-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Utánna olvastam, igaz hogy nem jár azonnali garancia vesztésel de nagyban befolyásolja azt. Az a fólia olyan hogy csak kijelző cserével lehet lecserélni annyira rajt van.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
November-december környékén úgy emléxem hogy azt írták, hogy 2015 elején... (ugye ez elég tág fogalom, de az ember mindig reméli, hogy ez január elejét jelenti de legkésőbb január második felét)
Aztán volt hogy februárban, majd február vége, most már március közepe..Ha agy folytatják, akkor év közepe lesz belőle...
De akkor remélem már 5.1-el jön, hibák nélkül.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
gtigyuri
csendes tag
Sziasztok! Miért nem működik az intelligens híváskezelésem?Be van kapcsolva,hiába teszem a fülemhez nem veszi fel,csak a szokásos módon,ha elhúzom a csúszkát!
-
HardRic
addikt
válasz #19784448 #4954 üzenetére
Ahogy mondják, ezen már nincs ilyen vastag gyári fóliaszerűség.
Egyébként érdekes, akárki veszi a kezébe a telót, az első amit megjegyez, hogy mennyire közel van a kijelző az üveghez. Pedig én még rakattam is rá fóliát. Furcsa, hogy itt tűnik fel nekik, amikor évek óta vannak telefonok, ahol egybe van laminálva minden kijelzőkomponens, és nincs légréteg.
-
törölt tag
válasz HardRic #4960 üzenetére
Kár hogy nincs. Annó xperia s-emet és most a z1c-t sokszor mentette meg attól hogy elrepedjen vagy betörjön az üveg. Az s-pl akkorát kapott hogy az egész készülékház meghajlott de még úgy se lett baja az üvegnek. Megboldogult xperia sp-men viszont csak ez a vékony fólia volt amit adnak a z3c-hez is, annak kapásból berepedt az üvege mikor lépcsőn ülve kicsúszott a zsebemből magam mellé. Na de mindenkitől bocs, nem akartam tele offolni a topikot.
-
LouiS22
veterán
Tényleg nem vita, de a legelején a Q1-et említették, ami március 31-ig tart. Mondjuk azóta talán három hibajavítás is érkezett az LP-ben, bennük elég durva elbaltázások foltozása. Szóval inkább jöjjön később, de már egy javított verzió, semmint azt kelljen majd itt olvasni, hogy ez egy sz*r, kérem vissza a KK-t, stb
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
lcee79
őstag
válasz LouiS22 #4962 üzenetére
"semmint azt kelljen majd itt olvasni, hogy ez egy sz*r, kérem vissza a KK-t, stb"
Meg lennék lepődve, ha nem olvasnánk ilyen kommenteket
Q1 tudom hogy március végéig tart... de az ember mindig azt hiszi a félreérthető (szerintem teljesen felesleges) cikkekből, hogy az a q1-nek a minél közelebbi végén lesz az a frissítés
De a tapasztalat azt mutatja inkább, hogy inkább a vége vagy még inkább a következő negyedév eleje... és még erre jön rá hogy bizonyos szolgáltató meg régió még később...[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Wexxtor
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy csak még úgy lehet rootolni a telefont hogy
ki van nyitva van a Bootloader????????
Mert én is egy ilyen telefont szeretnék venni és érdekelne a root!! -
darkpower
aktív tag
Figyelembe véve, hogy a Lollipop nem sikerült valami hibátlanra már a Google részéről sem, és a Sony is híres az elsz@rt update-kről, szerintem jobban járunk, ha türelmesek leszünk.
Használok Lollipop-os telókat, az ég világon semmiről nem maradunk le úgy érzem. Persze, jó lenne, ha kint lenne, de inkább késsen, mintsem, hogy elcsessze a telót -
törölt tag
Gtigyuri: Mert a bal oldalon van a fény és a távolságérzékelő
[ Szerkesztve ]
-
VincentV
csendes tag
Végül nem adtam oda a biztosítós futárnak az ázott telefonomat hanem úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a garanciális javítással, nincs mit vesztenem, max az idő, ezért ma bevittem a Cordonhoz.
Azt mondták 3 hét de előbb is meg szokott lenni a vizsgálat ami esetemben nyomáspróbából áll majd. SMS-ben értesítenek ha mehetek a készülékért.
Ha kiderül, hogy ereszt a tömítés akkor adnak egy újat, ha nem (amin meglepődnék - de ahogy olvastam ezeknél sosem lehet tudni) akkor marad a biztosító 20k-ért.
Nagyon remélem, hogy nem akarnak átbaxni a vízállósággal minden rendben című sablon szakvéleményükkel!"ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
HanU
tag
válasz Wexxtor #4965 üzenetére
XDA full root leírás Mindenre kiterjedően. A FAQ-t is olvasd el ha a system mappát is akarod majd írni akkor fel kell rakni recovery-ból a RICDefeat.zip-et. Így lesz egy root-olt DRM mentett, zárt bootloader-es telefonod. A lényeg az, hogy az XDA 46 lépést tartsd be.
HanU
-
bzoleee
csendes tag
Sziasztok!
segítségeteket kérném! Amikor megvettem a telót, akkor a walkman lejátszása közben a zárolt képernyőnél is lehetett "irányítani" walkmant, az óra helyén. Azóta egyszer már újraraktam a telót, de most nem találom sehol sem ezt a beállítást. Már ha beállítási lehetőség volt, mert mintha azóta már egyszer frissült volna walkman alkalmazás.
köszi -
Armahun
addikt
válasz bzoleee #4971 üzenetére
Beállítások, biztonság fülén pipáld be a modulok engedélyezését a képernyőzáron.
Ha most sem jelenik meg, lapozz oldalra a modulok között.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
Armahun
addikt
válasz bzoleee #4976 üzenetére
Egyszer nekem is eltűnt valamiért, ott állítgattam, ki és bekapcsoltam és megoldódott.
Esetleg egy újraindítás sosem árt.
Még megpróbálhatod a zárképernyőről törölni az összes widgetet, akkor visszateszi az eredetit.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
jancsiii
tag
Szisztok! Érdekesség: tegnap délelőtt, spontán behalt a felső hangszóróm,recseg-ropg csak.Azt mondták 2 hétnél hamarab ne számitsak a javitásra! Milyen vicc ez már? 1 hete nem tusoltunk együtt,nem ejtettem el,nem volt poros helyen,nem hallgattam tőhangerőn,tegnap előt este még jó volt. Írtam a sonynak,hogy találjanak valami gyorsabb megoldást a javitásra,kiröhögtek,biztos elnyomkodtam a hamgerőgombot stb. Negativ a hozzáállás:-/ Szerintem ha megoldódik ez a gond visszaváltok samura,ott úgy robogott a futár mint a kisangyal és a nem garis dolgot is ingyen javitoták!
-
Vikooo
addikt
válasz trickymoon #4980 üzenetére
Valamivel kompenzalni kell a felhasznalot, maris elfelejted, hogy mar havi kapcsolatot apolsz a szervizzel...
-
muchacoado
aktív tag
Kihangosításkor nektek is csak az alsó hangszóró szól?
-
Matt88
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is z3c tulajjá váltam. Egyenlőre nagyon tetszik, azonban van valami ami mégis zavar. Az pedig a vízállóság...Elég sok komment szól arról, hogy hiába a marketing a vízalatti képességekről, mégsem viseli azt olyan jól.
Az az igazság, hogy kezdem sejteni is, hogy miért...nekem az alsó zárófül mindig kitornázza magát. Nagyon szépen a helyére tudom illeszteni, de 10 perc múlva már kifelé kandikál, órák múlva meg már szinte belátok alá...Az alatt a fül alatt van egy kis papírfecni szerűség (nem tudok ennél találóbb kifejezést rá), ami kb úgy néz ki mint régen a tamagocsiknál a biztosító lapka, amit kihúzva lehetett gondoskodni a kiberjószágról...Ez a lap meg van törve és kifelé hajlik folyamatosan. Arra tippelnék, hogy ez löki ki folyton a fedelet. Kihúzhatom, vagy az más?
Akinek nincs ilyen hibája az kihasználja a vízállóságot? Őszintén szólva ez volt az egyik döntő ok emellett a telefon mellett, és elég idegesítő, hogy hazavághatom, ha teszem azt zenét szeretnék hallgatni a zuhany alatt másfelől meg lehet nem is ezt vettem volna meg, ha csak "dicsekedni" lehet a vízállóságáról, de kihasználni meg nem :S
Előre is köszi a segítséget! -
HardRic
addikt
válasz muchacoado #4983 üzenetére
Most kipróbáltam és igen. Gondolom azért ilyen mert mono jelet kap, és ezért nem működik sztereo hangszóróként.
-
muchacoado
aktív tag
Azt kihúzhatod, azon vannak a seriaszámok felírva. Szerintem a lejobb ha vásárlás után 3 napon belül teszteled (már ha van rendes bolti,szolgáltaói gar). Igaz én sem teszteltem még
Köszi HardRic , attól hogy mono még szólhatna monóban mindkét hangszóró, nem kéne egyet terhelni.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
igen, csak az egyik szól gyári beállítással, de van rá MOD, hogy mind2 (ROOT kell hozzá)
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
törölt tag
-
Matt88
csendes tag
válasz muchacoado #4986 üzenetére
Kihúztam! Csak sajna kiszedni nem lehet, így a fehér rész ugyan úgy megmarad, és ugyan úgy kilöki a zárófület...Legalábbis lökte volna, mert a kiálló részt levágtam, és máris jobban zár, bár még mindig nem tökéletes.
Én leteszteltem a vízállóságát folyó víz alatt és víz alá merítve. Nem azt mondom h egy zacskó folyadékban akarom hordani, de azért néha 1-2 vízalatti kép, vagy fürdés közbeni használat azért tervbe volt véve...így meg nem tudom mit lehet és mit nem :S -
Wajk
addikt
-
Matt88
csendes tag
Nálad lesz az igazság...hiába vágtam le a lapka kilógó részét, ugyan úgy kirúgja magát a fül.
Erről a tokról tudtok valamit? Megéri egy ilyenre beruházni?
http://www.mobilkiegeszitok.hu/termekek/sony-tokok-xperia-z3-compact-szilikon-tok-27358/sony-xperia-z3-compact-tok-bumper-piros/284432/#webshop
A hátlapra meg raknék valami kevésbé csúszós fóliát) -
VincentV
csendes tag
Akinek nincs ilyen hibája az kihasználja a vízállóságot?
Nekem egyáltalán nem volt ilyen gondom az ajtócskával. Ránézésre és tapintásra is síkban volt a készülék oldalélével kezdetektől fogva tehát elvileg jól zárt, de mégis beázott valahol. Lehet, hogy nem ott, de akkor ezek szerint több gyenge pontja is lehet ennek a nagy vízállóságnak nem csak az a fül.
[ Szerkesztve ]
"ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
geccoblaze
aktív tag
Néhány napja rekord sebességel megérkezett a február 12-én rendelt második nillkin hátlap. Ezúttal kipróbáltam a víz alatti felrakást. Az eredmény elsőre ijesztő, mert rengeteget víz vagy buborék zárvány marad alatta. Kb úgy néz ki mint a gyári csomagoló fólia rajta. 10 perc passzírozás után sokkal jobb volt a kép. Még most pár nap után is láttam rajta pár zárványt, de ki lehet passzírozni. Most már szinte tökéletes. Szóval tudom ajánlani a víz alatti módszert. Ja, másik nagy előnye, hogy amíg még sok víz van alatta, lehet csúsztatni a telefonon, hogy tökéletesen illeszkedjen a széléhez.
Ez egy kicsit válasz a korábbi vízállósági kérdésre is. Csak a mikrofon használhatatlan fél óráig utána. Tehát hívni nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
darkpower
aktív tag
Aki használ hátlapra fóliát, az milyet és hol szerezte be?
Van már egy rajta, de olyan hihetetlen gagyi és karcos, hogy lehet lecserélném egy jobbra -
umfrider
senior tag
válasz geccoblaze #4994 üzenetére
Nem értem ez a Nillkinnel, valamint egyéb üveggel és fóliákkal kapcsolatos macerát.
Még a fürdés, tusolás utáni verzió ok, mert leül a por és szösz a levegőben, de hogy ennyi problémát képezzen ez a művelet.Végtelen egyszerű felhelyezni ezeket a cuccokat. Cca 5 percet vesz igénybe, az eredmény pedig tökéletes.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
sisqoboy2
tag
Hi all!
Na a műtét megtörtént. a beteg állapota stabil, de meg nem mertem "felkelteni az ágyból". Nem tudom mennyit kéne várni a gyári ragasztóanyag fixálásáig...
(egyébként meggyőződésem h a csati tényleg eredeti gyári. milire ugyan az...)
[ Szerkesztve ]
-
sisqoboy2
tag
igen. es mondom is a miertjet.
ha kihangositod akkor a telefon tetejen levo mikrofon veszi a hangod es h ne hallja vissza magat a masik fel, az also szol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest