- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
|AP|
veterán
Pár napja jeleztem, hogy rendelnék a dbrand.com-ról hátlap fóliát. Páran jelentkeztek, hogy beszállnának a rendelésbe:
-Jerusalem
-bzs73
-Valinas-Eddig tehát négyen lennénk. Ha érdekel még valakit akkor írjon privátot és a részleteket ott megbeszéljük.
ITT lehet látni, hogy milyen fóliák vannak.
10$ darabja, és 5$ a normál postaköltség (a normál posta követés nélküli, sima postát jelent, tapasztalatok szerint 7-14 nap. Van követhető, gyorsabb opció is, de az 28$ és más telefonok topikjait olvasgatva a normállal sem volt gond eddig, nem hiszem hogy megérne ekkora felárat).
Nem tudom erre jön-e még valamilyen plusz költség, ha valakinek van tapasztalata megírhatná.
Elméletileg májusban van egy 10%-os kuponkód, szóval ennyi még le is jönne.Pár kép, hogy mire lehet számítani:
-
veterán
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Nos, a "gondjaim" nagyját úgy néz ki, sikerül megoldani apránként, de még mindig adott egy probléma:
- valaki legyen szíves elárulni, hogy van-e vagy nincs-e lehetőség arra, hogy a kapcsolataim fényképét a Facebook-ról szinkronizálva ne egy ocsmány elmosódott pixeltengert kapjak!?!?!?!?
Köszönöm!
Kellemes estét!
Krisztián
Ui.: állítólag amikkel eddig szinkronizálni lehetett, nem mennek, mert a Facebook megváltoztatott valami API-t és kész! Persze a kedves Facebook szinkronizáció meg csak a fentebb említett ocsmányságot tölti le!
-
Fricc
tag
Helló!
Kérdés:
Most kitkat van az új telón, és elkezdtem belakni appokkal, elrendeztem a cuccaimat. Lenyomtam egy frissítést, ami kb 150mb volt, és maradt a 4.4.( ez még ahhoz vmi frissítés vagy wtf?) .
Ha befrissítem a lolit, akkor is megtartja a beállításaimat, appjaimat, vagy teljesen szűz rendszert rak fel?Köszi!
-
ferob
őstag
Vásárolnék ajándékba egy ilyen készüléket, ezért érdeklődnék, hogy pl. Nillkin üveget előre-hátra felrakva, gond nélkül lehet-e használni valamilyen keret típusú fém tokot?
Ha igen, akkor milyen keretet ajánlotok, ami nem kerül egy kisebb vagyonba és használható minőségű is? -
Brada:D
tag
Én előre egy Nillkin üvegfóliát használok hátulra pedig egy sima fóliát+szilikontokot(Azt hiszem hogy ez az!) csak én
itthon vettem 1500Ft ért
Egyébkén ha előre és hátulra is Nillkint szeretnél+"keretet" az nem egy olcsó mulatság.
Nem mellesleg szerintem tok nélkül eléggé csúszkál a telefon.[ Szerkesztve ]
Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
Niarb
csendes tag
Hali!
[Ezt használom] nillkin elő és hátlapi üveggel, bár azóta az elülső üveget lecseréltem fóliára, mert kicsit elbénáztam a felrakást, és az üveglap alja telement szösszel.
Ui: Annyban csatlakoznék az előzőekhez, hogy az eddigi 3 hónap alatt, nekem sem volt problémám a készülékkel, jack dugaszt is használom aktívan, remélem így is marad.
[ Szerkesztve ]
-
muchacoado
aktív tag
-
marilllyo
veterán
-
Uuser
tag
Hihetetlen, de amikor a mostani Nillkin üveg felrakást rögtön elsőre elbénáztam és telement szösszel, voltam olyan elvetemült ( nem akartam lemondani róla ) és lemostam csap alatt mosogató szerrel. Miután megszáradt, fel tudtam rakni, azóta is az van rajta.
Jó,az egyik sarka a sok vissza szedéstől kicsit levegősnek látszik, de nincs alatta semmi szösz. Hihetetlen mit kibír.[ Szerkesztve ]
-
kllzslt
tag
Lehet, hogy idióta elgondolás, de nem lehet a fóliát víz alatt feltenni a telefonra? Végül is vízálló a készülék és a vízben jobb esetben nincs por meg szösz ami alatta maradna...
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Jövő héten ha minden jól megy, én is egy ilyen telefonnak leszek a boldog tulajdonosa. De szeretnék neki lehetőleg egy átlátszó hátlapot venni és ebben gondolkozom jelenleg: [link]. Valaki használ ilyet, és ha igen, tudja ajánlani?"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Segítségre szorulok egy folyamatban elakadtam!
A bootloader nyitása közepette!!
Eljutottam a sony oldalán addig, hogy elküldte emailben a kódot és azután odanavigáltam a megadott oldalra, de ott elvesztem!!!
http://developer.android.com/sdk/index.html
Nem tudom mit, miket töltsek le!!!
HELP!!! Plz!![ Szerkesztve ]
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Tel Chi
tag
válasz ViharVadász #7915 üzenetére
Szia!
Én a telecomnál vettem a telót és vettem hozzá 3.200 ft-ért kényszermegoldásként egy átlátszó tokot náluk. Pontjaim voltak így csak 500 ft-ba került. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a telecomnál is lehet venni.Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Niarb
csendes tag
-
ViharVadász
őstag
-
Tel Chi
tag
válasz ViharVadász #7921 üzenetére
Szervusz!!!!
Nem azt használom már és oda is adom neked ingyér ha igényt tartassz rá!!
Most ezt használom és nagyon elégedett vagyok vele:
http://www.mobilehome.hu/Termek_kategoriak/Nillkin_Sparkle_flip_tok_Sony_Xperia_Z3_Compact_fekete-MutatAlap.html
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
nagyúr
válasz kllzslt #7925 üzenetére
Azért persze paráztam, mindig van, hogy írja valaki,hogy beázott, pedig ugye elvileg nem kellene. Mindig csekkolom a fedeleket, eddig nem volt baj. Olyan sokszor úgysem kell fóliát cserélni, fél év alatt kétszer kellett, mert a karcálló is egy idő után mikrokarcos lesz és egy idő után az ujjlenyomatokat is jobban kezdi gyűjteni és ez idegesít. Megoldottam, vettem előre is, hátra is olcsón 10 db-ot, egy ideig elég lesz
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Tel Chi
tag
-
veterán
-
Chris Kiki
senior tag
válasz ViharVadász #7915 üzenetére
Nagyon sokan választják ezt.
Igaz, ez nem is 3 dodó.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Isual
veterán
sziasztok!
kérdésem az, hogy függetlenül, rendes 2 év gyári garival hol lehet legolcsóbban megvásárolni a készüléket?
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
válasz TheBikerider #7937 üzenetére
nyilván rákerestem, csak 97k-tól 160k-ig van pár bolt és ajánlat és nem tudom melyik a legolcsóbb ajánlat, ahol rendes gyári garancia van a telefonhoz és megbízható a bolt.
"Szerintem a bolti garival sincs gond csak jó helyről kell megvenni." - értem én, de ezzel se vagyok előrébb
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Tel Chi
tag
válasz -Valinas- #7930 üzenetére
Bocsánat de már elvesztettem a fonalat!!
Valószínűleg a hozzá nemértésem a bajok forrása!!!!!!!!Ezzel kelek ezzel fekszek!!
Már ott tartok, hogy nem szeretek a telefonomhoz nyúlni, mert mindenhol jönnek azok a ro...dt reklámok!!!!!!!
-
ViharVadász
őstag
válasz Tel Chi #7926 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy felajánlottad, de azt hiszem mégsem lesz rá szükségem, mert ott ahol veszem, úgy hallottam szintén adnak ingyen ajándék tokot hozzá. (Épp az előbb kaptam az infót egy baráttól, aki szintén náluk van.)
Chris Kiki: Köszönöm Neked is a linket, egyszer lehet beszerzek ilyet is, ha az nem felel meg amit kapok majd.[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Isual
veterán
válasz TheBikerider #7939 üzenetére
Nem vagyok képben, ezért írtam. Tudom, hogy a gyári gari biztonságosabb, mint a bolti, mert egy bolt bármikor beadhatja a kulcsot, meg vannak olyan helyek, ahol máshogy értelmezik a garanciális problémák fogalmát, esetleg pult alatt próbáljáj "javítani" a problémát és nem szakszervízben. Azért írtam mert nem tudom mi a jó hely, mi a rossz, nem ajánlott hely, hol van rendes gyári garis készülék legolcsóbban és hol van megbízható bolt, bolti garival, legolcsóbban.
Ha tudnám a választ nem írtam volna.../Igen, megnéztem, amit linkeltél, sose hallottam még erről az üzletről./
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem vagy előrébb....
Most például Én azt mondom neked,hogy a VIP phone az egy megbízható bolt.Ráadásul a barátoméknak gsm üzletük van és Ők is onnan szoktak rendelni,ha új telefon kell nekik.Kapcsolatban állnak és negatív dolgokat még nem hallottam róluk.Garanciával kapcsolatban sem.
A többi üzletet nem ismerem úgy,utána kell kérdezni.HARLEY-DAVIDSON
-
Isual
veterán
válasz TheBikerider #7943 üzenetére
Ahogy nézem az egyik legdrágább hely, de azért köszi.
(#7944) Flind: Ez már reasonable, thx!
-
veterán
-
Brada:D
tag
(#7945) Isual:
HelloVagy nézel olyan telót ami használt és csak pár hónapos és van rá 2 év gyári garancia. Nem egy ilyet lehet látni ha egy két héten át figyeled a Hardveraprót vagy más hirdető oldalakat.
Én személy szerint 2 hét alatt találtam egy számomra megfelelő Z3Compactot másfél év gyári garanciával tokkal és üvegfóliával jó áron és találhattam volna hamarabb is csak szűkös volt a keret
[ Szerkesztve ]
Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
Isual
veterán
válasz Brada:D #7947 üzenetére
Sok mindenben én is használt párti vagyok, de a telefonnál én ragaszkodom az újhoz. Egyébként megfordult a fejemben, de mindenképpen újat szeretnék. 120k-nál többet nem adok ezért a készülékért, ezt már akkor lefektettem magamnak, amikor ősszel bemutatták, csak nem tudom most van-e ennyiért megbízható helyről és garival (Expansys ilyennek imponál).
-
kvojnovics
tag
válasz marilllyo #7912 üzenetére
Már azt hittem egyedül vagyok vele, mert senki nem reagált! Bár most sem vagyok előrébb! Hozzáteszem, azt hittem több embernek van hasonló problémája! De ezek szerint tévedtem!
Akkor majd türelmesen várok, hátha lesz valami megoldás! A Facebook meg bekaphatja!
Sok sikert a probléma megoldásához!
Szép napot!
-
Armahun
addikt
válasz kvojnovics #7949 üzenetére
Leülsz a gép elé 2 üveg sörrel.
Nyitsz két böngésző ablakot, az egyikben a Google irányító pultból a névjegyzéket.
A másikban a profilokat és átlinkelgeted a képeket.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest