- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
tott
tag
Igen, a méret miatt kár volna egy nagy tokba belenyomni de ugyanakkor én aki egy Nexus 5-öt használtam eddig (most épp eladó) most egy kicsit furcsállom hogy ilyen pici a Z3C és egy tok azért nagy fogásimotorikus biztonságot ad a kézben és talán nem is bánnám ha kicsit nagyobb lesz tőle.. Amit sajnálok az az esztétikai visszalépés, mégiscsak jól néz ki ez a telefon tok nélkül.
A nemcsúszós hátlapfólia problémás. A carbonminta meg ezek , mint pl a Dbrand az csúszik ha nem is annyira mint az üveg, ezt használtam a Nexus 4-en. De annak voltak kis gumilábacskái. Talán a Zagg invisible shieldje amit Iphone 4-en használtam az volt olyan hogy a hátlapra való fólia elég jól tapadt de már régi az emlék. Aztán van ez https://www.decalgirl.com/shop/MobilePhones/Sony?SortBy=0
Ezt is használtam és nagyon jó csak még nincs Z3C-re."The only thing we have to fear is fear itself. And crazy ass hamsters on meth. That shit freaks me out." Franklin D. Roosevelt
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- iPhone topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest