- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph33
tag
válasz imrus72 #10400 üzenetére
Ennek a ROM-nak van már magyar vodafonos verziója is, sőt mi több, az xperiablogos cikkben egy magyar screenshot van a kapcsolódó cikkben, mert egy magyar srác hívta fel a szerkesztők figyelmét rá. A xperiafirm-be már több, mint 10 ROM van ebből a verzióból.
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
Egyébként 2 lagot fedeztem fel a 690-es végű rommal. Az egyik, hogy a recent apps képernyő több másodperces késéssel jön be, valamint a Google Now is jelentősen késik a home gombról történő suhintás után, illetve a home gomb körül ott marad a fehér buborék a Google Now használatakor. Tiszta telepítés volt flashtoolal, tehát biztos, hogy nem az előző romból beragadt dolgok okozzák.
Továbbá mivel nekem német régiós a telefonom, ezért a customized DE romot raktam fel és azon már megint halk az értesítések hangja, a baltin zsír hangos volt. Lehet, hogy feltolom a central europe romot, vagy majd az újat, ami most jött ki. Mint látom a central europeos romban is lte van a térerő ikon mellet, nem 4G, apróság, de nekem fontos.
Egyébként csessze meg mind a Sony PC Companion, mind a Helium. Mind a kettővel csináltam biztonsági mentést a flash előtt. Az előbbi semmit nem állított vissza, az utóbbi pedig nem látta a külső SD kártyára mentett back-up-ot, úgyhogy állíthattam be mindent nulláról, plusz egy pár játékom összes mentése elveszett.
És nem, nem akarok rootolni, hackelni, meg egyebek, kinőttem már belőle, és időm sincs rá, hogy utánanézzek, hogy hogy is kell csinálni ezeket, és minden más márkájú készüléknél megtanulni újra és újra.
Offtopic. Tegnap feltoltam az 5.1-es romot a Nexus 4-emre adb-ből és az első benyomások nagyon jók. Újra hasít a teló meg minden, pedig nem volt wipe meg factory reset.
-
Latyaa
tag
Feltettem a CE verziót este. Nekem egyébként tetszik. Rootnak nem álltam neki, így is későn értem haza ennyire volt időm de majd egyik délután nekiállok szerintem.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Latyaa
tag
Az értesítési ledet hol tudom beállítani? Messengeren kapok üzenetet de nem jelez a led, működni mőködik az fix, mert hívás közben megy. Köszi előre is!
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Rocoo
tag
hello szerintetek érdemes , bolti garanciával venni új Sony Z2-t ?
-
Latyaa
tag
Azt pont néztem, Nmagon fent van de szerintem csak a tabletes verzió. Hiányzik azért a villogó jelzés. Ez a füles egyébként tényleg rettenetesen jó, buszoztam ma, teljesen más volt, pedig van még sony fejhallgatóm is mellette de ez ég és föld.
Bár ahogy nézem rootra mindenképp szükségem lesz, mert a felesleget ki kell szórnom innen...
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
w333
félisten
Igen +1 nekem pl. a személyes kedvencem a Light Manager volt !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Deck
titán
válasz Latyaa #10427 üzenetére
A füles tényleg nagyon jó, örülök is, hogy nem kellett külön vennem.
Nem warezolok, szerintem ha szükséged van egy appra vedd meg. Pár száz ft-ok, örök licence, több telóról is elérheted, nincs frissítés gond, sem, hogy mit raktak bele még, támogatod a fejlesztőt is. 130k a telefon ne sajnáljuk már a pár száz ft-ot hasznos appokra ha szükségünk van rá.
PS5
-
KZP
őstag
Skacok,
igaz, Z2 Tablet, de:
mi a különbség a 726-os és a 690-es végű romok között?
Amit sikerült találnom, az az X-Realty és a Szuperélénk módokhoz kapcsolódik, de nekem a 690-esben is megvannak ezek a kapcsolók és működnek is.
Ezen kívül van a 726-osban valami újdonság, ami miatt érdemes lenne feltenni? -
Latyaa
tag
Lejárt a szerkesztési időm, de az miért van, hogy ha az értesítési sávot lehúzom, van hogy az ikonok pl mobilnet ikon eltűnik stb...és most 2 ikonom hiányzik tök random. Néha meg csak úgy újra feltűnik
Tartózkodási hely és mobilnet ikonokról van szó.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
dedehu
aktív tag
Najó, most megpróbáltam megfejteni a gyorsbeállítások panel logikáját zárképernyőn de nem egészen sikerült.
-
Latyaa
tag
válasz dedehu #10435 üzenetére
Záróképernyőn mindenképp kevesebbet mutat, az igazából nem is érdekelt volna, de a sima kezdőlapon néha eltűnik, a mobilnetet még azzal esetleg összefüggésbe hoznál, hogy ha nincs hálózat vagy esetleg pont 3G - LTE között van egy váltás esetleg akkor eltűnhetne mert nyilván ilyenkor nem lenne mobilnet, viszont a tartózkodási helyet miért? Helymeghatározás elvileg nem függ mobilhálózattól, ha csak egy GPS-t nézek, legalábbis így gondolom, de lehet rosszul persze.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
gti16v
őstag
Sziaztok!
van köztetek olyan aki még idén csinált készülék biztosítás ügyintézést ? Azért kérdem hogy egy új készüléket kapok akkor egy Original dobozban kapom az összes tartozékával? vagy csak küldenek egy új szimpla telefont?
Köszihttp://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok. A zajszűrős headset elnevezésében a végén E illetve EN elnevezés között van különbség? Vagy az is csak valami Régiót jelöl és technikailag semmi különbség?
-
BalaG
aktív tag
válasz ftamas0201 #10438 üzenetére
EZ engem is érdekel!
-
espista
senior tag
A .726 HK Rooted|Recovery feltehető? Nincs vele gond?
Romani ite domum!
-
Morph33
tag
válasz ftamas0201 #10438 üzenetére
Az E (Earphone) végű csak fülhallgató, az EM (Microphone) vegű pedig headset is egyben.
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
válasz mcsm88 #10444 üzenetére
Mármint egy M betűt. Ne aggódj, az enyémhez is csak a fülhallgatós verzió volt csomagolva, ami telefonáláskor szar, ugyanis nem hallják a vonal másik végén, hogy mint mondasz, tehát a telót elő kell venni. Tapasztalat. Pedig egyébként a fülhallgató házában vannak mikrofonok a zajszűrés miatt.
-
dedehu
aktív tag
Nos somag, ma nekifutottam mégegyszer és most is megy. Leírom pontosan mit csináltam:
-1. Az elsőnél friss flashtoolos 4.4.2-vel indítottam mert valamit úgy elbarmoltam, hogy szerencsétlen nem jutott túl a sony logón, most ezt időspórolás céljából kihagytam.
0. Backup ( )
1. PhilzCWM-ben (itt csináltam mindent) Clean to install a new ROM
2. Flasheltem a kiemeltben lévő Prerooted .690 CE ROM-ot
D6503_23.1.A.0.690_CE1_SuperSU_2.46_XZDR2.8.9.zip
3. Flaseltem a debloater zip-et
bloatware-removal-script-safeboot
4.Ráeresztettem a biztonság kedvéért egy Factory Resetet
5. Flasheltem az a lolliőophoz való xposed.zip-et
6.Ráeresztettem méeg egy Factory Resetet biztos ami biztos.
7. Reboot (5-10 perc kellett neki amíg magához tért.)
8. Feltettem egy fájlkezelőt (ES File Explorer) ugyanis a debloat zip leradírozza a stock File Commandert
9. Feltettem a lollipophoz való Xposed.apk-t.
10. Reboot (itt viszont iszonyat gyorsan bootlot, bootdallam alig ért véget már kérte is a pint)
11. modulok (szerintem érdemes először egyesével telepíteni-újraindítani, de most ezt lesz@rtam ésfelraktam rögtön 3 darabot névszerint GravityBox, APM+, YoutubeAdblock)
12. Reboot.
+ 1.: én csak ezek után raktam fel a többi alkalmazásom, nem tudom ez befolyásolja-e a dolgokat.Ezek után ment rendesen, 3x indítottam újra, de amit tegnap előtt csináltam az már jópár újraindítást megélt, több modullal is próbálkoztam, bootloop nem volt.
A módszer hátránya, hogy rengeteg mindent kisöpör:
A stock sony alkalmazások közül majdnem mindent (maradt a Walkman, Album, Kamera, Biztonsági mentés, Számológép és a Social Life (valószínűleg ez utóbbi nem elérhető a készítő régiójában ezért maradt bent)), ráadásul a beállítások is meg lettek kurtítva (nem lehet váltani az MTP usb mód valamint a Mass Storage mód között, csak az MTP elérhető, és a Sixaxis vezérlő stock támogatásának is búcsút inthetünk, plusz amit eddig még észre se vettem.)
Ezeknek a nagy része mondjuk kis utánajárással visszatehető, ebben tudok segíteni ha valaki elkezd játszani vele, de pl a Szoftver frissítés NEM, ugyanis ez bizonyítottan az egyik azon alkalmazások közül amelyekkel az xposed összeakasztotta a bajszát.Remélem sikkerrel jársz/jártok, a bootloop kerüljön el titeket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja