldhetnék kupak nélkül, lesarkazásvédővel...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
exedoc
senior tag
Lassan tényleg az lesz a legegyszerűbb.
-
Milka 78
nagyúr
Beszarás nektek semmi sem jó...a paszta van akkor fogkrém ha forrasztják akkor idézem "kár volt"
Igazi Magyar mentalitás,füstszűrős vagy nem füstszűrős... -
addikt
Ez a "magyar" mentalitás amit most te kreáltál. Ez az okoskodó "én nem vagyok olyan hülye magyar mint a többi" okoskodás. Egy nemzetre szűkíteni egy totálisan nem ahhoz kapcsolódó témának a véleményezését. A magyart használni egy lekicsinylő jelzőként... Na ez a tipikus nem magyar, hanem idétlen, gyökér gondolkodás. Tele is van vele sajnos az élet.
És hogy ON is legyek válaszolva: nem azért szär mert nekünk semmi sem jó. Nem azért akartunk forrasztást, mert az menőbb. Azért akartunk forrasztást mert azzal jobb hőfokok érhetőek el. Amit itt most feketén-fehéren megcáfoltak, hisz el van baxva. Nem azért mert a forrasztás rosszabb. Hanem mert EL VAN BAXVA by Intel.
Ha esetleg ez nem ment volna magadtól...
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Chp
őstag
Hogy engem ez mennyire nem érdekel már ennyi tökölés után, ezer bocsánat.
-
Dr. Romano
veterán
Damn tudtam én hogy Der8auer is magyar, de annyira tudtam....
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
s.bala31
őstag
válasz Tikakukac #39 üzenetére
Az AMD CPU-i forrasztottak, 12nm-sek, űberkirály minden, de akkor miért nem mennek 4,2-4,3 Ghz-nél többet? A sz*r pasztával, forrasztás nélkül 14nm-en azintel meg 4,7 Ghz körül elteker. Egy átlag felhasználónak valószínű jobb ez a kevésbé minőségi forrasztás is, mint a korábbi megoldás. De ez benne van a cikkben is..
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Mi a tök van? Mi köze van itt annak, hogy mi mennyit megy?
Olvastad miről szól a cikk? Write only mode van? Szorít a cipő? Időjárás esetleg?
Egy átlag felhasználónak valószínű jobb ez a kevésbé minőségi forrasztás is, mint a korábbi megoldás. De ez benne van a cikkben is..
És ezek a procik átlagfelhasználóknak készülnek, átlagárakon, átlagos felhasználásra. Ha te szívesen fizetsz egy rakat pénzt a kontár munkáért, csináld. Én nem szoktam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest