Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz access_denied #1550 üzenetére

    Nagyon nem érted a Harmony működését. A Device az eszközök felviteléhez szükséges és természetesen önállóan is használható, az Activity meg a jól megszokott cselekvésekhez készült, nincs belöle olyan sok, hogy ne legyen megoldhatatlan. Amúgy hozzátenném, hogy ha a tv-met a Device alól kapcsolom be és utána Mozi Activity-re váltok akkor bizony nem kapcsolja ki hanem átvált, nem tudom, hogy a Harmony vagy a TV "okossága", de ez nálam működik, sőt az erősítőnél is, viszont a két lejátszónál nem, azok ki/bekapcsolnak.
    Nálam minden eszközhőz tartozó, általam használt cselekvést felvettem az Activity-k közé, 12 éve tökéletesen működik és semmi pénzért nem adnám másik távért.
    Activity/Device azért nem működik párhuzamosan, mert van aki külön szeretné kapcsolgatni (pl te :) ) viszont az Activity a memorában tárolódik és azt használja fel a következő cselekménynél.
    Szerintem nem kavar be a Device, csak akkor használom ha valamelyik eszközt tényleg önállóan szeretném használni, pl. másolás, ellenőrzés, frissítés, stb.

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák