- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz expendables #7094 üzenetére
Böngészéskor nálam is melegszik, meg másnál is olvastam. Egyelőre próbálom sorban a böngészőket, hogy melyikkel mit csinál. El tudom képzelni, hogy a böngészők még nincsenek LP-ra optimalizálva. Az Opera nem is megy. Érdekes módon a játékok nem melegítik jobban, legalább is amiket próbáltam.
Ami a töltést illetin álam olyan mint eddig illetve talán kicsit gyorsabb is. A 7 óra nagyon nem normális ha az egy gyári USB-s töltő. Próbáltad másik töltővel?[ Szerkesztve ]
valami
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz expendables #7097 üzenetére
A 5 óra folyamatosan bekapcsolt kijelzőt és 5 óra böngészést is jelent?
valami
-
Quasi_modo
nagyúr
-
zbecks
tag
válasz expendables #7094 üzenetére
Milyen az a 630-as?Nem 690 akart az lenni?
-
zbecks
tag
válasz expendables #7107 üzenetére
Már azt hittem van 630-as is Egyébként az a 128 gb-os kártya lehet hogy egy kicsit nagy lesz bele.Tudom hogy elvileg addig lehet bővíteni de én akkorát nem raknék bele.Próbáld meg anélkül használni szerintem megoldódik a probléma.
-
zbecks
tag
válasz expendables #7109 üzenetére
Mert közben azt is kezeli a teló és az brutálisan nagy.Nem is hallottam hogy másnak ekkora lenne benne.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
LouiS22
veterán
válasz expendables #7116 üzenetére
Mondjuk akkor eléggé valószínű, hogy a kártyával van a gond, nem? Józan paraszti ész
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz expendables #7116 üzenetére
Na ez érdekes. Nekem is van benne kártya, és melegszik netezéskor. Meglepő lenne, ha a kártya okozná a melegedést netezés közben.
Mondjuk nekem ezen kívül nincs bajom a LP-pal. Csak ez a netezős dolog érdekes.[ Szerkesztve ]
valami
-
LouiS22
veterán
válasz expendables #7127 üzenetére
És mi pörgeti a médiakiszolgálót ilyen veszettül?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz expendables #7127 üzenetére
Igen nálad lehet köze a melegedéshez a kártyának. Nálam más van. Netezéskor jobban melegszik mint az átlag (wifin mintha nem melegedne), viszont az akku merülése semmivel sem gyorsabb mint régen. Az sem kizárt, hogy a netezés már régebben is melegítette, csak épp a levegő volt körülötte hűvösebb meg nem ültem ki vele a napra...
A GPS például nem melegíti eget verően.más: üvegtörés ügyben: nálam se repedés, se törés, se karc. Én azt a tábort erősítem.
valami
-
FhRossi
tag
válasz expendables #7182 üzenetére
Flashtool-al töltöttem le, RU .726 romot keresd! Megéri!
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Mazda topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- BMW topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest